Šta je novo?

Huawei Mate 9

• Začetnik teme Začetnik teme joca89
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@100_ka
Čestitke na telefonu, ovo što čitam o njemu mi je za sada vrh. Jesi mu radio an-tu-tu, koji rezultat izbacuje?

@100_ka
Čestitke na telefonu, ovo što čitam o njemu mi je za sada vrh. Jesi mu radio an-tu-tu, koji rezultat izbacuje?
Jesma kad sma ga uzeo mislim da je bio oko 120k i hvala sa zadovoljstvom kazem da je vrh telefon i da ima mnogo mnogo potencijala i da mi je idealan za ruku samo što ja imam pro verziju koja je mala uza i podseća na s7e... Evo i danas sam u testiranju baterije ali već što bi rekao @Bogi77 uzivaj u telefonu što sad i radim još uvek se navikavam na Huawei jer nikad nisam imao susret sa emui pa gledamo šta gde kako ali sve pohvale za telefon... Izbacicu ti ss antutu

Huawei mate 9 pro

Ma lako je sa Huawei, to jest emui... Vidiš i sam 🙂

Huawei Mediapad M2 10.1 LTE

Video sam da je pro verzija, ona mi je i privlačnija od 9-ke baš zbog manjih gabarita a i lepšeg dizajna. Još uvek na netu nema nekih uporednih testova sa pojedinim flashgrip modelima, pa smo uskraćeni da vidimo koji su dometi ovog modela obzirom da ima baš napucan hardver.
I ja ti takođe poručujem da uživaš u fonu bez obzira na neke komentare kojima apsolutno ne vidim nikakvu svrhu, ali takođe izbaci po koji utisak na forum kako bi nama koje ovaj fon interesuje pojedine stvari bile jasnije.

Video sam da je pro verzija, ona mi je i privlačnija od 9-ke baš zbog manjih gabarita a i lepšeg dizajna. Još uvek na netu nema nekih uporednih testova sa pojedinim flashgrip modelima, pa smo uskraćeni da vidimo koji su dometi ovog modela obzirom da ima baš napucan hardver.
I ja ti takođe poručujem da uživaš u fonu bez obzira na neke komentare kojima apsolutno ne vidim nikakvu svrhu, ali takođe izbaci po koji utisak na forum kako bi nama koje ovaj fon interesuje pojedine stvari bile jasnije.
Kacio sam utiske i slike i još uvek sam u fazi testiranja... I juče sam imao priliku da se sretnem sa mojim s7e koji sam prodao kolegi sa posla i mogu vam reci da mnogo bolje leži u ruci Huawei i da je manje klizaviji... I kad sam ga uzeo u ruke naravno odmah laga od strane TW i odmah sam se iznervirao... I sad mi je i lepše što sam presao na Huawei [emoji1] [emoji1] [emoji1]
3e6c4954f049be8cf1b843af791e848d.jpg

Huawei mate 9 pro

Stigla mašina, verzija L29 dual sim.
a4dab061551611c33d7cdd5934527a06.jpg

Huawei P9 Plus

i da @Bogi79 ajde molim te kad upalis vidi tamo u setings kako se stiti i gase app u pozadini posto imas huawei dugo pa bolje da ti mi kazes kako i sta nego da ja cackam ... ti si IT Huawei sturcnjak 😀 hvala na pomoci 😀

Evo ti odmah odgovor, jednostavno 🙂
89bae05153c4e648c607623d1ed5d7eb.jpg

Gesendet von meinem MHA-L29 mit Tapatalk

Da da znam ja to video sam ali tu nemas da ih cuvas nego samo da ih štrikliras i ugasis tj disable...
3f83d7229da00ee6a8ca1c51989c64ab.jpg

Huawei mate 9 pro

Poslednja izmena:
''Post iznad'' se ne citira, posebno ne kada je sa ovolikim slikama.

Phone Clone app, savršena app. Sve sa p9 plus za sat vremena prebaceno na Mate 9, cak I podešavanja I raspored ikona itd itd...

Huawei Mate 9

Ta aplikacija (Phone Clone) klonira samo sa Huawei na Huawei telefone?

Poslednja izmena:
Cestitke Bogi. Nek te u zdravlju sluzi. Cekamo prve utiske sa nestrpljenjem i poredjenje sa p9+🙂

Čestitke i od mene. Da vidimo kako će se pokazati, pa kad mu malo padne cena članstvo će se sigurno umnožiti.

Hvala kolege, bice poređenje mate 9 vs p9 plus, a koga zanima konkretno sve oko mate tu sam 🙂

Huawei P9 Plus

Vidim de se pojavljuju u oglasima Mate 9 kupljeni preko Mts-a. Nije da imam para da kupim sebi jedan, ali me iz radoznalosti interesuje da li su vezani za Mts mrežu ili mogu da rade i sa drugim operaterima?

Vidim de se pojavljuju u oglasima Mate 9 kupljeni preko Mts-a. Nije da imam para da kupim sebi jedan, ali me iz radoznalosti interesuje da li su vezani za Mts mrežu ili mogu da rade i sa drugim operaterima?
Pa u mts ima od početka decembra ali to se ne zna da li su vezani za mrežu ili ne dok ne krene veća količina da se prodaje na oglasima hahaa

Huawei mate 9 pro

@100ka ,jesi li podesio sve kako treba?
Evo kod mene sve ok, viber, mail, WhatsApp, telegram, sve redovno obaveštenja stižu...

Edit :
Baterija, cim sam ga uključio, bilo 64% uz svo njakanje, podešavanje itd itd evo ss
f9b5a1c3fa89ac81936899d01ac03d15.jpg

Huawei Mate 9

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno