iOS
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 06.02.2016
- Poena
- 1,795
Pitam zato sto mu pokazuje jednu stranicu pre -79 gde su krugovi za signal. A koliko ja znam Jailbreak moze i na 10.2
Moze ali ne i za iPhone 7 na 10.2
Pitam zato sto mu pokazuje jednu stranicu pre -79 gde su krugovi za signal. A koliko ja znam Jailbreak moze i na 10.2
Znaci 4 sata screen on ili tako nesto, nista mi ne znaci taj Usage i dalje, misterija je kako zapravo izbacuje te cifre![]()
Kako može neko da promaši taj satić, nije da je sakriven... Nema teorije da bude 80-95% od usage, to bi značilo da iPhone 7 može da izvuče do 8 sati SoT, koliko god da je optimizovan, unutra je 1960 mAh baterija.
Pa stavite i time on screen informaciju kad vec hocete da sabiramo, ako smatrate da je to precizan nacin da se pokaze autonomija. Isto i na koliko drzite osvetljenje i ovako kao sto pisete koliko je bio na kojoj mrezi.
Ja sam skeptican da iPhone 7 moze da izvuce preko 6 sati zapravo ukljucenog ekrana u nekom best case scenariju, a kamoli ovako u realnoj upotrebi.
Obzirom da sam par puta imao oko 5 sati SoT na iP6 verujem da je moguće.Pa stavite i time on screen informaciju kad vec hocete da sabiramo, ako smatrate da je to precizan nacin da se pokaze autonomija. Isto i na koliko drzite osvetljenje i ovako kao sto pisete koliko je bio na kojoj mrezi.
Ja sam skeptican da iPhone 7 moze da izvuce preko 6 sati zapravo ukljucenog ekrana u nekom best case scenariju, a kamoli ovako u realnoj upotrebi.
To ti prikazuje poslednjih 24h ili 7 dana u zavisnosti šta si odabrao.Ne verujem da je precizan. Ja realno ne ispustam telefon igram i online igrice ali sigurno nisam 12h koristio uredjaj. Evo i stanja od jutros, tacnije od 6:00
Btw 7 plus je u pitanju, popaljeno sve, gps, 4g, wifi
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
U čemu je problem? Valjda se tako i gleda koliko baterija može da izgura. Sigurno nećeš screenshot kupiti na 20% pa proceniti koliko još može jer kapacitet se ne troši niti je prikazan linearno (stvar je mnogo složenija od toga).Ne mogu a da ne prokomentarisem, muka mi je od ovih ss baterija gde vam je "Phone" na 1%! Muka mi je. Još kad pročitam da Đilke nekom kaže "ako nemaš net ne treba ti smartphone"... evo ja tebi i svima da kažem ako ne koristite telefon za zvanje ne treba vam telefon uopšte. Bože me sačuvaj u šta se pretvorio ovaj forum.
Ne mogu a da ne prokomentarisem, muka mi je od ovih ss baterija gde vam je "Phone" na 1%! Muka mi je. Još kad pročitam da Đilke nekom kaže "ako nemaš net ne treba ti smartphone"... evo ja tebi i svima da kažem ako ne koristite telefon za zvanje ne treba vam telefon uopšte. Bože me sačuvaj u šta se pretvorio ovaj forum.
Ako neko da 600 eura za bilo koji smartfon i ima izlaz na net samo kad je kod kuce ili se zica u kaficu ili kad je kod nekog... Ne bih govorio dalje, a mogao bih gomilu epiteta da slozim. Dnevno sat vremena imam sigurno preko mreze, a preko Viber/Whatsapp jos toliko sigurno.
Sto se tice screenshotova, nikad ne kacim ispod 15-20% (mozes videti u temi), ali sada sam zaspao i nisam ga stavio na punjac, probudio se i koristio ga da vidim koliko moze da izvuce, u slucaju da se nadjem u situaciji da ne mogu da napunim telefon, jer punjac ili powerbank ne nosim sa sobom.
Djilkosh je doveo u pitanje samo upotrebljivost smartphonea koji nije prikacen na net that's all.
Nego šta koristite od plaćenih aplikacija?
A i šta će ti smartphone ako nemaš uvek izlaz na net? Ja to ne razumem nikako. Daš tolike pare za telefon, a ovamo nemaš megabajte, ili nemaš za poruku (100x sam se nagledao i naslušao toga). Nebitno da li se radi o ajfonu ili nekom drugom flagship modelu.
Sve je isto sem sto Plus ima portrait mode i sto ima opticki zum zbog druge kamere.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari