Šta je novo?

iPhone 13

Tema je iPhone 13. Nije omasio nikako sto se tice mene i mog modela. Da je tema ios i ostalo, onda bi bilo u redu da to napises. Ovako dzabe trolujes. A jos si administrator.

Što je loš update? Ja na iP13 nikakvih problema nisam imao, niti sam primetio da se ljudi žale na nešto na forumu.

Tema je iPhone 13. Nije omasio nikako sto se tice mene i mog modela. Da je tema ios i ostalo, onda bi bilo u redu da to napises. Ovako dzabe trolujes. A jos si administrator.
A ti si instalirao i iskusio pa na ličnom primeru zaključio i podelio sa nama da je najgori updejt ikada?? Kod mene na ip13 pm je bug free, sve radi ok na poslednjoj verziji…

Ma zvizdi....

Ja apsolutno nikakvu promenu a ni problem nisam primetio. Doduse ni boljitak ali svakako ne vidim sta je ovde “najgore ikada”… ip13 pro

Steta je vec napravljena sa 16.1 koji je bio propast. Telefon nije star ni pola godine i sa 100 odmah na 98% BH. Osetno curenje baterije i trazenje punjaca pri kraju dana.

Jezivo lose videcemo kako ce se 16.2 pokazati :(

13pm u pitanju btw
Sta si mislio, da ce dve godine da ti bude na 100%.Cudno da za pola godine nije na nekih 94-5%

Na 13P meni jeste malo lošija baterija na iOS16, nego što je to na 15 bila.

Ali ništa strašno sada.

Nikada me neki drugi telefon nije ovako služio, bio apple ili od nekog drugog proizvođača, stvarno radi za sve pare, pogotovo sada kada sam totalno prešao u apple sektu sa satom, tabletom i laptopom.

Jedina mana je težina i to me nekada navede da neki android potražim.

Ok, notifikacije i tastatura isto, ali ne kao težina.

Na 13P meni jeste malo lošija baterija na iOS16, nego što je to na 15 bila.

Ali ništa strašno sada.

Nikada me neki drugi telefon nije ovako služio, bio apple ili od nekog drugog proizvođača, stvarno radi za sve pare, pogotovo sada kada sam totalno prešao u apple sektu sa satom, tabletom i laptopom.

Jedina mana je težina i to me nekada navede da neki android potražim.

Ok, notifikacije i tastatura isto, ali ne kao težina.
Bukvalno to mi se mota stalno kroz glavu, ali ajde cekamo 15 😜
Android svet je pretrpan uredjajima i optimizacija nikad ne moze biti ni nalik ajfonu.

Zasto mi se telefon sam od sebe restartuje? Samo odjednom nestane sve na 5-10 sekunde i pojavi se jabuka i pokrece se ponovo telefon? 13 PM

To. niko ne može napameta da ti kaže. Vidi u Settings aplikaciji u Analytic data da li su prisutni panic fajlovi. Uradi backup, uradi clean install, vrati backup, vidi da li se isto ponaša. Ako je i dalje isto, clean inastall bez vraćanja backup-a i sve ručno podešavaš. Ako je i dalje isto, nosiš u servis.

Meni od jutros 13p nece da se podigne, tacnije crn ekran skroz. Bio na wireless punjacu, sve standardno kao i do sad. Probao sam sa soft resetom, hard reset, da se konektujem sa kompom, nista, ko da je mrtav. Kad se stavi na wireless punjac, pise da se "puni", ali to je to od njega. Nositi u istyle ili moze jos nesto da se proba?

Jos uvek ne moze iStyle, ne rade kao servis. Ili Macola ili Promobi za to.

Prikaci ga na kabl i pusti malo duže da bude na njemu. Pokušaj dok je na punjenju da uradiš hard reset, force restart, kako god već ko voli da ga zove 😃

Možeš da pokušaš da ga povežeš na komp i vidiš onda šta prikazuje.

Hvala na savetu @iOS , evo posle 17x pokušaja od jutros, proradio soft-reset :) prečudna situacija, zaista. Definitivno ću da razmislim da uzmem AC+. Doduše, imam još 2 dana za to.

• Like
Reagovanja: iOS
Uzimaj neku dodatnu garanciju. Tako je meni prije mjesec zaledio ekran i nece ni soft reset niti ista. Odnio u servis, zamijenili display. 🤣

Sve vam je to zbog update-a., kad vam kažem ja. Nisam imao problema, sve radi super kod mene na 16.2, ali sam čuo da pričaju neki ljudi, sigurno su u pravu, oni sve znaju.

Pred sledeći update, okadite telefon tamjanom i izrecitujte mu budističku molitvu, zavisno od tržišta. Što se modela iz Dubai-a tiče, morate biti negde blizu Džamija.

Ukoliko imate ateistički model, ne može vam niko pomoći, žao mi je!

Sinoc upalio airplane mode na 13 mini 16.2 i otisao na spavanje (primetio zadnjih dana da mi baterija curi malo vise), za 7h mi skinuo 6% baterije. Nista nije radilo u pozadini bar tako baterija pokazuje. Odakle krenuti ili odmah na fabricka podesavanja da se ne gubi vreme ?

Ne verujem da ce fabricka podesavanja ista uraditi, mislim da je to mit, ali probaj. Mozes i ugasiti/upaliti telefon. Jesi skoro uradio update na 16.2, moze biti indeksiranje onda ili nesto tako unutar iOS-a ako je svez update.
6% nije strasno, ali na airplane mode-u, nisam siguran, koliko je bez? Moze biti i da je samo baterija malo oslabila.

Kad mi je ukljuceno bilo DND na novom 13 Pro nije 1% skidalo ako je na 100% napunjeno bilo.

Ne verujem da ce fabricka podesavanja ista uraditi, mislim da je to mit, ali probaj. Mozes i ugasiti/upaliti telefon. Jesi skoro uradio update na 16.2, moze biti indeksiranje onda ili nesto tako unutar iOS-a ako je svez update.
6% nije strasno, ali na airplane mode-u, nisam siguran, koliko je bez? Moze biti i da je samo baterija malo oslabila.
Update odradjen cim je izasao 16.2, u proseku mi skida 6-8% baterije tokom noci zato mi je ovo mnogo kad je ukljucen airplane mode, BH 95%.
Sinoc kad sam ukljucio airplane mod baterija bila na 66%, jutros na 60%.

Jel to zapisujete procente na papir pa ostavite na nocnom stocicu kad ga spustite uvece, i onda cim progledate onda novo stanje....? 2 strane u tome da li se tokom noci skine 2-3% baterije ili 5-6%, cime se vi ljudi bavite... zar vam tih par procenata pravi razliku, da lupate glavu da'l da ga updatujem sad ili ne...

evo kod mene na 13pm, ios 16.2 - ne vidim nikakav problem sa baterijom kao sto nisam video ni sa jedno verzijom pre ove.

Update odradjen cim je izasao 16.2, u proseku mi skida 6-8% baterije tokom noci zato mi je ovo mnogo kad je ukljucen airplane mode, BH 95%.
Sinoc kad sam ukljucio airplane mod baterija bila na 66%, jutros na 60%.
To je do sistema nema veze za bh i signalom. Nekad će ti skidati više, nekad neće ništa. Meni je 100% bh i skida mi noću. Ne znam koliko tačno u % ali vidim po grafikonu da skida. Telefon se sasvim brzo puni tako da nije nikakav problem. Problem je kad skida 20-30% i tad može da se servisira uređaj.

Ima neka fora kod prenosa podataka sa starog iPhone 12 na 13? Ponudio mi je odmah tu opciju ali ne uspeva iz nekog razloga.

Može samo objašnjenje za to kvalitetnije? Zbog veličine displeja ili?

^ najverovatnije zbog veličine display, rezolucija je malo veća kod maxa

Vrh Dno