Šta je novo?

Huawei Mate 9

• Začetnik teme Začetnik teme joca89
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li si siguran u to? Koristim Samsung Note 4 Duos, karticu koja je u sim2 slotu mogu da koristim samo na 2G.

Evo slike kako to izgleda kod mene.

b16350747bbab8de558d6773012ffab1.jpg

Ajd uslikaj kod tebe.

Neko je tražio sa mu se posalje Sot i autonomija telefona pa ja reko da posaljem.. Zbog praznika sam malo više na telefonu i evo rezultata...
64ae3b9a11eb6c741d44b10927456edc.jpg
d1c6f6752e02ad875f58b33aeb9e05af.jpg
30cc609d34dd37fd4b2afc90bb12424d.jpg

Huawei mate 9 pro

Druže sot se slika na 5-10% baterije da bi se imala realna slika, ovako baš i nemamo neku predstavu o autonomiji.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

21 h baterije 4 sata Sot na 40 % baterije (realno može još da se nagura 2 sata Sota aktivnog cackanja), po meni moze da se vidi autonomija i iz ovog ali opet ne znam kako se bas to kontroliše (profesionalno) autonomija pa sam stavio ovako ali okačicu kad budem na 5-10% baterije... I da nešto što sam provalio na ovom telefonu jeste da kad sam imao s7e i iPhone na speedtestu preko wifi mi je skala išla na 55+ mb/s dok sa mate 9 isti ruter isti net ne ide preko 40 mb/s na speedtestu... Ne znam do čega može da bude ali koliko sam ja razumeo na prezentaciji da će oci telefoni imati najaci download do sada na telefonima LTE i wifi ili mozda grešim? Čakam duel band ruter pa da se bacim na test onda ☺️

Huawei mate 9 pro

Mozda ti je problem u wifi mrezi. To sto on podrzava, ne mora da znaci da ce i vece brzine da izvlaci pricamo naravno o LTE, nema veze wifi. LTE cat12 podrzava Mate 9 (pro), dok iPhone 7 i S7 imaju cat9, svejedno nase mreze ne mogu da dodju ni priblizno tih brzina, tako da nista ne znaci sto ima bolji LTE. Ko zna kakav wifi chip ima.

Ovo ti je bese sa onim power saving modom?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Impresivno posebno obzirom da koristiš i fb, instagram, viber i ostale zderače baterije! Hvala za info na 5%

Impresivno posebno obzirom da koristiš i fb, instagram, viber i ostale zderače baterije! Hvala za info na 5%

To nikad ne gasim i sa tim osurio baterija ozbiljno dobra.. Np uvek šta god da vas zanima

Huawei mate 9 pro

Samo da vremenom apdejtima ne uskrnave bateriju i sve će biti super!

Proday ti ako ga uzmes imaces oko 5h ekrana, garantujem :d

Ovo je kao S7e otprilike. Tako i ja izvlacim sa fejsom i ostalim zderacima.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Nema ga Bogi sa screenschotovima obicnog mate 9 neka upotreba od jutra do mraka

Bogy jesi ti aktivni korisnik Mate 9 ili supruga posto vidim da pises sa p9+

Pa zar ti to ne govori dovoljno 😀

Pišem ja i sa Mate 9 i p9 plus I M2 10.1 🙂

Huawei Mate 9

@Bogi79, nesto kasnije ali ipak, cestitke i tebi na kupnji tog uređaja i neka ti odlicno sluzi.

Nego, zanima me jos, ako ima i na obicnom 'Mate 9 mogucnost u postavkama tel., da se podesi crno/tamnu pozadinu/temu ili ima samo bela?

Evo, ja jos odugovlacim sa kupnjom ... cekam sad, ako ce uskoro i kod nas biti na raspolaganju 'obsidian black' boja. Prelep mi je i hocu bas takvog. 🙂

Poslednja izmena:
Hvala 🙂
Na Mate 9, nema ta opcija ali može sa raznim temama sa se dobije crna pozadina itd 🙂

Dobih Update, odradio ga 🙂
913c66d909a2519f197420715f67f475.jpg

77110bfd15c0d141abad2b8ffa6686a4.jpg

0abbaef698a2f7ee315929ce996d7eeb.jpg

Huawei Mate 9

@Bogi79, hvala i tebi na info.

I jos nesto ... ima li 'Mate 9 tvornicki zalepljenu zastitnu foliju na ekranu ili nema?

Ne znam sad, neki kazu da nema.

Nazad
Vrh Dno