Haha, shta si ti to stavljao na fon, ja prevukao sve mp3 shto imam i 99% njih ne slusham uopshte, imam 5 filmova po 400MB, IGO i 9 ekrana aplikacija, i to je oko 12GB![]()
Eee, pa dok Kutija convertuje sve to iz FLACa u V0, da vidiš koliko to zauzima. :d
I to slusha na zvuchnicima od 1 mW :d
Pojačanih na 30% snage. :d
Da prekinem offtopičenje, da li mogu na iPhoneu da se gledaju .mkv fajlovi?
I ako znate nekog ko prodaje iPhone 3G javite mi. :d
Imam pitanje, nisam siguran da li je pogodno za ovu temu, ako nije izvinjavam se ...
Da li postoji aplikacija za 3G da koristi GPS u trcanju, tj video sam na e71 jako zanimljiv program, graficki prikaze rutu, brzinu po kilometru i gomilu nekih parametara posle trcanja, na ravno koristeci GPS ( ne mora da bude trcanje, ali mislim da razumete na sta mislim )
Nemam 3G pa me interesuje ? pozZ
U pravu je driver, mislio sam na 300MB mkv filmove.![]()
Konvertuj HD u 480p avi i uživaj u slici.![]()
Vlado, ne bih se slozio. Sto se lociranja tice, tu je "dead on" u krugu od 5m na otvorenom ili u selu. A u gradu (dosta zgrada, uske ulice) je oko 10m.
Ponekad, hoce da zeza iGO u 3D+ modu jer malo kasni. Ali "ubijanje" procesa to sve resava.
Ne znam na sta konkretno mislis, ali moj (3G 16GB-white, proizveden u decembru 2008), u zatvorenom, u potkrovlju, nadje signal za 10-tak sekundi. Napolju je, bukvalno, nasao dok se ucita...
[off] Nego, jel imas jos, onih (externih), punjaca za iPhone? Baci mi PM![off]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari