-vorens-
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 06.01.2024
- Poena
- 75
Znaci isti slucaj i kod tebe..Sat ne pokazuje kako treba kilometrazu naspram koraka.A aplikacija je dobra..
Definitivno SW na samom satu ima neki problem.I ovo me toliko uzasava da sam zazalio nekoliko puta sto sma uzeo 2 Huawei sata u isto vreme..Huawei Fit3 i GT5..
Pre ovoga sam koristio Xiaomi Bandove pocev od Band 3,5,6,8..
Nikad ovako nesto nije bio problem,ocitavali su veoma precizno i racunali korake i kilometrazu..
Krivo mi sto nisam uzeo Samsung watch,ne verujem da on ima ovakve gluposti kao probleme.
-Meni je veoma bitno da mi sat prati koliko spavam,koliko sam se budio,kad sam zaspao i u koliko se probudio..
-Zatim da pratim svakodnevno predjene korake i distancu..
-Otkucaje srca..
-Potrosene kalorije..
-i kad aktiviram setnju napolju,ili kad sam na treningu u teretani..
Da imam sve to lepo upqkovqno..
A na samom satu ili bandu uvek biram watchfaces koji pokazuje 4-5 tih vrednosti...I sad kad god pogledam da vidm status,pokaze se kilometraza koja nije tacna..
Veoma iritirajuce..Sto je najgore nista ne moze da se uradi i popravi..
Definitivno SW na samom satu ima neki problem.I ovo me toliko uzasava da sam zazalio nekoliko puta sto sma uzeo 2 Huawei sata u isto vreme..Huawei Fit3 i GT5..
Pre ovoga sam koristio Xiaomi Bandove pocev od Band 3,5,6,8..
Nikad ovako nesto nije bio problem,ocitavali su veoma precizno i racunali korake i kilometrazu..
Krivo mi sto nisam uzeo Samsung watch,ne verujem da on ima ovakve gluposti kao probleme.
-Meni je veoma bitno da mi sat prati koliko spavam,koliko sam se budio,kad sam zaspao i u koliko se probudio..
-Zatim da pratim svakodnevno predjene korake i distancu..
-Otkucaje srca..
-Potrosene kalorije..
-i kad aktiviram setnju napolju,ili kad sam na treningu u teretani..
Da imam sve to lepo upqkovqno..
A na samom satu ili bandu uvek biram watchfaces koji pokazuje 4-5 tih vrednosti...I sad kad god pogledam da vidm status,pokaze se kilometraza koja nije tacna..
Veoma iritirajuce..Sto je najgore nista ne moze da se uradi i popravi..