Ako nije otvorena čeljust a oči razrogačene -- u maniru SKANDAL FOTO VIDEO -- džaba, nema klikova.Ma sto se tice overheatinga svaki youtuber danas ima video sa thumb slikom kako drzi iphone 15 pro u ruci i toprlomer.
There has already been lots of discourse surrounding the iPhone 15 Pro Max's temperatures, and we also already noticed raised surface temperatures in our test when the phone was idle. The iPhone's surface became very warm, but it never hit any critical values.
This year, the iPhone's SoC isn't cooled as effectively as on the 14 Pro Max. The 3DMark stress tests show this very clearly. It suffers pretty severe performance drops of up to 40 per cent.
Zar je potreban obicnom korisniku usb c, ja sam ultras samsungov i nikakve benefite nisam imao koristenjem usb c, sada za iphone ima adapter na usb c za iphone koje takodje retko koristim. Airdrop je najbolja komunikacija između Macbook i iphonea.Nevezano za pregrevanje i ostale potencijalne probleme, prelazak sa 14 pro na 15 pro i nema nekog velikog smisla, sve i da isto koštaju. Osim ako toliko ne ceniš usb-c 🙂
Morao ga je nekako nagnjeciti, ne mogu da vjerujem da je samo od sebe prslo.
Morao ga je nekako nagnjeciti, ne mogu da vjerujem da je samo od sebe prslo.
USB C mi nesto preterano ne donosi i onako ga punim bezicno, a zanimljivo je recimo da kod punjenja baterije ako se skine na 79 cesto ne registruje to kao ciklus u brojacu...
Za dve godine na oglasima "Nov, nov, nekoriscen, pet puta punjen samo zbog odrzavanja baterije"USB C mi nesto preterano ne donosi i onako ga punim bezicno, a zanimljivo je recimo da kod punjenja baterije ako se skine na 79 cesto ne registruje to kao ciklus u brojacu...
Jel imaš možda informacije da li će ipak da nastavljaju po listi rezervacija, ili prati sajt pa šta uhvatiš?A1 dobio mizerne količine Pro modela, sledece nedelje nova isporukica...
Stainless steel je teži pa ti se čini da je tako, uostalom ako insistiraš da je tako onda su i svi aluminijumski ajfoni plastične igračke.I ja malo cackao, ovaj titanijum je teška prevara, deluje ko plastična igračka u odnosu na prethodne modele, bas smeće, uopšte nema tu moć i premijum utisak...
Izgleda da nisu https://browser.geekbench.com/v6/cpu/2904357 ok je.^ ako su to uradili džaba im novi i najbrži čip u iphone ikada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari