Šta je novo?

iPhone 17

Ja ne znam kako ljudi prodaju uopste nesto po tim ludackim cenama. Tipa covek trazi oko 750e za iPhone 15 Pro 128gb. Ili recimo 14 pro max 128gb za 800e.
Kako prodaju za te pare sad nije mi jasno...
Ja cu verovatno prodavati 14pro 256gb 450-500, mislim da je to ok. Bateriju necu menjati jedino iz razloga da se ne objasnjavam i ubedjujem sa sledecim vlasnikom da je original, pa neka zameni za original ili kopiju po zelji.

Inace, dobio je neko preko operatera u drugoj turi 17pro / promax ili jos nista?

Možda koristan info. Od druge radnje u CH gde sam preorder 17pm.
"Unser Lieferant hat den Liefertermin aktualisiert
Bisher: 19.9.2025
Neu: 7.10.2025 - 30.10.2025"
U prevodu krenuće sa novim isporukama od druge nedelje oktobra. Kontam to obuhvata sve na području evrope (pa i nas u srb).

• Like
Reagovanja: sh_
Ja cu verovatno prodavati 14pro 256gb 450-500, mislim da je to ok. Bateriju necu menjati jedino iz razloga da se ne objasnjavam i ubedjujem sa sledecim vlasnikom da je original, pa neka zameni za original ili kopiju po zelji.

Inace, dobio je neko preko operatera u drugoj turi 17pro / promax ili jos nista?
Ja se isto razmišljam za 12 pro Max, ko ga kupi neka menja sam i molim lepo. Spusitm cenu malo samo.

Ja sam pitoa u iStyle šta se dešava, kaže da imaju dosta porudžbina ali da apple valjda kontrolisano pušta tako da očeku sredinom oktobra još jedan kontigent a da će tek krajem oktobra da se stabiliše tržište da ih ima.

Navodno 300+ 17pro su poručili u prvoj turi im je valjda samo po 30ak stiglo.

Kontam isto je i za operatere

• Like
Reagovanja: sh_
Vrh Dno