Šta je novo?

iPhone 17

To onda zavisi od toga kakva je refleksija te zastite, ako je ona nema onda se ne gubi...

Oba telefona otpakovana 1min pre fotkanja. Crni Air je magnet za otiske, bolest.

Pa za moj ukus previse viđam slučajeva online ako ne grebanja onda krivljenja nakon pada... I ja cu cekati vrv do ng za PM jer nisam siguran dal je ova sva fama oko pro modela click bait il ozbiljna i izvesna opasnost. Nekako ne želim da verujem u ovo sto gledam😅

Setite se za 15 pro seriju kako se isto ovako pisalo a i gore, titanimum se grebe, dolaze novi izgrebani, grebe se na pogled I na kraju ništa. Eno ga moj bivši 15 pro max završio kod keve i dalje bez ogrebotine, a prošao sito i rešeto kod mene.

Setite se za 15 pro seriju kako se isto ovako pisalo a i gore, titanimum se grebe, dolaze novi izgrebani, grebe se na pogled I na kraju ništa. Eno ga moj bivši 15 pro max završio kod keve i dalje bez ogrebotine, a prošao sito i rešeto kod mene.
Nisam imao 15 seriju ali ono sto sam ispratio nije bas uporedivo jer su boje bile mnogo "blaze" od narandzaste i tamno plave. Ovde je cini mi se veci kontrast tih ogrebotinica i boje. A i nisu ogrebotine samo problem vrv si video i da ima nekih krivljenja frame-a. Nisam se raspisao da hejtujem vrv cu ga svakako uzeti 😅 nego u duhu kritickog razmisljanja samo polemisem pros/cons... Da mi ovaj 17 nije mali vrv bih i ostao na non pro seriji.Inace jedini razlog i sto sam uzeo obicni 17 je zato sto su me CH ispalili za PM pre order (na 2 sajta) a nije mi uspelo ni da se usetam u apple store i naletim na dostupan PM. Tako da nisam mogao da zeni uzmem fon a sebi nista, to ne bi bilo fer u danasnje vreme ravnopravnosti😂

Ako nekoga interesuje, u Istyle u Ns imaju sve na stanju iako pise da nema. Bio malo pre da pazarim sat. Nemaju ni oni pojma da im sajt u kurcu.

Ne stizem da ih pogledam u poslovnici, ali po onome sto sam video na netu ova boja mi je nekako najlepsa i mozda najbolja za ogrebotine. Za probleme oko frejma ce pomoci maska.

Ja sam imao davno iPhone 5 crni. Prve nedelje na okviru sam napravio ogrebotinu do aluminijuma ispod.
Ovaj 17 Pro je ista "tehnologija" - farbani aluminijum. OK, nazvali su premaz sada verovatno na neki novi njihov način, ali u osnovi to je to.

Na iPhone 13 Pro, 14 Pro i sada 16 Pro Max nisam imao problem.

Apple Watch 10 Jet Black - na celoj površini oko senzora su mi se pojavile bele tačkice posle 2 meseca. Nosio sam ga u Apple Store u Beču i zamenili su mi ga. Tačkice opet. Idem do Beča sledeće nedelje, pa ću ga opet zameniti, ali očigledno tu nema rešenja, skida se boja. Prvi put kada sam ga odneo, skinuo ga tamo pred "Apple Genius-om" i na ruci mi ostalo par crnih komadića boje.

Mislim da to sa grebanjem iPhone-a nije neki preveliki problem, ali treba obratiti pažnji i imati u vidu da je premaz osetljiv.

Poslednja izmena:
2 pitanjca :)

1. Jel neko zna možda kada će se pojaviti telefoni kod operatera tj kakvo je stanje? Vidim kašnjenja su i po par nedelja.
2. Jel ima neko iskustva sa Mobile Outfitters? (video sam vest na sajtu, ali me interesuju iskustva korisnika) Konkretno privacy

Показала се више него одлично, превазишла сва очекивања.
Ja sam uzeo onu fusion foliju - bas one sitne ogrebotine se vide kada je ekran iskljucen, al zato one dublje se ispeglaju bez problema. Slucajno sam noktom napravio rez dok sam cistio i posle par sati rez je nestao.
Uzeo sam i zeni posle foliju za samsung u25. Dozivotna garancija na lom, placa se samo zamena folije dokle god imas racun.

Ja koristim privacy glass, pa me nervira kada se ivice okrznu (a dešava se relativno često i onda me smara da je menjam non stop) pa rekoh možda kod njih da vidim da uzmem.

Hvala na odgovorima :)

Nazad
Vrh Dno