A ti si instalirao i iskusio pa na ličnom primeru zaključio i podelio sa nama da je najgori updejt ikada?? Kod mene na ip13 pm je bug free, sve radi ok na poslednjoj verziji…Tema je iPhone 13. Nije omasio nikako sto se tice mene i mog modela. Da je tema ios i ostalo, onda bi bilo u redu da to napises. Ovako dzabe trolujes. A jos si administrator.
Sta si mislio, da ce dve godine da ti bude na 100%.Cudno da za pola godine nije na nekih 94-5%Steta je vec napravljena sa 16.1 koji je bio propast. Telefon nije star ni pola godine i sa 100 odmah na 98% BH. Osetno curenje baterije i trazenje punjaca pri kraju dana.
Jezivo lose videcemo kako ce se 16.2 pokazati
13pm u pitanju btw
Bukvalno to mi se mota stalno kroz glavu, ali ajde cekamo 15 😜Na 13P meni jeste malo lošija baterija na iOS16, nego što je to na 15 bila.
Ali ništa strašno sada.
Nikada me neki drugi telefon nije ovako služio, bio apple ili od nekog drugog proizvođača, stvarno radi za sve pare, pogotovo sada kada sam totalno prešao u apple sektu sa satom, tabletom i laptopom.
Jedina mana je težina i to me nekada navede da neki android potražim.
Ok, notifikacije i tastatura isto, ali ne kao težina.
Update odradjen cim je izasao 16.2, u proseku mi skida 6-8% baterije tokom noci zato mi je ovo mnogo kad je ukljucen airplane mode, BH 95%.Ne verujem da ce fabricka podesavanja ista uraditi, mislim da je to mit, ali probaj. Mozes i ugasiti/upaliti telefon. Jesi skoro uradio update na 16.2, moze biti indeksiranje onda ili nesto tako unutar iOS-a ako je svez update.
6% nije strasno, ali na airplane mode-u, nisam siguran, koliko je bez? Moze biti i da je samo baterija malo oslabila.
To je do sistema nema veze za bh i signalom. Nekad će ti skidati više, nekad neće ništa. Meni je 100% bh i skida mi noću. Ne znam koliko tačno u % ali vidim po grafikonu da skida. Telefon se sasvim brzo puni tako da nije nikakav problem. Problem je kad skida 20-30% i tad može da se servisira uređaj.Update odradjen cim je izasao 16.2, u proseku mi skida 6-8% baterije tokom noci zato mi je ovo mnogo kad je ukljucen airplane mode, BH 95%.
Sinoc kad sam ukljucio airplane mod baterija bila na 66%, jutros na 60%.
11pm mi je 9 meseci bio na 100% i onda na 99 m, posle dve godine je 94%Sta si mislio, da ce dve godine da ti bude na 100%.Cudno da za pola godine nije na nekih 94-5%
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari