illidan
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 02.02.2005
- Poena
- 1,855
Moja oprema
- CPU & Cooler
- amd 5800x3d, ek nucleus cr240 dark, phanteks t30
- Matična ploča
- asus rog strix b550-i gaming
- RAM
- g.skill trident z neo 32gb
- GPU
- nvidia rtx 4070super founders edition
- Storage
- samsung 980 pro 1tb, wd black sn770 2tb
- Zvuk
- ifi zen dac v2, presonus eris 3.5, akg k712 pro balanced
- PSU
- corsair sf750 platinum
- Kućište
- lian li a4 h20
- Monitor
- asus vg27aql1a
- Miš & tastatura
- lamzu atlantis mini, kbd.fans tofu65 e-white, cream soda switches, gmk serika 2 keycaps
- Pristup internetu
- Optički internet
pa onda bi jos vise potrosio bateriju u dva dana razgovora, a ne manje (ako pricas 6h to potrosi neki kapacitet baterije, nebitno u kom vremenskom periodu si pricao, e sad ono ostalo dodatno trosi, ja govorim samo o call time)? zato mi je cudno da se potrosi samo 25% baterije.
iphone 14 pro? 21h max call time, znaci 5-7h je oko 30% baterije, samo razgovor nista vise, a ako se jos trosi baterija usput u ta dva dana kako onda potrosi samo 25%? to me buni, od starta.
znaci da ne punis telefon traje baterija nedelju dana tvog koriscenja?
naravno da svako koristi telefon kako zeli, pitao sam zbog toga sto neko ne koristi nista, tj sve pogasi sto taj premium uredjaj cini premium user experience, gubi se smisao davati toliku kolicinu novca i ne koristiti to. spaliti bateriju na instagram i tiktok mozes i na telefonu od 150eur, uopste ne mislim na takvo koriscenje telefona.
ja koristim iphone 12 mini, zbog velicine, ali nisam pogasio njegove servise da bi mi baterija trajala duze. ne koristim instagram tiktok i te gluposti, ne igram igrice na telefonu, ali koristim sve sto nudi, placanje, bt za muziku, bt za sport, gps za pracenje, kameru za snimanje, ukljucen je find my za nedaj boze ako ga neko ukrade, location za odredjene apps gde mi je bitno, znaci nisam ubio ono smart u njemu da bi imao 2 dana battery life. puni se baterija dok spavam, tada ga ne koristim.
iphone 14 pro? 21h max call time, znaci 5-7h je oko 30% baterije, samo razgovor nista vise, a ako se jos trosi baterija usput u ta dva dana kako onda potrosi samo 25%? to me buni, od starta.
znaci da ne punis telefon traje baterija nedelju dana tvog koriscenja?
naravno da svako koristi telefon kako zeli, pitao sam zbog toga sto neko ne koristi nista, tj sve pogasi sto taj premium uredjaj cini premium user experience, gubi se smisao davati toliku kolicinu novca i ne koristiti to. spaliti bateriju na instagram i tiktok mozes i na telefonu od 150eur, uopste ne mislim na takvo koriscenje telefona.
ja koristim iphone 12 mini, zbog velicine, ali nisam pogasio njegove servise da bi mi baterija trajala duze. ne koristim instagram tiktok i te gluposti, ne igram igrice na telefonu, ali koristim sve sto nudi, placanje, bt za muziku, bt za sport, gps za pracenje, kameru za snimanje, ukljucen je find my za nedaj boze ako ga neko ukrade, location za odredjene apps gde mi je bitno, znaci nisam ubio ono smart u njemu da bi imao 2 dana battery life. puni se baterija dok spavam, tada ga ne koristim.