Jesma kad sma ga uzeo mislim da je bio oko 120k i hvala sa zadovoljstvom kazem da je vrh telefon i da ima mnogo mnogo potencijala i da mi je idealan za ruku samo što ja imam pro verziju koja je mala uza i podseća na s7e... Evo i danas sam u testiranju baterije ali već što bi rekao @Bogi77 uzivaj u telefonu što sad i radim još uvek se navikavam na Huawei jer nikad nisam imao susret sa emui pa gledamo šta gde kako ali sve pohvale za telefon... Izbacicu ti ss antutu@100_ka
Čestitke na telefonu, ovo što čitam o njemu mi je za sada vrh. Jesi mu radio an-tu-tu, koji rezultat izbacuje?
Vidim vidim samo da pronađem sve ali super je lako podseća na ios haahaMa lako je sa Huawei, to jest emui... Vidiš i sam 🙂
Huawei Mediapad M2 10.1 LTE
Kacio sam utiske i slike i još uvek sam u fazi testiranja... I juče sam imao priliku da se sretnem sa mojim s7e koji sam prodao kolegi sa posla i mogu vam reci da mnogo bolje leži u ruci Huawei i da je manje klizaviji... I kad sam ga uzeo u ruke naravno odmah laga od strane TW i odmah sam se iznervirao... I sad mi je i lepše što sam presao na Huawei [emoji1] [emoji1] [emoji1]Video sam da je pro verzija, ona mi je i privlačnija od 9-ke baš zbog manjih gabarita a i lepšeg dizajna. Još uvek na netu nema nekih uporednih testova sa pojedinim flashgrip modelima, pa smo uskraćeni da vidimo koji su dometi ovog modela obzirom da ima baš napucan hardver.
I ja ti takođe poručujem da uživaš u fonu bez obzira na neke komentare kojima apsolutno ne vidim nikakvu svrhu, ali takođe izbaci po koji utisak na forum kako bi nama koje ovaj fon interesuje pojedine stvari bile jasnije.
Opa opa idemo bre samo ludo... Sad imam direktno sa kime da razmenjujum iskustva (ko poseduje telfon) sa srećom da radi tebi ili supruziStigla mašina, verzija L29 dual sim.
![]()
Huawei P9 Plus
Pardoname [emoji1]''Post iznad'' se ne citira, posebno ne kada je sa ovolikim slikama.
''Post iznad'' se ne citira, posebno ne kada je sa ovolikim slikama.
+ Dva posta u kratkim razmacima se ne pisu, jer postoji edit, moze da bude warn samo, ako se nastavi idu poeni.
Koliko sam ja upućen, Huawei na Huawei, Huawei na IOS, IOS na HuaweiTa aplikacija (Phone Clone) klonira samo sa Huawei na Huawei telefone?
Cestitam Bato,neka si ga konacno uzeo.Hvala kolege, bice poređenje mate 9 vs p9 plus, a koga zanima konkretno sve oko mate tu sam 🙂
Huawei P9 Plus
Opet se "igras" moda?
Pa u mts ima od početka decembra ali to se ne zna da li su vezani za mrežu ili ne dok ne krene veća količina da se prodaje na oglasima hahaaVidim de se pojavljuju u oglasima Mate 9 kupljeni preko Mts-a. Nije da imam para da kupim sebi jedan, ali me iz radoznalosti interesuje da li su vezani za Mts mrežu ili mogu da rade i sa drugim operaterima?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari