Nikola mJet
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.04.2018
- Poena
- 315
Kako da namestim night shift da mi radi 24/7?
Stavis da se upali u 00:01 a ugasi u 23:59Kako da namestim night shift da mi radi 24/7?
Ja tako namestio, al kontam nemoguce da mora tako 😂Stavis da se upali u 00:01 a ugasi u 23:59![]()
Imao sam isti problem. Uradi update Whatsapp-a na najnvoiju verziju u App Store-u i bice ti resen problem.Pozdrav društvo, imam jedno pitanje. Primetio sam da od updejta na 17.4, svaka slika koja mi stigne u whats app, bude duplirana. Da li neko zna o čemu se radi?
Uradio sam to, ali nije pomoglo...Imao sam isti problem. Uradi update Whatsapp-a na najnvoiju verziju u App Store-u i bice ti resen problem.
Moguće je, primarni nalog mi je na jednoj državi i admin je porodice gde su svi ostali u toj državi i dele iCloud, a Media Purchases mi je druga država. Tako je već par godina. Tursko-indijske kombinacije nisam probao doduše, ali ne vidim što ne bi radilo.Ne znam da li je ovo baš pravo mesto za ovo pitanje, ali evo: Nikako ne mogu da pronađem konkretnu informaciju, da li je moguće da na iPhone-u imam prijavljen jedan Apple ID kao glavni za telefon, a drugi Apple ID da bude prijavljen pod "Media and Purchases". Ovakva je situacija, primarni Apple ID koji mi je na telefonu je na Srbiju i on je (na foru) dodat kao deo porodice sa turskim Apple ID-om koji imam i sa njim deli iCloud+. Imam i indijski Apple ID na kojem imam Apple One i interesuje me da li bih prijavljivanjem tog naloga pod "Media and Purchases" dobio usluge iz Apple One? Brine me najviše što na iCloud+ preko Turske imam 2 TB, a na indijskom samo 50 GB.
Jasno mi je da bi očigledna stvar bila da to jednostavno isprobam, ali prvo pitam pošto već žongliram sa tim Apple ID-ovima i ne bih bespotrebno da rizikujem da im se nešto desi![]()
Pozdrav svima.
Zanima me da li je moguce iPhone vratiti sa 17.4 na 17.3.1? Ako jeste, moze li mi neko reci postupak? Unaprijed hvala![]()
Hvala puno kolega na potvrdi! Uradih tako malopre i za sada izgleda da je sve super. Primarni nalog mi je ostao na iCloud+ koji deli u okviru porodice, a postale su mi dostupne sve usluge iz Google One pretplate aktivne na indijskom nalogu koji sam prijavio za Media and Purchases.Moguće je, primarni nalog mi je na jednoj državi i admin je porodice gde su svi ostali u toj državi i dele iCloud, a Media Purchases mi je druga država. Tako je već par godina. Tursko-indijske kombinacije nisam probao doduše, ali ne vidim što ne bi radilo.
Ono što sam ja primjetio koji je nedavno presao sa androida jeste to da baterija kao da dobije neki boost dodatni pred svaki update koji se blizi, tacnije 7 dana pred sami update baterija drži kao luda.Ne znam šta su radili sa ovim poslednjim ažuriranjem al meni baterija nije trajala ovoliko kad je telefon bio nov. Ip13
prva polovina ove godine, nisu dali tacan datumJel se zna kad će se moći igrati Assassin’s Creed Mirage na iphone 15?
Probaj Face id & passcode/attention-aware features iskljuciOd update-a na 17.4 primetio sam da mi telefon uvek zavibrira dok je u torbici pri podizanju, cim uzmem tel vibracija staje. Jel zna neko gde da ugasim to?
Iskljuceno je to, nije do toga.Probaj Face id & passcode/attention-aware features iskljuci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari