Trenutno mogu sve verzije da se jailbreakuju.
Da li postoji neki workaround kako bi izveštaji o poslatim porukama radili na iPhoneu?
Meni to uopshte ne radi na 3GNe znam ni kako treba da izgleda delivery, jel to SMS poruka ili shta ?
P.S. !poruka se koristilo na Nokia telefonima 3210 ... Chak je i 3310 imala isti !
Najjednostavnije je bez instaliranja bilo kakvih dodataka samo otkucati uzvičnik na početku SMS poruke i odmah dobiješ delivery report.
P.S. Mislim da ti addons rade isto to, a za biteSMS sam siguran da radi upravo to.
Bio je telefon kod jednog poznanika, servisera, dobio sam ga juce nazad.Ajde javi sta si uradio, bas me zanima ishod.
To je to za sad. Pokusacu sa ovima iz iSrbija da vidim jel imaju za neku normalnu cifru taj deo.
To nece moci.
Evo Kuzma posto ocigledno ne citas temu uopste, pogledaj link, mislim da je koristan. :wave:Nasao sam ovaj forum pun raznih tutoriala http://www.isrbija.net/ mozda jos nekom novajliji pomogne.![]()
Evo Kuzma posto ocigledno ne citas temu uopste, pogledaj link, mislim da je koristan. :wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari