Ja sam resio ovo kupovinom tableta sto oni i hocefloating/dual windows
Meni radi normalno u Srbiji, u Grčkoj i Severnoj Makedoniji iz nekog razloga neće, pisao sam o tome u temi za Apple Pay.Jel koristi neko Apple pay i mastercard od poštanske stedinice? Od pre par dana neće da mi prodje nijedna uplata, a kartica radi normalno. Probao sam da je obrišem i dodam ponovo, ali i dalje ne radi.
Settings > Phone > Call Waiting >>> ON
PotvrdjujemOvaj .1 rekonstruisani ubija sa baterijom, nikad mi ovako nije drzala.
17.4.1? Koji tel je u pitanjuPotvrdjujem
14pm17.4.1? Koji tel je u pitanju
Stavio, čini mi se da radi fluidnije, videćemo bateriju Apple 11
Pa da, revidirana verzija o kojoj iznad pricamo. Odlicna je.Телефон ми је на 17.4.1 али данас ушао на Itunes и тамо ми стиже порука да надоградим тел на 17.4.1.
Mislim da je nemoguce ali sacekaj jos nekog.Opet dosadjujem ali nikako da nadjem resenje za ovo:
- Kako podesiti da se ekran telefona ne ukljucuje kada stigne neka notifikacija a da istu pokaze na Lock Screen-u/Not. centru i da se njen zvuk cuje a da je pri svemu tome ukljucen Pass Code???
Ko god da pomogne savetom, hvala unapred!
Opet dosadjujem ali nikako da nadjem resenje za ovo:
- Kako podesiti da se ekran telefona ne ukljucuje kada stigne neka notifikacija a da istu pokaze na Lock Screen-u/Not. centru i da se njen zvuk cuje a da je pri svemu tome ukljucen Pass Code???
Sve zavisi šta ti je krajnji cilj, da li hoćeš da se uopšte ne pali ekran ili da se ne može videti sadržaj notifikacija na ekranu pre nego što te telefon prepozna.Opet dosadjujem ali nikako da nadjem resenje za ovo:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari