Šta je novo?

iOS 17

17.6 je live

meni se instaliralo kada sam pisao post iznad :D

Kako vam se cini, vidim da pisu na reditu da je glatkiji rad, da su animacije ispolirane dodatno, manje zagrevanje bla bla, imam utisak da ovo pisu za svaki up, a mi nikad nista ne vidimo :)

realno, meni ovo isto radi od kada sam stavio ios 17

Jel zna neko zasto komentare sa engleskog jezika sa youtuba nece da mi prevodi telefon? Sa svih ostalih jezika mi prevede al komentare sa engleskog nece?

Ovo je security update, ne vidim nikakve razlike u radu, telefon je leteo i pre. 14 pro

Za ova dva dana primjetio sam da mi je baterija malo losija sa .6 verzijom.
15 pro max u pitanju.

Ni ne pratim vise,niti obracam paznju. Traje 2 dana sigurno ,valda🤣🤣🤣, isto pro max. Meni i sat (devetka) traje 48 sati.

Meni baterija razbija na 17.6, drugi dan mi je bat obicno pocinjala na 75%, evo sad nakon tek prvog punjenja na .6 tek sad pred kraj drugog dana ne na 75%. Koriscenje mi je skoro uvek isto pa mogu sa sigurnoscu da kazem.

Meni baterija razbija na 17.6, drugi dan mi je bat obicno pocinjala na 75%, evo sad nakon tek prvog punjenja na .6 tek sad pred kraj drugog dana ne na 75%. Koriscenje mi je skoro uvek isto pa mogu sa sigurnoscu da kazem.
3x sam procitao post, nisam razumeo sta si hteo da kazes… Inace, meni se cini da brze jede 17.6 i to primetno, bar 10-20%…

Ne znam sta niste razumeli iskreno...
Baterija mi je na na drugi dan koriscenja od punjenja uvek bila na oko 75%. Sa 17.6 ( iako tek sveze instaliran, i prvi put napunjen od kako je dignut na 17.6 znaci ni ideksiranje nije zavrseno ) ja zavrsavam drugi dan na 75% . Znaci na 17.5.1 sam na pocetku drugog dana koriscenja imao 75, a sada na 17.6 imam 75% na kraju drugog dana. Eto, sad je nadam se jasnije bar malo :)

Čovek je pritisnuo n umesto j na tastaturi dok je kucao i sa tom ispravkom se kapira šta je hteo da napiše :)

Svi koji isprobaju novi softver, trebali bi da sačekaju koji dan i da onda napišu kako im deluje :)

WTF?

Edit: pokusao sam ponovo uci na istu stranicu, u pitanju apartmani "Srpski car" i isto mi se desava.

A meni baterija bas gora na 17.6, kao sto vec rekoh nekidan.

IMG_7993.pngIMG_7994.pngIMG_7995.png

Rekao bi da si nesto zapatio. Sa Brave pretrazivaca radi normalno.

Nista nisam novo ni skidao niti instalirao neku novu aplikaciju. Nista nisam uradio, preusmjeravalo me na neku aplikaciju da instaliram.
Prvi put vidim ovako upozorenje od epla, ako nije neki fejs pa lazno upozorenje trece strane.

To nije obaveštenje od Apple-a, nego phishing sajt.

Ne znam sta niste razumeli iskreno...
Baterija mi je na na drugi dan koriscenja od punjenja uvek bila na oko 75%. Sa 17.6 ( iako tek sveze instaliran, i prvi put napunjen od kako je dignut na 17.6 znaci ni ideksiranje nije zavrseno ) ja zavrsavam drugi dan na 75% . Znaci na 17.5.1 sam na pocetku drugog dana koriscenja imao 75, a sada na 17.6 imam 75% na kraju drugog dana. Eto, sad je nadam se jasnije bar malo :)
hoces da kazes da koristis telefon dva dana i potrosis 25% baterije? kako ga koristis? pa i da stoji na stolu dva dana bez da ga pipnes potrosice vise od 25%. osim ako si mu pogasio sve servise i mreze, onda ti ne treba smartphone

hoces da kazes da koristis telefon dva dana i potrosis 25% baterije? kako ga koristis? pa i da stoji na stolu dva dana bez da ga pipnes potrosice vise od 25%. osim ako si mu pogasio sve servise i mreze, onda ti ne treba smartphone
Objasnjavao sam to, telefon trosim do 50%, koristim za pozive najvise, oko 5-7h u ta 2 dana, kameru kad treba, drustvene mreze nemam niti mi trebaju, igrice ne igram, vibraciju nikas u zivotu nisam koristio, koristim tel bas za ono sto mu je i namena. Surf neki sitan naravno, ali imam dobar drustveni zivot pa mi ni bla bla caskanja po zutoj stampi isto ne trebaju :)

Ti si bas redak slucaj da koristis telefon za njegovu ,kako ti kazes, primarnu namenu. Tu se ne bi slozio,odavno mu to vise nije primarna namena. Ja sapadam u 99% koji ga koriste za sve samo ne telefoniranje.;)

Pohvalno da ne dangubis i kvaris oci na gluposti.(y)

Ti si bas redak slucaj da koristis telefon za njegovu ,kako ti kazes, primarnu namenu. Tu se ne bi slozio,odavno mu to vise nije primarna namena. Ja sapadam u 99% koji ga koriste za sve samo ne telefoniranje.;)

Pohvalno da ne dangubis i kvaris oci na gluposti.(y)
Ima tu dosta i maila i vibera ali sve u poslovne svrhe. Ko zna dobro da setuje ios svakome ce baterija biti top. Najlakse je sve ostaviti default i onda kuknjava...

Objasnjavao sam to, telefon trosim do 50%, koristim za pozive najvise, oko 5-7h u ta 2 dana, kameru kad treba, drustvene mreze nemam niti mi trebaju, igrice ne igram, vibraciju nikas u zivotu nisam koristio, koristim tel bas za ono sto mu je i namena. Surf neki sitan naravno, ali imam dobar drustveni zivot pa mi ni bla bla caskanja po zutoj stampi isto ne trebaju :)
5-7h call time da potrosi samo 25% baterije? svaka cast, gde zivis? to mora da su savrsene bazne stanice oko tebe i perfect signal bez ikakvih gubitaka. a kada sam rekao mreze, nisam mislio na drustvene mreze, vec LTE i wifi.
sad gledam 21h je max call time, pretpostavljam ako je signal perfektan, znaci samo da pricas potrosio bi vise od 25%

4g ne koristim, koristim 3g i to dosta pospesuje bateriju, moram biti online i pri pozivima.
5-7h pozivi u 2 dana, ja konstantno pricam o 2 dana koriscenja :)
@Amortizzer Sva ios pracenja off, sav tracking aplikacija off, pozadinski sve off ( jer ne vidim sta to ne radi kad su off , sve identicno radi ), upotreba lokacija samo za app koje mi trebaju sa lokacijom i to samo dok koristim ne vidim potrebu da me trazi lokacija 24/7 a app upalim 3x nedeljno npr. Siri svuda off. Vibracije tj haptic off ni to mi nije neophodno. BT takodje ugasen, nemam digitalce, samo automatiku :) . On radi samo u autu, ali i tu imam dosta poziva preko bt zapravo.. Svako setuje naravno prema sebi, u to ne zalazim, ali meni sa ovim setovanjima baterija traje 2-3 dana. Necemo vise o batt ima tema za to. Ios 17.6 svakako preporuka za up bar od mene.

pa ne punis telefon u ta 2 dana? 5-7h razgovora da li je u 2 dana ili u jednom danu potrosi isto bateriju

3G trosi vise bateriju u Srbiji. zato pitam gde zivis?

edit: ako sve ugasis sto smartphone cini smart, zasto koristis smartphone? (ovo ozibiljno pitam, nije neko pametovanje, znam da tako zvuci, da se neko ne uvredi)

pa ne punis telefon u ta 2 dana? 5-7h razgovora da li je u 2 dana ili u jednom danu potrosi isto bateriju

3G trosi vise bateriju u Srbiji. zato pitam gde zivis?

edit: ako sve ugasis sto smartphone cini smart, zasto koristis smartphone? (ovo ozibiljno pitam, nije neko pametovanje, znam da tako zvuci, da se neko ne uvredi)
Pa ne moze da bude isto, ne koristi se telefon samo za razgovore, struja se trosi i u mirovanju.
Pa koristim ono sto mi treba, zasto bi mi radio siri kad ne koristim? Zasto bi koristio haptic kad me smara vibruckanje , zasto bi koristio 4g kad sa 4g imam 2-3 crte, a 3g svuda full prijem. Bg sam, i kod mene je 4g 2-3 crte , a 3g full signal . Ne vidim ni ja poentu da sve popalis i onda spalis batt na instagram i tiktok kroz 4h, koja je poenta smartphone-a ako mi je vise na punjacu nego u dzepu. Svako koristi po svojoj potrebi. Vecina ljudi danas premium uredjaj uzima ili sto moze ili sto mu treba najbolja kamera i baterija u tom momentu, ne znam nikoga da koristi sve moguce opcije koje tel nudi.

Nazad
Vrh Dno