I iz A1 danas poslali, zvali jutros da potvrdim. Ja ću verovatno uzeti u poslovnici, treba mi još nekih kablića.Meni je javljeno da je na isporuci danas, moram licno da potpisem tako da cu otici do poste da ga podignem.
U pitanju je mts, porucen 14.01.
E sad, kao novi iphone korisnik, sta prvo uraditi i gde, prvenstveno tu mislim gde nabaviti punjac 😁
Meni je javljeno da je na isporuci danas, moram licno da potpisem tako da cu otici do poste da ga podignem.
U pitanju je mts, porucen 14.01.
E sad, kao novi iphone korisnik, sta prvo uraditi i gde, prvenstveno tu mislim gde nabaviti punjac 😁
Mene niko ne zove iz A1, ali vidim da u statusu porudzbine ima broj posiljke ali ne pise nikakva informacije sta se desava sa posiljkom. Da li je tako i kod tebe ?I iz A1 danas poslali, zvali jutros da potvrdim. Ja ću verovatno uzeti u poslovnici, treba mi još nekih kablića.
Sto se tice tih aplikacija ima sve, ja sam na srpskom. Sad sam potrazio i banka intesa, mislim da je to ovo.Treba drugarici koja je prvi put kupila iphone da napravim nalog pa se pitam da li praviti nas ili usa.Da li su sve aplikacije na nasem tu, nravno, njoj je najbitnije facebook, instagram, youtube, ali joj je bitna i banka intesa
Ima.Jel ima raiffeisen app na nasem storeu?
Meni su kontakti bili povezani za gmail nalogom i nisam imao tih problema.Postoji li nacin da se sredi imenik ili sve mora rucno, prebacio sam joj kontakte sa samsunga uz pomoc one aplikacije copy my data ali je potpuni haos, negde imena podebljana, negde prezimena., negde stoje cudne oznake, neki se ponavljaju, mesa velika i mala slova.....
Prebaci sa samsunga na google nalog kontatke, jako lako 3 klika bukvalno, i onda samo na iphone ucitaj taj google nalog i svi ce biti tu kako si ih ostavioPostoji li nacin da se sredi imenik ili sve mora rucno, prebacio sam joj kontakte sa samsunga uz pomoc one aplikacije copy my data ali je potpuni haos, negde imena podebljana, negde prezimena., negde stoje cudne oznake, neki se ponavljaju, mesa velika i mala slova.....
Nov 13 128GB imaš nov već od 780e, zašto bi kupovao polovan skuplje?ne mogu se odluciti ip13 za 785evra(manje od mesec dana star) ili 12 pro(polovan) 750e ili 12 pro max(polovan) za 790e ? 120hz mi je nebitno, bitna baterija da fura minimum 5-6h SoT i kamera, mada su 99% iste izmedju ova tri modela po mom misljenu, inace volim onu 2x(2.5x)portrait kameru, i da li to treba biti presudan faktor u izboru telefona?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari