Nemam pojma ko je prvi to rekao da je Air test za fold ali to je svakako cinjenica a ne glupost u svakom pogledu, kako u dimenzijama koje ce biti slicne, tako i u pogledu baterije, a najvise svakako u pogledu izdrzljivosti jer ne smeju sebi da dozvole debakl, pogotovo kada su toliko cekali sa fold i planiraju da ga naplacuju papreno... Da ce Air da izbace posle samo jedne godine ne verujem ni ja, pogotovo posle ovako uspesnog starta ali opet ne bih ni to nazvao gluposcu u vremenima kada se stvari menjaju toliko brzo i kada CSR znaci nikad vise...
Fold im je neophodan da odrze premium imidz, nesto sto polako gube vec godinama, doduse novi Pro je to malo povratio...
Ne znam jel ste imali priliku da uporedo drzite Air i Pro ali veci utisak premium telefona ima Pro sa odlicnom izbalansiranoscu i lepo uoblicenim ivicama tako da savresno lezi u ruci... Da ne znamo da je Air Titanium ne bi niko rekao da je on premium... To je recimo floskula koju su ytuberi uneli a nije tacna uopste i po meni je to deo Apple marketinga da se Air pozicionira iznad segmenta...