To je mnogo preko noci da skida toliko. Da ne radi neki proces u pozadini? Neki tihi kopac?Meni iskljuceni AOD,wi fi,bluetooth i mobilni podaci i skine mi 6-8 posto preko noci.
Preko dana,sa ukljucenim svi ovim (osim AOD,gde njega jos da upalim) u stendbaju trosi mnogo vise.
I ja isto mislim da ugasiš/upališ telefon. Možeš probati i Soft reset što predloži član iznad:Ne znam.
Cesto mi stoji Photos da je u background activity samo ne znam zbog cega. Evo trenutno pise da je aplikacija koriscena 49 minuta, 1 minut ovako,48 u pozadini 🤦♀😵💫
I standardno pise mi da je safari najveci potrosac.
Ali i da koristim pretrazivac dnevno sat do dva,nenormalno je da mi se tako brzo baterija prazni.
Sve aplikacije su mi ugasene da rade u pozadini,a opet eto slike rade u pozadini,i ne mogu da se tamo ugase da ne rade,i tako ….
Ne slušaj gluposti da puniš telefon do 80% ali vidi da ga ne puniš do 100%.Iskustvo sa 16 Pro nakon nedelju dana:
Nemam nikakve zamerke osim na stvari na koje nisam navikao zbog Androida (tastatura, nedostatak word predictiona za srpski jezik, los sistem notifikacija), bio sam svestan svega ovoga pre kupovine svakako. Baterija je zadovoljavajuca, ako ga napunim do 100% moze da izgura bez problema dan ipo, mozda i 2 ako se potrudim. Trenutno izvlacim oko 7h SoT sa nekih 100% do 15% baterije, znaci moglo bi i 8+h SoT jer poslednjih 20% baterije moze da izgura iznenadjujuce dugo, mnogo duze nego sto sam navikao. Ni jednom do sada se nije pregrejao, cak ni zagrejao do te mere da primetim da se zagrejao. Kamera je odlicna, kamera dugme nekako beskorisno osim kao precica za otvaranje kamere za sta ga jedino i koristim
Kako da uklonim prediction bar? Google kaze nikako jer je sustina u predikcijiNe slušaj gluposti da puniš telefon do 80% ali vidi da ga ne puniš do 100%.
Ja skoro uvek između 92-97%.
Apple tastaturu u najvećem slučaju koriste ljudi koji imaju imaju iPhone samo zbog logoa Jabuke i ne znaju ništa na iOS-u. SwiftKey instaliraj.
Ne slušaj gluposti da puniš telefon do 80% ali vidi da ga ne puniš do 100%.
Ja skoro uvek između 92-97%.
Apple tastaturu u najvećem slučaju koriste ljudi koji imaju imaju iPhone samo zbog logoa Jabuke i ne znaju ništa na iOS-u. SwiftKey instaliraj.
Bas sam nakon postavljanja tog posta instalirao Swiftkey, dosta bolje iskustvo^ retko ko koristi apple tastaturu, uglavnom većina je na SwiftKey koja ti nudi sve nedostatke koje si naveo.
Meni mnogo sitne tipkeBas sam nakon postavljanja tog posta instalirao Swiftkey, dosta bolje iskustvo
To i ja primećujem a frka mi da brišem stock tastaturu .Jel ima u Swift key ćirilica? I da li je preporuka da se ostavi aktivna samo swiftkey tj da se potpuno izbaci stock tastatura kako se ne bi sudarale kao sto mi izgleda da je slučaj?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari