Nisam siguran na sta mislis, moze ss.Jel još kod nekog trip kad se listaju rezultati pretrage u safariju slova budu bleda pa pojačavaju belinu? Tacno sam pomislila da sa mnom nešto nije u redu 😂
Nisam siguran na sta mislis, moze ss.
Desi se to nekada. Meni se desilo 2-3 puta na 13 PM. Najgora aplikacija je Viber na ios-u.Imam mali bag koji možda nije vezan za apdejt, ali se javlja nakon apdejta.
Viber poruku neće da očita kao pročitanu kada uđeš u chat, jedino što je pomoglo da je stavim kao read (da nema na ikonici vibera kao da imaš poruku) je da sam swipe chat na desno da se pojavi read / unread.
Update sam viber, izbacivao ga iz rama al uvek isto.
Ajfon koristim samo poslovno i viber mi je samo za posao, inače ga ne koristim kao ni ajfon, tako da mi nije neki problem. Samo eto čudno.
TačkaNajgora aplikacija je Viber
Ja je koristim jer mi je matorci koriste, a nikako da se prebace bar na WA.
Ja se slažem, izbrisao sam pre dve godine Viber sa privatnog telefona, *** na poslovnom moram da ga koristim.Desi se to nekada. Meni se desilo 2-3 puta na 13 PM. Najgora aplikacija je Viber na ios-u.
U pravu si. Imam decu i za trening, škola… sve Viber grupe.Ako si mlad onda i mozes da biras. Sve skolske,predskolske,kucni saveti……da ne nabrajam vise a od nedavno i MUP koristi Viber. Izbora nema. Mogu ja da ga obrisem ali onda sam zavrsio sa svim onim sto mi je neophodno. Tako da kad neko kaze da mu ne treba,taj ocigledno nema decu. Ne mislim ovo uvredljivo nego prosto sve vezano za njih je na Viberu. Moram da cutim i trpim. Ko moze,neka bezi od njega. Ni ja ga ne koristim sem za ovo sto moram.
Placebo efekat...Svaka vam čast kad vidite razliku, i to baš od 10%
O tome ja pričam.Jel ti svaki dan identican sto se tice koriscenja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari