Šta je novo?

Huawei watch fit 3

Imam ja to instalirano od kupovine narukvice,radili pozivi i stizale poruke uredno.Sem vibera,danas proradilo i to.Hvala na pomoći

Stize update..

Prilozi

• Screenshot_2025-06-03-11-16-00-720_com.huawei.health.jpg
    Screenshot_2025-06-03-11-16-00-720_com.huawei.health.jpg
    95.4 KB · Pregleda: 16
  • Screenshot_2025-06-03-11-16-07-027_com.huawei.health.jpg
    Screenshot_2025-06-03-11-16-07-027_com.huawei.health.jpg
    113.9 KB · Pregleda: 16
  • Screenshot_2025-06-03-11-16-16-164_com.huawei.health.jpg
    Screenshot_2025-06-03-11-16-16-164_com.huawei.health.jpg
    109.2 KB · Pregleda: 16
Zasto meni nema azuriranja, a trenutna verzija je 5.0.0.15?
Sticice ti..Srcam se tako i meni pre nekog vremena,da li je bilo ova tema iki GT5,pisu da su dobili update na novu verziju,meni stigla tek posle 4-5 dana..Mozda nece tebi toliko cekanje..Ne znam od cega zavisi to,mozda pustaju update od-do nekog serijskog broja sata.

Stiglo i meni juce, vidim ima sad opcija da se odgovori na poruke preko sata ali je mnogo tesko, treba ubosti slova.

Ma ko ce nabadati to..Vise koristim pripremljene odgovore.

Stigao je i meni update, kasni malo. Dobro je što sada može da se odgovara sa emodžijima uključujući i palac gore jer mi je to najviše falilo a nije moglo da se doda u brze odgovore ili ja samo nisam znao kako da dodam.

Da li vredi prelaziti na fit 4 posle godinu dana?😄

Hej, sad sam otkrio još nešto. U aplikaciji postoji više mesta gde se mogu videti km. Ja isto mogu naći gde mi pokazuje identično. Ali na drugom mestu se razlikuje. Pa proveri i kod tebe. Šaljem slike... Kao što se vidi, na prve dve pokazuje identično, ali nerealno (da mi opušten korak po stanu bude 95 cm!). Dok na trećoj slici se razlikuje i to je realno (korak 75 cm).
Jedan mali update na moju raniju poruku, možda nekom pomogne. Zapravo, nedavno sam promenio telefon. Ranije je bio xiaomi, sada realme. I bez ikakvog podešavanja, samo konekcija sa ovim relame čini da sve dobro pokazuje, na oba mesta u aplikaciji, kao i na samom satu. A ranije toliko peripetija. Ne kažem sad da je realme bolji od xiaomi ili slično, nego čisto samo iznosim činjenično stanje 😊 Pozdrav!

Onda ostani na 4. Moje misljenje je da je najbolje uzeti pro modele.

Izvini, moja greska. Ostani na 3, pa cekaj ili novu fit 5 pro ili sledece godine pro model iz gt 7 serije, posto su do sad preskakali po jednu seriju.

Ma nista značajno u ovoj 4 seriji.. Ja ću sačekati fit 5 da vidim šta donosi i kakav će biti izgledom.
Koristim i GT5 po nekad, a Fit 3 nosim 97% vremena..
@Garfild111 ,sacekaj sl godinu za fit 5 seriju, i iskoristi u Yettelu vaučer za reciklažu -15000 din na punu cenu na 24 rate..
I imaćeš korektnu mesečnu ratu na novu seriju. Tako sam ja uradio za oba sata.

Vrh Dno