Ne znam koliko manje trosi u %, al svakako manje na crnoj pozadini 🙂Da štedi bataju 0.01 % na ukupnom nivou
Huawei mate 9 pro
Ne znam koliko manje trosi u %, al svakako manje na crnoj pozadini 🙂Da štedi bataju 0.01 % na ukupnom nivou
Huawei mate 9 pro
Pa dobro manji ekran manja potrošnja to ti je 10 % bolje nego kod mene ja sam na 30 % i vise od 4 h SoT a ti si na 40 % i 5 Sot tako da je to 10 % max razlike zbog ekrana i veće rezolucije istog ali sve je to dobro i extra može da se izdrži 15 sati bez punjenja što je isto kao što sam imao na iPhone ali ovde se napuni telfon za 40 minuta a iPhone za 3 sataDefinitivno je na obicnom Mate 9 mnogo bolja baterija... Evo meni je upravo 40% baterije, SOT skoro pa 05h...
Huawei Mate 9
Nema potrebe da citiras post iznad svog.E moj bato nevolja ti taj mate hahaha salim se... Meni je to na svim telefonima samo tamno i najsitniji font
Huawei mate 9 pro
Pošto ih ionako menjaš non stop, mi mix naravnoDilema. Uzeti xiaomi mi mix ili mate 9?
Sent from my Huawei Honor Note 8 using Tapatalk
Ako želiš da proizvodiš WOW efekat gde god se pojaviš - onda Mi Mix.Dilema. Uzeti xiaomi mi mix ili mate 9?
Sent from my Huawei Honor Note 8 using Tapatalk
Podržava band 3, i to je velika većina baznih stanica sva tri operatera...sad što VIP tu nešto muti sa band 20, to vidi sa ovima koji imaju taj problem, gde je i kolikog obimaSto se tice Xiaomi Mi Mix, dobro pogledaj te njegova frekvencije, da li ima eu LTE (4G)
Ja sam citao razne komentare, negde post sa ima, a negde ne... Ne znam...
Huawei Mate 9
Veruj mi ne znam da li imaju pro verziju ona je meni jos lepša...Sad sam u Ušću malo čačkao ovaj Mate 9, preterano je dobar. Biće moj za 20-ak dana, samo da mi istekne ugovor 🙂
Mislio sam da je obrnuto...Misliš Telenor ? VIP ima oko 30% baznih stanica na lte20 dok Telenor ima oko 70,80%
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Biće samo da nađem sve uslove [emoji1] [emoji15]Ko je dokon, a ima Mate 9, neka slobodno podeli iskustvo kamere. Par fotki nece skoditi (u raznim uslovima) 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari