Avijon
Čuven
- Učlanjen(a)
- 16.03.2002
- Poena
- 685
Sedmica = 7"
Desetka = 10"
Ne misli Igor na Windows 7 ako je nekome to palo na pamet.
Nije pitanje veličina, već rezolucija..
Sedmica = 7"
Desetka = 10"
Ne misli Igor na Windows 7 ako je nekome to palo na pamet.
Nije pitanje veličina, već rezolucija..
Znam da predlazesh 7incher, ali meni je multimedija najbitnija [kao i citanje knjiga, web browsing i citanje stripova].
Ja eventualno bih ako bi AMD izbacio jos neki optimizovaniji Fusion core, trenutno im majmanji trosi 8-9W a daje extra performanse.ali sudeci po netbook-ovima i duzini baterije - ne bih nikad uzeo tablet sa x86ticom.
Elem, ovaj Apad http://blog.wholesaleonepiece.com/new-10-2-android-2-2-apad-cortex-a8-tablet-pc-with-webcam/ izgleda kao najbolja kupovina i veoma zanimljiv uredjaj![]()
Indeed, al jel krenuo u prodaju/posto je?
ja da javim da nista od sedmica. sacu da idem da editujem oglas.
strashne stvari rade ovi kinezi, evo ceo dan sam u poslu, sedmice navodno - imaju andoid 2.2 ali ZAMASKIRANO tako da samo izgleda da jeste.
quadrant chak javlja da je 2.2 a posto sam pokusavao da pronadjem neke specifikacije ekrana, instalirao sam ASI (android system info) i javio mi je da je zapravo OS - 1.6 (donut)
ne zelim da to nikom prodajem, pa sve i da spustim cenu, sad idem da vratim par komada koej sam uzeo.
strashne stvari, eeeeej![]()
Mozda i jeste 2.2.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari