Mršav taj sot, bez 12.5 sati ne bih ni palio fon…Da li imate slican sot na 13 pro? Vidjam po forumima da ljudi izvlace vise nego sto je kod mene slucaj… Najvise koristim safari, mozda je problem scrolling na 120hz…
Ne, kako rekoh meni je sve fino leglo ko budali šamar.@LeaderOfHorde da li air s pritiska staklo sa strane? Jedina stvar koja me nervira kod svih maski je to, zato sam i uzeo original koja ne ide preko ekrana.
Ja ovde nemam da izaberem srbiju settings>imessage>na plavo sto pise apple id > change regionRadi iMessage najnormalnije u Srbijji toliko dugo i pouzdano da je apsurdno pricati o tome![]()
Ja ovde nemam da izaberem srbiju settings>imessage>na plavo sto pise apple id > change region
Apple id je na region Srbija 3 put proveravao cak i sa kompa
Da to je, kad sam se izlogovao rekao je da su mi razlicit za icloud imessage accounts, ali ja imam samo 1 apple id , ako uklonim apple id daje mi da koristim imessage i facetime samo sa brojem telefona, ne razume odkale vuce neki drugi? kad probam da se ulogujem sa id ponovo opet mi izbaci da setujem regionKazem ti, razlicit Apple ID kao glavni nalog na kome si logovan na telefonu i onaj koji ti je povukao za iMessage. Zato sam ti napisao da se izlogujes sa ponudjenog Apple ID u okviru iMessage podesavanja i koriscenja.
Ne moze apple tastatura ima predict samo za eng, mora swiftkey ili neka druga za ne eng jezikeJel može predikcija da se namesti da radi za srpski jezik na apple tastaturi? Reči mi iskaču gore samo kad je na engleskom setovana.
Da to je, kad sam se izlogovao rekao je da su mi razlicit za icloud imessage accounts, ali ja imam samo 1 apple id , ako uklonim apple id daje mi da koristim imessage i facetime samo sa brojem telefona, ne razume odkale vuce neki drugi? kad probam da se ulogujem sa id ponovo opet mi izbaci da setujem region
Ali nisam nemam drugi, nudi taj jedan jedini koji imam, bas ono cudno, u rebusu na maxLogovao si se da skines neku aplikaciju sa App Store-a sa drugim Apple ID-om. Kad kliknes na Use iMessage sa Apple ID, ponudice ti taj koji ti vuce, a ti izaberi Use Another Apple ID i ukucaj taj koji koristis.
Predikcija vremenom postaje bolja. Kad kucate, potvrdite reci i brzo uci sve sto cesto upotrebljavate.
Što ne koristiš SwiftKey?Jel može predikcija da se namesti da radi za srpski jezik na apple tastaturi? Reči mi iskaču gore samo kad je na engleskom setovana.
Ja sam instalira gboard. Jel Swift bolja?
Ovo je tačno.Senka onog sto je na androidu nazalost
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari