ajde onda da još nešto pitam:da li postoji mogućnost da prilikom dolaznog poziva,''mutiram'' taj poziv,znači da ne vibrira i da ne zvoni tel?
Još uvek ga nisam flešovao na noviji SW, pa baterija curi kao luda.
Za sada imam zbun oko toga kada koristi pristup internetu (stalno?!) i kada koji pristup koristi. Osećam kao da radi kad šta hoće, da ne mogu sam da kontrolišem kao što je bilo (prošlo vreme :d )na Symbianu.
Recimo, sipdroid radi preko 3G, ja krenem da pozovem, on se izloguje i loguje se na WiFi koji je sve vreme bio u dometu. Sledeći put ima WiFi, ali ne menja mrežu.
Smeta mi i što nikada nisam siguran šta mi od programa zapravo radi, ali na to ću da se naviknem. Veći deo dana mi je uključen Gtalk, ali ovde mi je ostao uključen i preko noći, jer ga nisam ubio preko task killer-a.
Nije mi jasno zašto im je bio problem da u svaku aplikaciju u opcijama stave EXIT, kao što sam video da neke imaju.
'ladno ću morati ručno da brojim i prepravljam kolone u CSV fajlu, da bih prebacio imenik iz PC Suita na Gmail. Smarači.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari