Šta je novo?

Huawei Mate 9

• Začetnik teme Začetnik teme joca89
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Сјајан телефон... дизајн, перформансе, квалитет.

Krenuo OTA Update za mate 9.
U roku od dve nedelje svi vlasnici će dobiti ota Update.
344683e572ea0c01dd67190a946e1fe9.jpg

Huawei Mediapad M2 10.1 LTE

Krenuo OTA Update za mate 9.
U roku od dve nedelje svi vlasnici će dobiti ota Update.
344683e572ea0c01dd67190a946e1fe9.jpg

Huawei Mediapad M2 10.1 LTE
Cuo sam to i ja tj pročitao i video sam sa je na prvom mestu kamera i da su tu dosta radili i popravljali... Tako da videćemo šta će sve biti... Nedam se da de ubaciti antisake na kameru tj obe...

Huawei mate 9 pro

c879883442eb22f6f178f4f611fbe220.jpg

c6783b47b045bb070d2ce97b4bda6ec6.jpg

Huawei Honore Note 8 i Huawei Mate 9.

Sent from my Huawei Honor Note 8 using Tapatalk

Auuu, koja masina ovaj Honor Note 8. Jest, sad si me raspalio da bas kupim I Honor Note 8, jer kako kazes rade sve frekvencije I lte za eu 🙂
Ali, nema ga ovde u de, nigde...

Huawei Mate 9

Odlican je. Da li mi verujes da tablet skoro sada i ne koristim!

Sent from my Huawei Mate 9 using Tapatalk

Verujem ti... Kod mene se sve koristi i X2 i M2 10.1 i mate 9 i p9 plus I mate s, jedino x1 stoji 🙂

Huawei Mate 9

Sto se update tice, od pojavljivanja mate 9 u novembru, ovo je sada vec drugi Update, cisto za one koji omalovazavaju Huawei sa te strane. Losing jesu bili sa update, to stoji, ali I dosta su se popravili sto se tice update politike u 2016 God. Neko ce sad spomenuti mate s, da bila je izjavama da nece dobiti Android 7, ali ce dobiti emui 5, to znaci nece ostati zakucan na trenutnoj verziji, a vec uveliko ide I ota na Mate s.

Gesendet von meinem MHA-L29 mit Tapatalk

Jel dosao taj update za mate 9? Ja evo proveravam za moj pro ali ga još nema... Jel ime neko informacije šta tačno popravlja update?

Huawei mate 9 pro

Dajte screenshot-ove SOT-a sad kad se malo iskristalizovala situcija i sve izpodesano?

Dajte screenshot-ove SOT-a sad kad se malo iskristalizovala situcija i sve izpodesano?
Juče sam u 11 ujutru imao 4h i 59 min SOT-a i dva dana i 4 sata trajanje baterije u tom momentu baterija je bila na 17% i stavio sam na punjač ali postavicu ovih dana ss ali mogu da kazem da baterije uz svakodnevno korišćene bije dan ipo ili 2 uz 5-6 sati SOT-a..

Huawei mate 9 pro

Uzimam ovaj Mate 9 sledeće nedelje, živ nisam dok ne stigne 😀

Huawei Mate 9 Porsche Design = 2490€ ???? :zgran::zgran:

[youtube]EoB7dGnbctY[/youtube]

Btek Posle 2 meseca.

Svi napominju da odlično snima/beleži audio.. baš bih voleo da vidim kako bi ga zabeležio na nekoj svirci ,kao Htc m7 ili lošije.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
[youtube]EoB7dGnbctY[/youtube]

Btek Posle 2 meseca.

Svi napominju da odlično snima/beleži audio.. baš bih voleo da vidim kako bi ga zabeležio na nekoj svirci ,kao Htc m7 ili lošije.

Ja sto sam snimao sve je više nego korektno samo napominjem da low light uslovni nisu baš kao s7e ali je korektno a prednja kamera nema antishake tako da malo ako prilikom slikanja ako se malo pomeri ruka dobije se mutne slike

Huawei mate 9 pro

Franc Nemac legenda 🙂

[youtube]SkfSm55kKck[/youtube]

Baš gotivim njegove reviewe

Kod mene jos nista za update, bice za sve update do polovine Januara.

Huawei Mate 9

Ma opušteno, bitno he da je update pusten, pa sad neko ore dobije neko kasnije you jest kako su I pisali u roku I'd dve nedelje svi ce dobiti ota Update 🙂
Sto se tice promena za update, to vec mozes da nadjes sve na netu... Citao sam ja, ali zaboravih sta sve donosi nova verzija...

Huawei Mate 9

Mene ubi ovo crnilo oko ekrana, ostalo mi je savršeno!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Bazel ili kako ga već krste...da je displej veći za tu neiskorištenu površinu ili telefon manji za toliko bio bi pun pogodak.

Ah tooo...pa sta znam... Nije baš toliko strasno da smeta 🙂
Nije kao kod npr iphone ili Sony 🙂

Huawei Mate 9

na ovo on misli, ne na to što je kod ajfona i sonyja ogromno 🙂

4e29b62e406a4cf98c4692e8fad6be4e.png

Eto, meni jako smeta u 2017-oj godini

I meni to od uvek smetalo, zato nikada nisam kupovao bele telefone..

Послато са E2303 уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno