- Učlanjen(a)
- 03.07.2000
- Poena
- 810
Pa ja ti garantujem da tako šetajući po prodavnicama nećeš lako da nađeš "dodatnu opremu za Galaxy" nigde ni u Evropi.
Ne ide to tek tako kao što si zamislio.
Pre svega priču originalan punjač i kabal
... batali to, sve je to kineština. Misliš da je Samsung napravio kabal i punjač? Pitanje da li je i telefon uopšte napravio. Bilo koji punjač ili kabal koji može da se utakne će da radi kao i "originalni".
Što se tiče futrole, pa ne očekuj tek tako da će neko da prodaje futrolu samo za Galaxy. Ima po gradu puno futrolica i vrećica za PDAolike telefone. Ako ideš do merkatora, kod Apple štanda probaj čarapu za telefon. Ja ću možda to da kupim, a video sam još jedno 5 različitih vrećica koje ljudi obično koriste za iPhone. Nemoj ljude da pitaš "je l imate nešto za Galaxy", jer oni ni ne znaju šta je to, nego ih lepo pitaj da ti pokažu šta imaju, pa ti vidi da li ti odgovara. Možda si ti rekao "imate punjač za Galaxy", oni naravno rekli da nemaju, a u stvari imaju punjač sa istim džekom, ali nemaju pojma.
Iznad svega, nađi čoveka koji naručuje sa ebaya. Ima jedan dosta poznat kod nas na forumu
, pitaj šta može da ti nabavi, a za Galaxy konkretno, ali i univerazlne stvari (futrole po veličini, kablovi po džeku) ima na ebayu koliko hoćeš
.
Ne ide to tek tako kao što si zamislio.
Pre svega priču originalan punjač i kabal
Što se tiče futrole, pa ne očekuj tek tako da će neko da prodaje futrolu samo za Galaxy. Ima po gradu puno futrolica i vrećica za PDAolike telefone. Ako ideš do merkatora, kod Apple štanda probaj čarapu za telefon. Ja ću možda to da kupim, a video sam još jedno 5 različitih vrećica koje ljudi obično koriste za iPhone. Nemoj ljude da pitaš "je l imate nešto za Galaxy", jer oni ni ne znaju šta je to, nego ih lepo pitaj da ti pokažu šta imaju, pa ti vidi da li ti odgovara. Možda si ti rekao "imate punjač za Galaxy", oni naravno rekli da nemaju, a u stvari imaju punjač sa istim džekom, ali nemaju pojma.
Iznad svega, nađi čoveka koji naručuje sa ebaya. Ima jedan dosta poznat kod nas na forumu
Poslednja izmena: