Šta je novo?

Huawei Mate 9

• Začetnik teme Začetnik teme joca89
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nisam te pitao za astal u kafani za to služe iPhone i Samsung,
nego premijum osećaj u tvojoj ruci koji narušava kineska futrola?
Čemu onda potenciranje kvaliteta izrade kada se ne oseća u ruci?

Slažem se. Ja ne bih imao duše da takve mobove vucem po gumama i kejsovima.
Jednom se živi ..

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Nisam te pitao za astal u kafani za to služe iPhone i Samsung,
nego premijum osećaj u tvojoj ruci koji narušava kineska futrola?
Čemu onda potenciranje kvaliteta izrade kada se ne oseća u ruci?
Futrola je izgleda, original, nisam siguran, ima sve oznake kako i treba.
Osećaj, pa *** sad... Nije to tooo, ali mi bitna zaštita ove vrste zbog POSLA.
Nemam para na bacanje da bih svaki put imao taj osećaj izrade, a uz to da ga izgrebem itd itd...
Svaki fon, čak i x1, veruj mi je kao nov... Opet da ponovim, stvar izbora i neka nisi fon kako ko hoće... 🙂
Ne znam na sta tačno potenciras? Jel treba sad zbog nekog duvanja itd da fon nosim ne zaštićen, i kad se zagrebe, gotovo je tad...
Mada, razumem te, malo provociras 🙂

Huawei Mate 9

Šta radiš na poslu pa ti se grebe mob ? Ako je građevina i terenski rad onda razumem

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Nije građevina, naopako 🙂
Radim na mašinama, strugovi , a ruke non stop masne 🙂

Huawei Mate 9

Ne znam na sta tačno potenciras? Jel treba sad zbog nekog duvanja itd da fon nosim ne zaštićen, i kad se zagrebe, gotovo je tad...
Mada, razumem te, malo provociras 🙂
Gde te ja provociram, ako možeš da citiraš to molim te lepo?
Samo ti pominješ astale i duvanja za druge, ja to nigde ni u jednoj rečenici nisam napisao.
Mašiš poentu konstantno.
Ako se nosi u kineskoj zaštiti onda nema razlike od čega je mob, zlata, platine, ženskih grudi, jeftine plastike,
ti to ne osećaš u ruci, a to što se komentariše kako je premijum izrada to je onda samo online,
u realnosti je plastični osećaj kao i mobilnog od 100€, je li tako?

Ako treba zbog posla onda ok.

Nisi video smajli na kraju 🙂
Slažem se ja sa tobom, potpuno, nihe to tooo ko sto sam napisao... 🙂

Huawei Mate 9

Drago mi je što smo se razumeli.

Za grube poslove najbolje kupiti Lumiju, nema boljih telefona za male pare.

Više volim da tu futrolu zamastim na poslu, nego citav fon.
Potpuno sam te razumeo kolega.

Huawei Mate 9

Brate koje teme... A vas baš bole uvo što ja jos nisam dobio update... ☺️☺️☺️

Tebi ne treba update, ti imaš mate pro, koji je bolji 🙂

Huawei Mate 9

Tebi ne treba update, ti imaš mate pro, koji je bolji 🙂

Huawei Mate 9
Ja imam kineza i šta me bole uvo... Ej i za kineza sam dao kineza šatro Amera (Apple) I kinez šatro korejac (Samsung) i dalje se vodi polemika da li je premijum ili ne... Alo telefon kida!

Huawei mate 9 pro

Ne znam da li kida,ali je dizajn da se smrznes. Danas sam ga video u uscu. Ostadoh bez teksta

Prošlo par dana od kako sam odradio update na B138, i baterija primetno još bolja 🙂
FB je posle Update malo brljavio, izbrisao fb app i opet instalirao i sad sve ok. Verovatno da postoji još neki bug sa drugim aplikacijama, ali ja nisam primetio... Ima i korisnika kojima novi uodate bas brljavi...
Nisam čak ni radio factory reset...

Huawei Mate 9

A vidis koliko je kod svakog drugačije, ja sam morao da se javim, uvek, žena trudna bila, pa *** moras uvek biti dostupan i da se javis i to odmah, a sad pogotovo kad je beba došla.
Normalno da je svaki fon lepše nositi bez bilo kakve zaštite, lepsi osećaj u ruci, ali... Ko sto sam napisao, više volim futrolu da izmastim nego fin, lakše mi futrolu novu da kupim nego novi telefon... I da, sve zavisi ko sta radi tako i treba da zaštiti svoj telefon.

Huawei Mate 9

Na poslu futrola a kuci uzivas u osecaju u ruci kad skines futrolu🙂

Ma jok... Mrsko da vadim fon iz futrole, jer bas čvrsto stoji, teško se vadi fon... To je to 🙂

Huawei Mate 9

Bogi,nije za nas strugare lep i elegantan fon ������ I moj mate s je u flip futroli i ona je dobra samo za zastitu od grebanja a kad me neko zove dok struzem recimo nema sanse da cu da se javim sa masnim rukama,nego skidaj rukavice,pasta,peri ruke pa da vidim ko je zvao ( cimanje nema sta ) lepo sam radniku uzeo cat fon pa ga masti koliko hoce.Treba i nama jedan takav ������

hoceš Mate 9

trebao si kupiti i sebi

http://www.gsmarena.com/cat_s60-7928.php

ne samo radnicima

:-devil-:

Ako neko na ovom telefonu pokuša da uveže kontakte sa 2 ili više naloga, NEMOJ SLUČAJNO da se zahebe i da klikne na opciju Merge duplicate contacts. Ja ne mogu da verujem koji degenerik je ovo mogao ovako da odradi, pa slomio bih mu sve do jednog prsta osim malog na levoj ruci da može nos da čačka. Nervni slom sam doživeo, celo prepodne sam izgubio da to rešim.

Kod svih telefona do sada se ova opcija odrađivala manje-više elegantno. Naprosto nađe iste ili slične kontakte, pita te da li da ih spajaš (npr imaš upisano Pera Perić kao broj a Pera Peric ili nešto slično kao pošiljalac nekog mejla, itd...). Uvek se ima opcija da se prođe jedan po jedan i štiklira koji da se spaja a koji ne.
Ovde se, nakon klika na Merge, odmah odradi spajanje po nekom njegovom kriterijumu. Unakazio mi imenik, spajao telefone koji veze jedan sa drugim nemaju, ma haos! Tek večeras sam, kad sam pokrenuo sa compa, video kako to radi. Npr Saša Limar i Saša Stojanović spoji bez pitanja, Frizeraj Vesna i Ford delovi su mu isti kontakt, ma da ne veruješ. Koji je majmun ovo pustio u upotrebu, zabranio bih mu da priđe telefonu do kraja života!

Da li bi neko mogao da mi objasni kako da odradim update preko aplikacije Firmware finder. Ako je to uopšte moguće. Ja sam probao ali mi ne ide nikako..... Hvala

Strpi se malo, dobices OTA Update B138 vrlo brzo. Ne čačkaj nista bez potrebe.

Huawei P9 Plus

Skinuo onu fabričku foliju, dobra je, ali kako su ivice telefona malo zaobljene, užasno izgleda. Nema više nikakve folije, i nemam nameru ni da stavljam,dosta je Flip Cover 🙂

Huawei Mate 9

Folija je dobra jer štiti onaj sloj sa čudnim nazivom (da me ubiješ ne mogu da se setim sad) koji sprečava da se ekran preterano masti.

Ne znam, imam fabričku foliju još uvek na X2, i mnogo je bolja i kvalitetnija nego ovo sto su stavili na Mate 9. Ovo je užas, bas zato sto su ivice tek malo zaobljene, ruglo bas bas... Sve se kao neka prašina nakupila na krajevima folije, koja i nije zalepljena od okvira do okvira, skinuo je i bacio. Evo na p9 plus, skoro tri meseca bez folije i nema ni tačku jedinu id ogrebotine. Sve u svemu, loša folija, bar meni.

Huawei Mate 9

Mislim da je zaobljen ekran tu najveći problem, gledao sam nekoliko zamenskih folija i stakala i sva su osetno kraća i uža nego i ovo fabričko.

Zato me i nervira ta folija, bas zbog toga...

Huawei Mate 9

Nazad
Vrh Dno