Šta je novo?

Huawei watch fit 3

Imam ja to instalirano od kupovine narukvice,radili pozivi i stizale poruke uredno.Sem vibera,danas proradilo i to.Hvala na pomoći

Stize update..

Prilozi

• Screenshot_2025-06-03-11-16-00-720_com.huawei.health.jpg
    Screenshot_2025-06-03-11-16-00-720_com.huawei.health.jpg
    95.4 KB · Pregleda: 50
  • Screenshot_2025-06-03-11-16-07-027_com.huawei.health.jpg
    Screenshot_2025-06-03-11-16-07-027_com.huawei.health.jpg
    113.9 KB · Pregleda: 23
  • Screenshot_2025-06-03-11-16-16-164_com.huawei.health.jpg
    Screenshot_2025-06-03-11-16-16-164_com.huawei.health.jpg
    109.2 KB · Pregleda: 33
Zasto meni nema azuriranja, a trenutna verzija je 5.0.0.15?
Sticice ti..Srcam se tako i meni pre nekog vremena,da li je bilo ova tema iki GT5,pisu da su dobili update na novu verziju,meni stigla tek posle 4-5 dana..Mozda nece tebi toliko cekanje..Ne znam od cega zavisi to,mozda pustaju update od-do nekog serijskog broja sata.

Stiglo i meni juce, vidim ima sad opcija da se odgovori na poruke preko sata ali je mnogo tesko, treba ubosti slova.

Stigao je i meni update, kasni malo. Dobro je što sada može da se odgovara sa emodžijima uključujući i palac gore jer mi je to najviše falilo a nije moglo da se doda u brze odgovore ili ja samo nisam znao kako da dodam.

Da li vredi prelaziti na fit 4 posle godinu dana?😄

Hej, sad sam otkrio još nešto. U aplikaciji postoji više mesta gde se mogu videti km. Ja isto mogu naći gde mi pokazuje identično. Ali na drugom mestu se razlikuje. Pa proveri i kod tebe. Šaljem slike... Kao što se vidi, na prve dve pokazuje identično, ali nerealno (da mi opušten korak po stanu bude 95 cm!). Dok na trećoj slici se razlikuje i to je realno (korak 75 cm).
Jedan mali update na moju raniju poruku, možda nekom pomogne. Zapravo, nedavno sam promenio telefon. Ranije je bio xiaomi, sada realme. I bez ikakvog podešavanja, samo konekcija sa ovim relame čini da sve dobro pokazuje, na oba mesta u aplikaciji, kao i na samom satu. A ranije toliko peripetija. Ne kažem sad da je realme bolji od xiaomi ili slično, nego čisto samo iznosim činjenično stanje 😊 Pozdrav!

Izvini, moja greska. Ostani na 3, pa cekaj ili novu fit 5 pro ili sledece godine pro model iz gt 7 serije, posto su do sad preskakali po jednu seriju.

Ma nista značajno u ovoj 4 seriji.. Ja ću sačekati fit 5 da vidim šta donosi i kakav će biti izgledom.
Koristim i GT5 po nekad, a Fit 3 nosim 97% vremena..
@Garfild111 ,sacekaj sl godinu za fit 5 seriju, i iskoristi u Yettelu vaučer za reciklažu -15000 din na punu cenu na 24 rate..
I imaćeš korektnu mesečnu ratu na novu seriju. Tako sam ja uradio za oba sata.

Jel ima neko sa Fit 4 da ima zeleni čičak kaiš, da bi prodao? Mnogo mi se sviđa, a mislim i da paše na Fit 3.

Koje koristite watchface na svojim satovima?
Ja ovakav, imam sve na jednom mestu u svakom momentu bacanja oka na sat.

Prilozi

• WatchScreenshot_20250903_020933.png
    WatchScreenshot_20250903_020933.png
    150.7 KB · Pregleda: 26

Prilozi

• WatchScreenshot_20250903_094536.png
    WatchScreenshot_20250903_094536.png
    138.1 KB · Pregleda: 32
Jel neko uspeo da prebaci temperaturu sa F na C?
Drugo, notifikacije su isključene ali meni opet, kad je uključen BT na telefonu, pokazuje sve. I sms, i pozive.
Osim oblika, tezine i dobre baterije, ne vidim sta je dobro na ovom satu. Staklo mi se ogrebalo nikad brže, lose pokazuje korake ( to sam i ovde pročitao) , na traci dok trcim, stalno omasuje 'predjenu razdaljinu' a da ne pricam o očajnim temama. Amazfit gts je bio mnogo bolji u svemu. Ne bih ga žalio da sam ga kupio sada, gde ima za nekih 9000nov u radnji ali ja sam ga platio 17000 😬😁

Zašto si ga kupio kad ti je toliko loš?
Huawei ima jedan od preciznijih GPS senzora. Prebaci na trening režim, trčanje na traci, imaš na stotine trening režima pa izaberi koji ti treba..
Malo li je dobra baterija, gabarit, težina?
Huawei satovi gospodare u ovoj kategoriji gedzeta po pitanju trajnosti baterije. Kad se uporedi sa Samsung satom ili Apple kojeg punis svako vece, eventualno svako drugo.
Kako moze da ti pokazuje notifikacije ako si u aplikaciji na telefonu deštiklirao aplikacije za koje ne želiš da ti stiže obaveštenje, prvi put čujem to..
U posedu imam ovaj sat kao i GT5,sve radi kao podmazano.
U početku kad sam ga kupio, imao sam različito merenje koraka i distance (km) na satu u odnosu na aplikaciju u telefonu.. To sam rešio tako što sam smanjio svoju visinu u postavkama ličnih podataka. Sa svojih 188cm spustio sam na nekih 175-6,i sat je počeo precizno da sinhronizuje sa telefonom korake.
Probao sam da spustim više, ili da stavim 180,ali opet je bežala sinhronizacija.. Zašto, mislim da to ni Kinezi ne znaju, a rešenje sam pronašao oko smanjenja visine na Raditu.
Na GT seriji Huawei satova, senzori su na dosta većem kvalitetu sa preciznošcu.
Trebao si da se informišeš pre kupovine, ili ako si dobio na poklon odmah da ga prodaš.. Nije vredan nervoze ako si toliko nezadovoljan njime.
Vrsti se na Amazfit.

Ima svoje mane naravno, kao i svaki sat. Na tebi je da napravis kompromis. Ne daj boze da krenem u voznju bajsom koja traje 4+ h, sa apple ili samsung satom, kontam da bi se na pola voznje ispraznili.

Kupio sam ga čim je izašao. Nije mi prvi Huawei proizvod niti sat ali ovakav krš nisam do sada koristio. Odštiklirane su notifikacije, i dalje sve stiže. Restartovan, apdejtovan, i dalje sve stiže. Kako sat, tako i aplikacija na telefonu. Temperatura je i dalje u Farenhajtima, u podešavanjima stoji Celzius. Pa bolje i svaki dan da ga punim nego da radi kako hoće. Probano u svim režimima što se tiče trake. Ja sam izneo svoje mišljenje i iskustvo a tebi sto je plitka materica i sto se vredjas za sat kao da si ga rodio lično, to je druga prica

A nije 😭 Generalno volim Huawei, i dalje koristim P40 pro kao drugi tel. Imao i P40, P20. GT i GT2 ali ovakve situacije kao sto imam sa Fit 3 koje me izludjuju, nisam ni sa jednim uredjajem. Naravno da ne mogu da očekujem ne znam ni ja šta od sata koji trenutno košta 9000din nov...al da ne smem ni da uključim BT na tel a da se ne meša nešto 😭
Hahaha kakav lik 😀 Ladno napravio rant acc...

Hahaha kakav lik 😀 Ladno napravio rant acc...
Tačno je to.. Nisam ni gledao i upecao se od letećeg padobranca i provokatora. Napravio nalog juče..
Bolje da je dao nekom da mu ispodešava i sat i telefon, def nema pojma to sam.. Plus što su mu uvalii feleričan primerak.. Sta god je rekao nikom se ne dešava sem njemu..
Ucvelio se kad je video da Fit 3 nije isti kao Apple watch, mislio da će sa 9000 din proći kao u gostima, kao best bay, isti izgled i još laganiji na ruci a toliko jeftiniji od Appla koji je 800e, neko ko ne zagleda pomisliće da nosim Apple.. 🤣

Nazad
Vrh Dno