Na njemu nije menjana struktura telefona što se materijala tiče niti ima u sebi najnoviji čipset, tako da nema ni prostora greškama.Obican model je l ima problem?
Nope ostalo isto.Spustili klokove procesora za neki % i resili stvar verovatno?![]()
O bateriji, naravnoAu, pa o čemu će se onda sad pričati u ovoj temi![]()
Ok! Moj telefon ide u masku i ima staklo na ekranu.odakle ti to da svaki ide u masku i staklo? ako cu 2 godine da pazim da mi se telefon ne osteti bolje da se roknem....
Ima ljudi koji hoće da imaju premijum osecaj u ruci bez AC+ i bez fizičkih zaštitaJa ne shvatam zašto bi to neko radio. Ionako svaki telefon ide u masku, ima staklo… moj i posle 2 godine izgleda kao nov. Nikakvih tragova korišćenja nema.
Pa ja jos uvek utisak ne mogu da stvorim. Svidja mi se sto sam izgubio 1% samo za 9 sati spavanja, na 13pm mi je pojeo svake moci 4-6%. Sto se screen on time koriscenja 7 sati izgura sa 100 na 20%Jel ista bolja baterija na 15 pro nakon novog azuriranja?
Ipak bih pre uzeo 14ProI ja se pitam, uzeti običan 15 ili 14 pro.
Ne žuri mi se, mogu da čekam i NG. Sinu sam kupio 14 pro pred početak leta, o njemu sve znam, fenomenalan uređaj. Velika nepoznanica su ovi 15 (obični) modeli. Uštedeo bih na sebi malo, realno mi i ne trebaju kamere nešto puno, vrlo retko šta i fotografišem, pa da jurim razliku samo zbog toga.
I da, ja sam jedan od onih koji sa 50 godina ne primećuje razliku između 60 i 120Hz.
blasfemija ✝️I da, ja sam jedan od onih koji sa 50 godina ne primećuje razliku između 60 i 120Hz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari