Brat stavio neko ESR Matte Glass kaljeno staklo naručeno sa neta, kupio pre toga Whitestone Dome Glass ali nije bio zadovoljan. Nema primedbi za sada.Ako se stavi zaštita na displej, gubi se anirefleksija?
Nekako mi to logično ako je zaštita nema.
Nas i sverceri deru a zalimo se na maxi 🤣
Pa za moj ukus previse viđam slučajeva online ako ne grebanja onda krivljenja nakon pada... I ja cu cekati vrv do ng za PM jer nisam siguran dal je ova sva fama oko pro modela click bait il ozbiljna i izvesna opasnost. Nekako ne želim da verujem u ovo sto gledam😅
Nisam imao 15 seriju ali ono sto sam ispratio nije bas uporedivo jer su boje bile mnogo "blaze" od narandzaste i tamno plave. Ovde je cini mi se veci kontrast tih ogrebotinica i boje. A i nisu ogrebotine samo problem vrv si video i da ima nekih krivljenja frame-a. Nisam se raspisao da hejtujem vrv cu ga svakako uzeti 😅 nego u duhu kritickog razmisljanja samo polemisem pros/cons... Da mi ovaj 17 nije mali vrv bih i ostao na non pro seriji.Inace jedini razlog i sto sam uzeo obicni 17 je zato sto su me CH ispalili za PM pre order (na 2 sajta) a nije mi uspelo ni da se usetam u apple store i naletim na dostupan PM. Tako da nisam mogao da zeni uzmem fon a sebi nista, to ne bi bilo fer u danasnje vreme ravnopravnosti😂Setite se za 15 pro seriju kako se isto ovako pisalo a i gore, titanimum se grebe, dolaze novi izgrebani, grebe se na pogled I na kraju ništa. Eno ga moj bivši 15 pro max završio kod keve i dalje bez ogrebotine, a prošao sito i rešeto kod mene.
Da, pm i to u apple tech woven case plavaJel neko uzeo beli (silver) pro ili pro max? Od svih boja jedino mi se ova svidja.
Setite se za 15 pro seriju kako se isto ovako pisalo a i gore, titanimum se grebe, dolaze novi izgrebani, grebe se na pogled I na kraju ništa. Eno ga moj bivši 15 pro max završio kod keve i dalje bez ogrebotine, a prošao sito i rešeto kod mene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari