Baš kao što je kolega rekao, bitno je samo da je simfree.Salje mi drugar 15pm iz Amerike, otkljucan ali esim samo
Jel cu moci da ga koristim ovde?
Zvao sam mts ne znaju da mi odg..
Ako misliš na vanilu 15, ja ga punim svaki drugi dan. Ne igram nikakve igrice, wifi/4g 50-50, automatsko osvetljenje, deezer + bt slušalice, Youtube, Safari, mail, po neka fotka, viber, pozivi.... Odlično radi, za sad bez zamerkiKakva je baterija na iPhone 15 kod vas koji ga imate? To jest koliko traje za neko prosecno koriscenje?
Od titanijuma su samo okvir i dugmici,a poledjina nije, tako da je farbano svejedno.Boja je meni jako lepa. Nista mi se ne skida. Pogotovo sto je ovo natural titanium i nema farbanja ako sam dobro razumeo.
Titanijum možeš lepo da "matiraš" sitnom šmirglom 😉😁Ne može da se poredi sa čelikom na 14 Pro. Em 14 Pro deluje više premium, em ima lepše boje. Posle par dana korišćenja frame na 15 Pro deluje više umrljan i štrokav nego onaj na 14 Pro. Čak mi i ono novo dugme deluje jeftinije od starog switch-a.
Jedini benefit je težina i nešto bolje ležanje u ruci zbog blago zaobljenih ivica.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari