Šta je novo?

iOS 17

Jel još kod nekog trip kad se listaju rezultati pretrage u safariju slova budu bleda pa pojačavaju belinu? Tacno sam pomislila da sa mnom nešto nije u redu 😂

ja danas ceo dan imam eho toliko jak pri razgovoru da bukvalno samo sebe u slusalici i cujem. Dal je do mreze ili do upa ne znam, al je haos.

Kod mene samo na telefonu, na ipad-u ne. Kao neki AI koji predviđa šta čitam i pojača belinu slova. Nešto se ne sećam da sam bilo šta menjala u podešavanju. Bila sam na poslednjoj beti pre ofc update-a.

Imam mali bag koji možda nije vezan za apdejt, ali se javlja nakon apdejta.
Viber poruku neće da očita kao pročitanu kada uđeš u chat, jedino što je pomoglo da je stavim kao read (da nema na ikonici vibera kao da imaš poruku) je da sam swipe chat na desno da se pojavi read / unread.
Update sam viber, izbacivao ga iz rama al uvek isto.
Ajfon koristim samo poslovno i viber mi je samo za posao, inače ga ne koristim kao ni ajfon, tako da mi nije neki problem. Samo eto čudno.
Desi se to nekada. Meni se desilo 2-3 puta na 13 PM. Najgora aplikacija je Viber na ios-u.

Ja je koristim jer mi je matorci koriste, a nikako da se prebace bar na WA.
Pre neki dan spomenuh ovde (DE) na poslu Viber i svi kao, jaao da, to je ono sto se koristilo pre 15ak godina...Apsolutno niko ne koristi...
Sta da sam ih pitao za mIRC :D

Desi se to nekada. Meni se desilo 2-3 puta na 13 PM. Najgora aplikacija je Viber na ios-u.
Ja se slažem, izbrisao sam pre dve godine Viber sa privatnog telefona, *** na poslovnom moram da ga koristim.

^ najgore što i ljude u svojoj okolini ne mogu da nagovorim da koriste telegram ili whatsapp nego koriste Viber kao drogirani pa onda zbog njih moram i ja.

Ako si mlad onda i mozes da biras. Sve skolske,predskolske,kucni saveti……da ne nabrajam vise a od nedavno i MUP koristi Viber. Izbora nema. Mogu ja da ga obrisem ali onda sam zavrsio sa svim onim sto mi je neophodno. Tako da kad neko kaze da mu ne treba,taj ocigledno nema decu. Ne mislim ovo uvredljivo nego prosto sve vezano za njih je na Viberu. Moram da cutim i trpim. Ko moze,neka bezi od njega. Ni ja ga ne koristim sem za ovo sto moram.

Viber nije zakonim obavezan, tako da niko nema prava da ti namece sta da koristis. bilo koja ustanova mora da da izbor.

Ma da,ne znam gde ti zivis ali ja sam u Srbiji😉 . Vi ,iz Srema,ste posebni😝

Npr kurirske službe i pošta ti šalju na viber obaveštenja o prispeću paketa itd, a kad vide da ja nemam oni puste sms.

Opet kazem,svako se cese gde ga svrbi.Ne komuniciram ni sa postom ni sa kurirskim sluzbama. Mislim da je ovo specifican problem vezan za decu,ja se bar uhvatio toga. Od vrtica ,osnovne p do srednje, svi koriste Viber. Ne mogu majku da nateram da ga batali. Kad joj pisem na WA,tu mi odgovori. Kad ona salje prva,Viber🤣

Ako si mlad onda i mozes da biras. Sve skolske,predskolske,kucni saveti……da ne nabrajam vise a od nedavno i MUP koristi Viber. Izbora nema. Mogu ja da ga obrisem ali onda sam zavrsio sa svim onim sto mi je neophodno. Tako da kad neko kaze da mu ne treba,taj ocigledno nema decu. Ne mislim ovo uvredljivo nego prosto sve vezano za njih je na Viberu. Moram da cutim i trpim. Ko moze,neka bezi od njega. Ni ja ga ne koristim sem za ovo sto moram.
U pravu si. Imam decu i za trening, škola… sve Viber grupe.

Na 13 PM 10-15% slabija bat. Budala ne znam sto nisam ostao na 17.3 ili 2 🤣

Baterija na svakom uredjaju zavisi od previse faktora i same osobe da bi iko mogao da tvrdi da je bolja ili losija na bilo kojoj verziji.

^ primetno je bolja na 17.4, barem kod mene na 15pm i apple watch ultra 2 sa 10.4

^ možda vi imate trip, ja sam ispratio sot pa znam o čemu pričam.

Jel ti svaki dan identican sto se tice koriscenja?

Meni razgovor preko Vibera srče bateriju kao da sam igrao neku zahtevnu 3D igru. Na WA nemam tih problema (14PM, iOS 17.4). Što se tiče ostalog korištenja telefona, ne primetim razliku u odnosu na 17.3.1.

Jel ti svaki dan identican sto se tice koriscenja?
O tome ja pričam.
Nije isto imati veći sot ako si npr imao bolji domet, slabije osvetljen ekran, nisi koristio neke app koje koriste više baterije itd itd.
Preeeviše faktora da bi se tvrdilo bilo šta.
Svašta može da utiče na bateriju, od toga gde se nalaziš pa da li se telefon muči sa mrežom i više srče bateriju, do toga da li ekran mora jače da svetli jer si npr napolju na suncu, da li lupam viber srče više bateriju a taj dan si ga više koristio itd itd.
Svaki dan je drugačiji i svaki dan nešto više nešto manje koristiš, pa još ako nisi klasika kuća posao pa lupam koristiš više kameru nego inače, krećeš se po mestima sa slabijim dometom, koristiš mape i gps itd..

Nije identičan, to nije moguće. Ali većina dana možemo reći da je isto korišćenje.

Nazad
Vrh Dno