Šta je novo?

iPhone 15

^ verujem će se pregrejavanje rešiti. Po meni najveći su im fizički problemi što lagano pucaju leđa na PM što je jerry rig pokazao, onda da se lagano skida boja sa ivica telefona…

Nema, navodno samo pro i max.

Spustili klokove procesora za neki % i resili stvar verovatno? :D

^ kad dođe vreme i o ivicama telefona, ali treba neko vreme da se skine boja 😂

Koja je realna cena za 15 pro? Vidim da je uglavnom iznad 1300eur, medjutim postoje dva oglasa na KP gde je cena 1205eur. sto mi je kako da kazem, nesto mnogo jeftino :D

Taj test pucanja je najmanji problem. Ne znam ko bi tako nesto radio telefonu....

Ja ne shvatam zašto bi to neko radio. Ionako svaki telefon ide u masku, ima staklo… moj i posle 2 godine izgleda kao nov. Nikakvih tragova korišćenja nema.

odakle ti to da svaki ide u masku i staklo? ako cu 2 godine da pazim da mi se telefon ne osteti bolje da se roknem....

e tako vec moze :)

Ja ne shvatam zašto bi to neko radio. Ionako svaki telefon ide u masku, ima staklo… moj i posle 2 godine izgleda kao nov. Nikakvih tragova korišćenja nema.
Ima ljudi koji hoće da imaju premijum osecaj u ruci bez AC+ i bez fizičkih zaštita

Premium osecaj u ruci, wow 😂. To jedino ako se nema sitne dece :). Mada mi svakako telefon bar 1-2 mesecno ispadne.

Jel ista bolja baterija na 15 pro nakon novog azuriranja?
Pa ja jos uvek utisak ne mogu da stvorim. Svidja mi se sto sam izgubio 1% samo za 9 sati spavanja, na 13pm mi je pojeo svake moci 4-6%. Sto se screen on time koriscenja 7 sati izgura sa 100 na 20%

Al opet ne znam kolko sam merodavan sa mojim nacinom koriscenja telefona. Mada vidim neke testove sa 100 na 0 8:50h al cisto sumnjam da mogu to da ostvarim.

Nisam dugo pratio temu, jel na kraju ova 15 serija valja ili ne? Ovo što se greje, puca, savija, loša baterija...?

I ja se pitam, uzeti običan 15 ili 14 pro. :unsure:

Ne žuri mi se, mogu da čekam i NG. Sinu sam kupio 14 pro pred početak leta, o njemu sve znam, fenomenalan uređaj. Velika nepoznanica su ovi 15 (obični) modeli. Uštedeo bih na sebi malo, realno mi i ne trebaju kamere nešto puno, vrlo retko šta i fotografišem, pa da jurim razliku samo zbog toga.

I da, ja sam jedan od onih koji sa 50 godina ne primećuje razliku između 60 i 120Hz.

I ja se pitam, uzeti običan 15 ili 14 pro. :unsure:

Ne žuri mi se, mogu da čekam i NG. Sinu sam kupio 14 pro pred početak leta, o njemu sve znam, fenomenalan uređaj. Velika nepoznanica su ovi 15 (obični) modeli. Uštedeo bih na sebi malo, realno mi i ne trebaju kamere nešto puno, vrlo retko šta i fotografišem, pa da jurim razliku samo zbog toga.

I da, ja sam jedan od onih koji sa 50 godina ne primećuje razliku između 60 i 120Hz.
Ipak bih pre uzeo 14Pro
Ali to sam ja , a ti kako hoces

Pa 14 pro je bolja kupovina jer je ipak to pro. Ekran, kamere... Kome to nije bitno onda 15. Pregrevanje na pro modelima će se rešiti apdejtovima, a pucanje i savijanje je na jednom jedinom klipu na Youtube-u. Možda svaki pro max puca tako a možda i ne, feleričan primerak. Ljudi svašta rade zarad klikova. Uglavnom, mislim da si bezbedan sa bilo kojim, ipak je ovo Apple, a gde je Apple tu je i dosta prašine dignuto...

Ako se greje to znači da je baterija loša jer grejanje je u stvari rasipanje energije.

A druga stvar i ako reše apdejtom, to znači da će da uspore procesor i opet to nije rešenje.

Nazad
Vrh Dno