siguran sam da nisi u pravu za produzenje ugovora, jer bi to znacilo da svakih mesec dana upgrade-ujem svoj ugovor i da za godinu dana imam 12 telefona, a to ne moze. Prilicno sam siguran da su ti oni ponudili sasvim novi ugovor a ne upgrade tvog postojeceg. Ja ti iz licnog iskustva preporucujem da postupis kako sam ti napisao, i sigurno es dobiti iphone mnogo povoljnije nego sto ti ga sad nude. Uostalom pogledaj t&t pa ces videti da tamo lepo pise da postojeci ugovor mozes da raskines samo uz placanje preostalih pretplata do njegovog isticanja, a da mozes da ga upgradujes 30 dana pre isticanja, svako ko ti kaze drugacije pokusace da te zavrne.
@max
razumem tvoju odusevljenost sjajem iphone-a, ali verovatno si isto tako bio odusevljen i htc-om kad se prvi put pojavio. ja sam vrlo ravnodusan prema iphone-u jer ne moze ono sto moze moj XDA IIs star vec tri godine - ne moze da radi tom-tom ili igo, ne mogu da mu promenim bateriju, moram da se zezam sa otkljucavanjem, i da strepim za svaki update. Da ne pricam o sasvim finoj kolekciji softvera za pc i pocketpc.
Ne kazem da je iphone los uredjaj, da nije fensi i u trendu, ali meni licno qutekovi "plastikaneri" savrseno odgovaraju i za njih sam pronasao sve od aplikacija sto mi je trebalo i sve radi jako lepo. Da nema apleovog marketinga i nekakve appleove legendarnosti, fanatizma, da umesto jabucice stoji neki LG ili samsung znak, bio bi to samo simpatican telefon, e ali posto ima jabucicu onda cemo da ga dizemo u nebesa. Da se razumemo, ne kazem da nikad necu pozeleti iphone, ali tek onda kad budem moga da na njemu imam sve sto imam na svojim qutecima, kad mi niko ne bude pretio updateovanjem softvera i kad ne budem strepeo da ce me odrati za promenu baterije, odnosno kada budem mogao sam da je promenim za 5 sekundi kao sto to maogu sa plastikanerima. Naravno ovo je samo moje misljenje, ali sam pomalo iritiran da samo iphone valja, sve je drugo luk i voda, a za godinu dana ces mozda napisati kako je WM 07 strava i super, a iphone samo dobra zezalica.