Šta je novo?

Huawei watch fit 3

Gledao sam ga da, ali mi je prevelik...bas nekako tih 47mm plus sto je cetvrtast...kao da imam mini tv na ruci.

Uzmi gt3 pro. Imam ga ja i prezadovoljan sam.
Edit: mada izlazi za dve nedelje samsung ultra sat i bice od ti i ekran od safira (navodno), pa moze i on.

Ja sam svoj odvalio nekoliko puta u dovratak,bez gubitaka.😊

Ne znam zasto ne mogu editirati...uglavnom, isprike. Popratio sam temu ispred pa vidim da imate Fit 3. Onda evo pitanjce i za vas, kako stoji ekran na Fit3 sto se tice malih ogrebotina?

Sjecam se kad sam uzeo ovaj svoj trenutni Honor Magicwatch 2 (prakticki gt2), imao sam drugi dan vec mikro ogrebotine na ekranu...jest, vidljive samo pri refleksiji svjetlosti, ali ipak, kad znam da su tu...

Zanimljivo da Huawei i dalje ne ubacuje opciju za isključivanje Bluetooth-a. Kod Samsunga postoji i on/off opcija i airplane mode.

Stigao danas poklon, slusalice Huawei Freebuds se2. Iznenadile su me kvalitetom i udobnoscu.

Sat sada vec imam 2 nedelje, i nemam nikakvu zamerku na rad. Jedino mi fali emozdi u vidu podigutog palca kao opcija za brzi odgovor, ne znam zasto su ga izostavili.

Sat za sada nema nikakvu ogrebotinu, koristim ga svakodnevno. Nije bilo udaraca ali jeste grubljeg naslanjanja na razne povrsine. Svakako planiram da stavim MO foliju, cekam da je dobiju za ovaj model sata.

Stigle su i meni slušalice,pokloniću ih supruzi.Tako da nisam otvarao kutiju.

Stigao danas poklon, slusalice Huawei Freebuds se2. Iznenadile su me kvalitetom i udobnoscu.

Sat sada vec imam 2 nedelje, i nemam nikakvu zamerku na rad. Jedino mi fali emozdi u vidu podigutog palca kao opcija za brzi odgovor, ne znam zasto su ga izostavili.

Sat za sada nema nikakvu ogrebotinu, koristim ga svakodnevno. Nije bilo udaraca ali jeste grubljeg naslanjanja na razne povrsine. Svakako planiram da stavim MO foliju, cekam da je dobiju za ovaj model sata.
Zar ne mozes ti da podesis te odgovore?

Mogu ali ne dozvoljava unos emodzija, posto je njihov odabir unapred odredjen, vec samo tekstualni unos.

Juce povezao slusalice na sat, za muziku rade odlicno, dovoljna glasnoca. A sto se tice poziva mislio sam da ce moci ici preko slusalica ali ne. Za pozive se moze koristiti iskljucivo mikrofon i zvucnik sata.

Evo uzeo sam na kraju i ja Fit 3. Za sada sat ispunjava sva ocekivanja. Dobro sam proucio prije nego sam uzeo tako da nisam ocekivao nista vise od onog sto sam i dobio.

Kao mali minus nakon 1 dana koristenja je nedostatak (meni osobno) ljepih skinova. Nadam se ipak kako ce se s vremenom pojaviti vise kvalitetnih a besplatnih. Nije problem ni kupiti nesto, dobro je sto ima TRY opcija pa mozes vidjet kakav je koji skin na satu, ali ni od ovih PAID mi nema nesto sto mi se posebno svidja.

Sada kad ima ovaj popust dvoumim se izmedju njega i huawei watch gt 4 41 mm sa koznim kaisom koji je sada 25k, da li vredi razlika od 8k? :unsure:

Teško može neko preciznije da ti odgovori ako nije oba koristio.
Jedino da na YouTube pogledaš poređenje(ako ih ima) ta dva modela.

UZeo fit 3, upario sa iphone 11. Radi sve, moze i muzika preko sata da se kontrolise. Pre toga imao gt3, nije moglo. Sto se tice samog sata, baterija traje nekih 7 - 8 dana 8 dan sam ukkjucio da dopunim bateriju na 19%) samo sa 1 vezbom zabelezenom za to vreme. Videcemo kada budem krenuo da intezivno vozim bajs koliko ce trajati baterija.

Nesto baguje kada se na iphone nakaci na jbl clip5. Mislim da ima neki konflikt izmedju sata i zvucnika te se zvucnik na sekund diskonektuje na svakih 3 minuta otprilike. Kada diskonektujem sat sa iphonea, zvucnik radi kako treba i ne prekida konekciju.

Dalje, aritmija se ne moze pratiti jer je nema u opcijama, pretpostavljam zbog regionalnog ogranicenja, i nije toliko ni bitna ta opcija osim za nekog ko bas zbog toga hoce kupiti ovaj sat.

Google maps app za sat sam instalirao preko android tableta, medjutim, ne radi kada je sat nakacen na iphone. Isto tako mislim i da je to nebitno, barem za mene.

Sat ima multitasking za razliku od gt3, tako da sada, u toku vezbe mozete otici recimo u audio plejer ili na home, dok ce vezba raditi u pozadini (2 press na krunu).

Tako da eto, po meni je ovaj sat skroz ok, lep je i UI je dosta bolji od gt3. Naravno, ima svoje nedostatke, sad kako kome odgovara, meni je ok.

Kupih i ja ovaj sat ali imam problem, kad hocu da stikliram za koje aplikacije da mi stizu obavestenja ne da mi da mi Huawei health ima pristup obavestenjima, pojavi se onaj prozorcic sto kaze Ovo podesavanje je trenutno nedostupno radi vase bezbednosti. Sta ciniti?

Nasla sam. :LOL: Sad malo da ga isprobam.

Kada povežete sat, da li u Huawei Health app imate podešavanje za auto sync? Kad idem pod Me>Settings ima samo opcija za manual sync...

Mislim da je po difoltu ukljucen auto sync. Meni sam sinhronizuje sve. A moze i manuelno svajpujes na dole na home screen od huawei health app. Cak i strava automatski vuce vezbe iz huawei health app, ne mora nista manualno da se cacka.

Prelep sat,lagan.Prezadovoljan.

Dobih na poklon ovaj sat, a taman sam se ratosiljao galaxy watch 6 classic-a.

Elem, gledajući malo po netu došao sam do zaključka da Huawei i sa ovi modelom ima bolje ocene po pitanju samih senzora i algoritma od Samsunga.

Da li je neko pokušao da uključi ecg na ovom modelu ? Noviji je senzor, pa ne znam da li je samo regionalno ograničen ili ga ovaj model uopšte ne podržava?

Dobih na poklon ovaj sat, a taman sam se ratosiljao galaxy watch 6 classic-a.

Elem, gledajući malo po netu došao sam do zaključka da Huawei i sa ovi modelom ima bolje ocene po pitanju samih senzora i algoritma od Samsunga.

Da li je neko pokušao da uključi ecg na ovom modelu ? Noviji je senzor, pa ne znam da li je samo regionalno ograničen ili ga ovaj model uopšte ne podržava?
Koliko znam za ovaj model ECG nije podržan

Ima ekg ali se ne moze ukljuciti zbog regionalnog ogranicenja. Nisam pokusavao da prebacujem na neki drugi region gde radi, iz razloga sto imam i gt3 na isti acc i region u health app, pa da ne krecem od 0 sa vezbama. nije mi ni presudan taj ekg.

Da li je netko nasao nacina da ubaci neke watchface-eve van health appa? Unutar health appa slabo dolaze novi Free skinovi, a iako sam voljan i platiti za nesto sto mi se svidi, 4 EUR mi je previse (a vecina koja mi se svidi su po 4 eur). Za Watch GT2 uredno i dan danas dolaze novi free skinovi, a ovi sto se placaju su nerjetko 0.5 eur, 1 eur top. RIjetko sta ide preko 2.

Da li se jos nekome stalno pomera ona ikonica HH aplikacije sto stoji gore iako je sat povezan?

Nazad
Vrh Dno