Na njemu nije menjana struktura telefona što se materijala tiče niti ima u sebi najnoviji čipset, tako da nema ni prostora greškama.Obican model je l ima problem?
Nope ostalo isto.Spustili klokove procesora za neki % i resili stvar verovatno? 😀
O bateriji, naravno 🙂Au, pa o čemu će se onda sad pričati u ovoj temi 🙂
Ok! Moj telefon ide u masku i ima staklo na ekranu.odakle ti to da svaki ide u masku i staklo? ako cu 2 godine da pazim da mi se telefon ne osteti bolje da se roknem....
Ima ljudi koji hoće da imaju premijum osecaj u ruci bez AC+ i bez fizičkih zaštitaJa ne shvatam zašto bi to neko radio. Ionako svaki telefon ide u masku, ima staklo… moj i posle 2 godine izgleda kao nov. Nikakvih tragova korišćenja nema.
Pa ja jos uvek utisak ne mogu da stvorim. Svidja mi se sto sam izgubio 1% samo za 9 sati spavanja, na 13pm mi je pojeo svake moci 4-6%. Sto se screen on time koriscenja 7 sati izgura sa 100 na 20%Jel ista bolja baterija na 15 pro nakon novog azuriranja?
Ipak bih pre uzeo 14ProI ja se pitam, uzeti običan 15 ili 14 pro. 🤔
Ne žuri mi se, mogu da čekam i NG. Sinu sam kupio 14 pro pred početak leta, o njemu sve znam, fenomenalan uređaj. Velika nepoznanica su ovi 15 (obični) modeli. Uštedeo bih na sebi malo, realno mi i ne trebaju kamere nešto puno, vrlo retko šta i fotografišem, pa da jurim razliku samo zbog toga.
I da, ja sam jedan od onih koji sa 50 godina ne primećuje razliku između 60 i 120Hz.
blasfemija ✝️I da, ja sam jedan od onih koji sa 50 godina ne primećuje razliku između 60 i 120Hz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari