Ja sam od skoro na iOS-u i radi backup na Google Photos.I ja nesto vagam i razmisljam da sa OnePlus-a 7Pro predjem na 13 Pro Max. Zanima me generalno Google Photos, vidim da ga ima na app storu ali me zanima da li backup i sve ostalo radi isto kao na androidu, znacilo bi mi da mi slike ostanu na istom mestu kao i do sada sa svim androidima koje sam imao.
Prirasta srcu polakoJavite utiske 13ice vi što ste pazarili zadnji
Ja isključivo Nillkin stakla već godinama i nemam zamerki.Juče upravo preuzeo iPhone 13 u Telenoru. Čekao nekih pet dana od dana rezervacije.
Što se tiče zaštite ekrana, šta koristite i šta vam se najbolje pokazalo? Da li uopšte vredi trošiti neku veću sumu novca?
Alal vera... Kupujes telefon od 1k evra i onda stedis na svercovanom punjacu od nepoznatog lika preko KP i sve to bez garancije. Svaka cast, divim se takvim ljudima.Evo ubacio ponovo, krece taj neki jezivi coil whine, ali i baterija za 3 sekunde ide sa 12 na 10%…
Ocigledno je da mi je prodao defektan punjac, jel imam ja neke opcije sad preko KP da resim ovo, uvek mogu minus da mu dam, ali to mi nije dovoljno…
Slazem se, u moju odbranu ovde u temi mi je predlozen KP…Alal vera... Kupujes telefon od 1k evra i onda stedis na svercovanom punjacu od nepoznatog lika preko KP i sve to bez garancije. Svaka cast, divim se takvim ljudima.
Treba da kupujem kabl i punjač ilegalnim kanalima?Ne fali ništa, nego ljudi vole da bacaju pare na skuplje varijante, pogotovo legalno. Što je najjače i najjeftiniji kineski usb kabl traje duže od originalnog. 😅
BlitzWolf je odličan, kablovi mi traju godinama bez ikakvih problema. Xiaomi kablovi su takođe dobri. Pojedini USLION su takođe MFi sertifikovani, godinu i po dana mi traje njihov pleteni od 2m, podržava i brzo punjenje.
To je upravo ono o čemu i pričam. Ne radi se o nekom telefonu koji vredi 200e, pa da gledaš i paziš na neku uštedu. Ali opet, nismo svi isti.Treba da kupujem kabl i punjač ilegalnim kanalima?
Prosta stvar. S obzirom da u kutiji ne ide punjač, doplata je 3.000 RSD i ima ga na svakom koraku. Zar je zaista 500 ili 1.000 dinara uštede vredno rizika i maltretiranja po kojekavim oglasima ili aliekspresima itd? Saberite se.
Trebaš da kupuješ punjač za telefon koji si platio 800+ evra? Još veća glupost. Pa i trebaju da vam uzimaju tolike pare kad ste spremi na sve da zažmurite. 😁 Kinezi od 200+e daju brze punjače uz telefone, Apple i Samsung "misle na ekologiju" pa vam ih naplaćuju 2-3k u dodatnom pakovanju. Saberite se.Treba da kupujem kabl i punjač ilegalnim kanalima?
Prosta stvar. S obzirom da u kutiji ne ide punjač, doplata je 3.000 RSD i ima ga na svakom koraku. Zar je zaista 500 ili 1.000 dinara uštede vredno rizika i maltretiranja po kojekavim oglasima ili aliekspresima itd? Saberite se.
Daj predlog za brzi wireless punjac do 3000din.Trebaš da kupuješ punjač za telefon koji si platio 800+ evra? Još veća glupost. Pa i trebaju da vam uzimaju tolike pare kad ste spremi na sve da zažmurite. 😁 Kinezi od 200+e daju brze punjače uz telefone, Apple i Samsung "misle na ekologiju" pa vam ih naplaćuju 2-3k u dodatnom pakovanju. Saberite se.
Kad već tolike pare dajete na telefone kupite wireless punjače, šta ste se stisli. Za 3k koliko dajete za original punjač možete da kupite odlične brze wireless punjače.
Sta fali Aliexpress varijantama od proizvodjaca kao sto su Anker, BlitzWolf, Ugreen i ostali? I oni su MFi sertifikovani, ja imam BlitzWolf i prezadovoljan sam sa njim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari