Šta je novo?

iPhone 13

Drugar radi u spediciji i poslao mi sliku gde je Telenoru stiglo 365 telefona, a u A1 339 telefona. Samo ne znam koji sve modeli, boje i kapaciteti 😄

Ja zvao nesretnike, kažu nema, otišlo sve. I na sajtu krenuo spam refresh, nisam ni video koji mi je br zapao.. I prođe nekako.

Ja se nadam da je MTSu stiglo nesto, nema smisla vise....

Jeste i njima. Na sajtu je ponovo i 12 64GB po ceni 13 128GB pre poskupljenja, a vidim da je na stanju i par 13 modela koji mogu da se poruče odmah. Nego ja mislim da meni stiže 13 128GB ovih dana, poručen 13.01. Niko me nije kontaktirao iz mts-a, ali se među zahtevima na moj mts portalu pojavio kod za praćenje postexpress pošiljke koji pokazuje da je preuzet paket danas, tako da pretpostavljam da je to telefon jer nema šta drugo da bude.

Ja evo 2 meseca ne mogu da dodjem do 256 13 pro kod mts....

Meni je javljeno da je na isporuci danas, moram licno da potpisem tako da cu otici do poste da ga podignem.

U pitanju je mts, porucen 14.01.

E sad, kao novi iphone korisnik, sta prvo uraditi i gde, prvenstveno tu mislim gde nabaviti punjac 😁

Meni je javljeno da je na isporuci danas, moram licno da potpisem tako da cu otici do poste da ga podignem.

E sad, kao novi iphone korisnik, sta prvo uraditi i gde, prvenstveno tu mislim gde nabaviti punjac 😁
I iz A1 danas poslali, zvali jutros da potvrdim. Ja ću verovatno uzeti u poslovnici, treba mi još nekih kablića.

Mozes u A1 da kupis jeftinije 20W original punjac.

US nalog i gift kartice kojima dopunjavas balance za Apple care, ako zelsi. Srb drugi nalog za neke aplikacijekoje nisu na US store-u, kao sto je HBO Go i za kupovinu dodatnog iCloud prostora. Zavisi sta ti se svidja i sta ti treba, ali bih uvek napravio i US nalog.

Poslednja izmena:
Odlicna sto su krenuli sa isporukom, eto ih uskoro na oglasima ispod 1000e:)

Mene zvali danas iz MTS kazu nemaju 256 modela ako hocu mogu da dobijem 128 odma danas, reko kad sam cekao 2 meseca sacekacu da dodje 256 pro, tako da ima 128 u MTS

Jel ima neko iz Telenora da su ga zvali od pocetka godine za Pro Max verziju?

ne mogu se odluciti ip13 za 785evra(manje od mesec dana star) ili 12 pro(polovan) 750e ili 12 pro max(polovan) za 790e ? 120hz mi je nebitno, bitna baterija da fura minimum 5-6h SoT i kamera, mada su 99% iste izmedju ova tri modela po mom misljenu, inace volim onu 2x(2.5x)portrait kameru, i da li to treba biti presudan faktor u izboru telefona?

Sta znam, ako je bas fokus na kameri i bateriji - iPhone 12 Pro Max. Nije u rangu uopste sa 12 Pro i sa 13. Ja imam 12 Pro Max i prezadovoljan sam sa njim, samo da se naviknem na tezinu i velicinu. Al opet sa druge strane, iPhone 13 u garanciji..

I iz A1 danas poslali, zvali jutros da potvrdim. Ja ću verovatno uzeti u poslovnici, treba mi još nekih kablića.
Mene niko ne zove iz A1, ali vidim da u statusu porudzbine ima broj posiljke ali ne pise nikakva informacije sta se desava sa posiljkom. Da li je tako i kod tebe ?

Treba drugarici koja je prvi put kupila iphone da napravim nalog pa se pitam da li praviti nas ili usa.Da li su sve aplikacije na nasem tu, nravno, njoj je najbitnije facebook, instagram, youtube, ali joj je bitna i banka intesa

Treba drugarici koja je prvi put kupila iphone da napravim nalog pa se pitam da li praviti nas ili usa.Da li su sve aplikacije na nasem tu, nravno, njoj je najbitnije facebook, instagram, youtube, ali joj je bitna i banka intesa
Sto se tice tih aplikacija ima sve, ja sam na srpskom. Sad sam potrazio i banka intesa, mislim da je to ovo.

Prilozi

• 9B61C298-AA74-4AF4-BAB3-54FF3A75B0EC.png
    9B61C298-AA74-4AF4-BAB3-54FF3A75B0EC.png
    371 KB · Pregleda: 52
  • Like
Reagovanja: rix
Iskreno i jedan i drugi, US najvise aplikacija, ali nedostaje HBO Go i mozda jos neke specificne za ovo podrucije, kupovinu Apple Care, servisa koji nisu dostupni kod nas, srpski radi lakse kupovine dodatnog iCloud prostora i njegovog family share, ako jos neko od njenih koristi iOS i treba mu, tako je isplativije.

• Like
Reagovanja: rix
Jel ima raiffeisen app na nasem storeu?

Postoji li nacin da se sredi imenik ili sve mora rucno, prebacio sam joj kontakte sa samsunga uz pomoc one aplikacije copy my data ali je potpuni haos, negde imena podebljana, negde prezimena., negde stoje cudne oznake, neki se ponavljaju, mesa velika i mala slova.....

Postoji li nacin da se sredi imenik ili sve mora rucno, prebacio sam joj kontakte sa samsunga uz pomoc one aplikacije copy my data ali je potpuni haos, negde imena podebljana, negde prezimena., negde stoje cudne oznake, neki se ponavljaju, mesa velika i mala slova.....
Meni su kontakti bili povezani za gmail nalogom i nisam imao tih problema.

Otkud znam, toliko je ona aplikacija prijavila, mozda su neki i duplirani

Prebaci sa samsunga na google nalog kontatke, jako lako 3 klika bukvalno, i onda samo na iphone ucitaj taj google nalog i svi ce biti tu kako si ih ostavio

ne mogu se odluciti ip13 za 785evra(manje od mesec dana star) ili 12 pro(polovan) 750e ili 12 pro max(polovan) za 790e ? 120hz mi je nebitno, bitna baterija da fura minimum 5-6h SoT i kamera, mada su 99% iste izmedju ova tri modela po mom misljenu, inace volim onu 2x(2.5x)portrait kameru, i da li to treba biti presudan faktor u izboru telefona?
Nov 13 128GB imaš nov već od 780e, zašto bi kupovao polovan skuplje?

nače tema pnovo ode u operatere, može i da se prebaci u taj deo foruma? Dok vama stignu 13 od domaćih operatera eto 14 predstavljen.

Neko je pomeno poređenje 13 i 12 Pro, sada po ovom cenama kada je 13 - 780e a 12 Pro 900e, apsolutno sam pre za 13, dobije se nov ekran sa manjim izrezom, nove kamere i najbitnije bolja baterija. 13 će im ispasti na kraju najprodavaniji u celoj seriji kako je krenulo, njega ima, sa 13 Pro kubure te ima - nema, 13 nosi pobedu.

Vrh Dno