Imao sam slican problem, baterija tokom noci gubila 8-9 % za nekih 7h. Nista u pozadini nije radilo i cinimi se da mi je Djilkosh_Ns ukazao na problem sa mrezom , ja sam isto na Globatel mrezi sim kartica.Okej okej ljudi, loše sam se izrazio.
ProbleM sa baterijom. Puni forumi i reddit toga. Svi modeli zahvaceni sa iOS 16 (čak i 14 serija).
Evo danas kako treba. Isključio juče neke stvari + Globaltel eSIM jer izgleda loša mreža. Prevideo u status baru, gledao samo drugu MTS karticu.
Preko noći skinulo 3-4%.
E sad moram da istestiram da li je do Globaltela. Jer na Xiaomiju nisam primetio problem sa mrežom.
A svakako će mi Dual SIM biti potreban.
Videh changelog od 16.1.2 da imaju neke fixeve za wireless carriers (ne znam da li se misli na eSIM ili nešto drugo).
Verovatno cu kroz koji dan da odradim update na 16.1.2 ali još par stvari da istestiram.
Koristim ja. Presao sam sa XS na 13 mini i za sad sam zadovoljan. Kompaktan telefon, a mocan. Baterija izdrzi dan (5,5 - 6h sot na 24h), uprkos ocajnom signalu na poslu - za moju upotrebu sasvim dovoljno. Svakako je bolja nego na XS, mada ni na nju nisam imao zamerke.Da li neko ovde koristi iPhone 13 mini? Prelazim sa XR pa me zanima kakva je baterija? Neki kažu da je ista kao u standardnog iP 12. Koristio bih ga za društvene mreže. Na XR sam imao otrpilike 5h SOT-a.
Može i sa "hey siri, turn off wifi/bt", bar je meni tako lakšeVerovatno ih gasis iz kontrolnog centra, a tu se ne gase za stalno vec do narednog dana to i ispise kad ugasis. Da bi ugasio za stalno mora iz settings-a.
Ma da, otkako je iOS-a. Šta sve neću pročitati ovde...16.2 nisam azurirao niti cu.
Pogledajte iapplebytes na YT lik nije omasio do sada nikako. Najgori update u ovih godinu i vise dana za seriju 12/13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari