Šta je novo?

iOS 17

Pitacu ovde posto verujem da i druge zanima. Kako da prebacim video sa telefona, a da bude full size? Sa icoluda juce skinem klipove ali su drasticno smanjeni, sa g drive-a sto godina salje i skida posto s obimni. Sta mi je najbolji nacin da skinem org full video?

Na iCloud-u izabereš video, pa ideš gore desno na meni sa tri tačke, pa "Other download options", pa "Download full size originals", nisam 100% siguran dal se baš tako zovu opcije, ali naći ćeš :)

Pozdrav društvo, imam jedno pitanje. Primetio sam da od updejta na 17.4, svaka slika koja mi stigne u whats app, bude duplirana. Da li neko zna o čemu se radi?

Pozdrav društvo, imam jedno pitanje. Primetio sam da od updejta na 17.4, svaka slika koja mi stigne u whats app, bude duplirana. Da li neko zna o čemu se radi?
Imao sam isti problem. Uradi update Whatsapp-a na najnvoiju verziju u App Store-u i bice ti resen problem.

Ne znam da li je ovo baš pravo mesto za ovo pitanje, ali evo: Nikako ne mogu da pronađem konkretnu informaciju, da li je moguće da na iPhone-u imam prijavljen jedan Apple ID kao glavni za telefon, a drugi Apple ID da bude prijavljen pod "Media and Purchases". Ovakva je situacija, primarni Apple ID koji mi je na telefonu je na Srbiju i on je (na foru) dodat kao deo porodice sa turskim Apple ID-om koji imam i sa njim deli iCloud+. Imam i indijski Apple ID na kojem imam Apple One i interesuje me da li bih prijavljivanjem tog naloga pod "Media and Purchases" dobio usluge iz Apple One? Brine me najviše što na iCloud+ preko Turske imam 2 TB, a na indijskom samo 50 GB.

Jasno mi je da bi očigledna stvar bila da to jednostavno isprobam, ali prvo pitam pošto već žongliram sa tim Apple ID-ovima i ne bih bespotrebno da rizikujem da im se nešto desi :)

Jel ima neka fora da shortcut za lockscreen da instant zakljuca tel, da bude bas kao dugme jer ovaj koji ja nalazim zakljuca tel al ekran gori jos koju sekundu, a do tad ga ispritiskam sto puta . Tnx

^ au stvar koja me zesce iritira je to, stavim telefon u dzep i zakljucavam ga u tom momentu i stalno pritisnem na drugu pesmu na spotify jer se ne zakljuca instant... uzas, sto bi rekli, pratim.

Zakljuca on instant nego spotify aplet i dalje reaguje na prethodnu i sledecu pesmu kao i dugme za pauzu, i pored toga sto je zakljucan telefon, dakle samo aplet mozes da kontrolises dok ne otkljucas.
Meni je to super :)

Pozdrav svima.
Zanima me da li je moguce iPhone vratiti sa 17.4 na 17.3.1? Ako jeste, moze li mi neko reci postupak? Unaprijed hvala :)

Ne znam da li je ovo baš pravo mesto za ovo pitanje, ali evo: Nikako ne mogu da pronađem konkretnu informaciju, da li je moguće da na iPhone-u imam prijavljen jedan Apple ID kao glavni za telefon, a drugi Apple ID da bude prijavljen pod "Media and Purchases". Ovakva je situacija, primarni Apple ID koji mi je na telefonu je na Srbiju i on je (na foru) dodat kao deo porodice sa turskim Apple ID-om koji imam i sa njim deli iCloud+. Imam i indijski Apple ID na kojem imam Apple One i interesuje me da li bih prijavljivanjem tog naloga pod "Media and Purchases" dobio usluge iz Apple One? Brine me najviše što na iCloud+ preko Turske imam 2 TB, a na indijskom samo 50 GB.

Jasno mi je da bi očigledna stvar bila da to jednostavno isprobam, ali prvo pitam pošto već žongliram sa tim Apple ID-ovima i ne bih bespotrebno da rizikujem da im se nešto desi :)
Moguće je, primarni nalog mi je na jednoj državi i admin je porodice gde su svi ostali u toj državi i dele iCloud, a Media Purchases mi je druga država. Tako je već par godina. Tursko-indijske kombinacije nisam probao doduše, ali ne vidim što ne bi radilo.

Moguće je, primarni nalog mi je na jednoj državi i admin je porodice gde su svi ostali u toj državi i dele iCloud, a Media Purchases mi je druga država. Tako je već par godina. Tursko-indijske kombinacije nisam probao doduše, ali ne vidim što ne bi radilo.
Hvala puno kolega na potvrdi! Uradih tako malopre i za sada izgleda da je sve super. Primarni nalog mi je ostao na iCloud+ koji deli u okviru porodice, a postale su mi dostupne sve usluge iz Google One pretplate aktivne na indijskom nalogu koji sam prijavio za Media and Purchases.

Jel se zna kad će se moći igrati Assassin’s Creed Mirage na iphone 15?

Ne znam šta su radili sa ovim poslednjim ažuriranjem al meni baterija nije trajala ovoliko kad je telefon bio nov. Ip13

Ne znam šta su radili sa ovim poslednjim ažuriranjem al meni baterija nije trajala ovoliko kad je telefon bio nov. Ip13
Ono što sam ja primjetio koji je nedavno presao sa androida jeste to da baterija kao da dobije neki boost dodatni pred svaki update koji se blizi, tacnije 7 dana pred sami update baterija drži kao luda.

Od update-a na 17.4 primetio sam da mi telefon uvek zavibrira dok je u torbici pri podizanju, cim uzmem tel vibracija staje. Jel zna neko gde da ugasim to?

Od update-a na 17.4 primetio sam da mi telefon uvek zavibrira dok je u torbici pri podizanju, cim uzmem tel vibracija staje. Jel zna neko gde da ugasim to?
Probaj Face id & passcode/attention-aware features iskljuci

Taman sam se navikao da ne mogu da stavim ikonice gde hoću....a sad ovakva revolucionarna promena. Uh kako li ćemo se navići na ovako krupne promene. 😂
Još da srede tastaturu da bude na nivou androida od pre 10 god i da ubace floating/dual windows i clipboard i eto prave revolucije.

Za početak bi mogli da srede notifikacije na lock screenu koje su sami pokvarili sa iOS-om 16

Nazad
Vrh Dno