Futrola je izgleda, original, nisam siguran, ima sve oznake kako i treba.Nisam te pitao za astal u kafani za to služe iPhone i Samsung,
nego premijum osećaj u tvojoj ruci koji narušava kineska futrola?
Čemu onda potenciranje kvaliteta izrade kada se ne oseća u ruci?
Gde te ja provociram, ako možeš da citiraš to molim te lepo?Ne znam na sta tačno potenciras? Jel treba sad zbog nekog duvanja itd da fon nosim ne zaštićen, i kad se zagrebe, gotovo je tad...
Mada, razumem te, malo provociras 🙂
Ja imam kineza i šta me bole uvo... Ej i za kineza sam dao kineza šatro Amera (Apple) I kinez šatro korejac (Samsung) i dalje se vodi polemika da li je premijum ili ne... Alo telefon kida!Tebi ne treba update, ti imaš mate pro, koji je bolji 🙂
Huawei Mate 9
Koji si video u ušću? Mate 9 Ili mate 9 pro?Ne znam da li kida,ali je dizajn da se smrznes. Danas sam ga video u uscu. Ostadoh bez teksta
Bogi,nije za nas strugare lep i elegantan fon ������ I moj mate s je u flip futroli i ona je dobra samo za zastitu od grebanja a kad me neko zove dok struzem recimo nema sanse da cu da se javim sa masnim rukama,nego skidaj rukavice,pasta,peri ruke pa da vidim ko je zvao ( cimanje nema sta ) lepo sam radniku uzeo cat fon pa ga masti koliko hoce.Treba i nama jedan takav ������
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari