Šta je novo?

Huawei Mate 9

• Začetnik teme Začetnik teme joca89
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koga sta zanima oko Mate 9, neka pita, nemam volje bas da pišem citav utisak itd... Mrzi me 🙂
Inače kako stvari stoje, mate 9 ce biti primarni fon, razmišljao sam se dal p9 plus ili mate 9, ipak mi mate 9 više seo tako da kažem zbog većeg ekrana i baterije.
Prednost p9 plus, lepsi na izgled i po meni bolji displej.

Huawei Mate 9

Zver ovaj mate9pro.... 🙂

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Džabe što je zver kad ga šije 7 Plus. Ali opet je daleko bolji po performansama od S7 edge.

Razlika u učitavanju igrica i što je izbacio PS iz Rama... To je 10s...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Nije problem što ga šije, nego što izbacuje iz rama. Dakle ne koristi kako treba ram iako ga ima na pretek. To mi je zapalo za oko, kako telefon sa takvim hardverom izbacuje iz rama. Najbitnije je da šije s7 edge. 😀

E baš, čitam i ne verujem!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Pa pitam, opet, imas mate 9 pa znaš kako radi ili blejis u youtube, pa donisis zaključke 🙂

Huawei Mate 9

Pa pitam i ja, opet. Kakve to veze ima bilo s cim? Jesi li ti policajac u ovoj temi?

Ne znam, pitanje za tebe jesi li ti policajac? 🙂
Ok, tebi možda nije mate 9 dobar fon, i sta sad.... Ima i zadovoljnih korisnika, mnogooo... Veruj mi...

Huawei Mate 9

Ja ne vidim da sam poceo sebe da propitujem.. 🙂 Znam da ima mnogooo, pise na nemackom forumu..

Ma opušteno druže, ok svako ima svoj izbor... Mate 9 daleko od toga da je najbolji fon.... *** to je sto je 🙂
Bar ja lično zadovoljan 🙂
A sad sta je stvarno brže ili bolje od mate 9, veruj mene ne zanima...
Kao kad bih ja komentarisao nesto sto nemam... Ima li logike?
Primer, nemam ni iphone ni samsung, i kako da kažem da su loši ili ne valjaju... Ne ide to... 🙂
Inače, ti si vec poznat po pljuvanju kineza, i to je ok, tvoj izbor i tvoje mišljenje 🙂

Huawei Mate 9

Kako god, pljujes nesto sto nemas u posedu... ***...
Ima i boljih i losijih telefona... Pa sad ti vidi ko ima kompleks...
Od mene, off iz teme... A ti uzivaj u youtube recenzijama i testovima, za ono što nemaš... ***...
Uzivaj 🙂

Huawei Mate 9

Lepo sam rekao, kompleks.. 🙂
Posto ti nista nije jasno, procitaj ponovo moj komentar na speedtest video 🙂

Nikad mi nece biti jasno, kakve veze ima video ja na jutjubu da izbaci iz rama, kod ortaka ili kod sebe u ruci, fon izbaci iz rama pa izbaci.

Poslednja izmena:
Izbacice igru, al wa viber insta chrome ne sme da izbaci. Mislim da na havaji romu ima mogucnost zakljucavanja u ramu, tako da to nije problem

Naravno da ima opcija i da može da se namesti da ti ne izbacuju I rama i da je negasi nikad ili povremeno pritom pričamo o telefonu koju tek treba da dobije update za sve i svašta gde će to da peglaju i još jedna bitna stvar je što je ovo telefon sa nugatom koji još mora da se pegla isto...
c11bff59e07a63cf3018cb5408288d13.jpg

Huawei mate 9 pro

Pa i 7 Plus je tek izašao...Nije opravdanje to za update. Telefon lepo radi i to je najbitnije.

Stigla i original Flip Cover konačno za Mate 9. Odlična je i dobrog kvaliteta i dobra zaštita.
594c0ea97275709b703ef550475742c6.jpg

e538b81b91b6478b797534d63ba3f884.jpg

6c970ee0a088a8f55a53ebca4f0ca792.jpg

Još 11 decembra sam naručio, ali pošto prodavac iz Španije očigledno nije bio poslao, kontaktirao Amazon.de, dobio svojih 21e nazad, i pre neki dan, narucim istu od nekog iz Belgije, i već danas stigla za cenu od 9e 🙂

Huawei Mate 9

I šta znači sad premijum izrada i osećaj kad ga uzmeš u ruku kad je u futroli?

Ehhh *** sad... Čuvam svoje stvari, telefone pogotovo, a da bih nekom nesto pokazao ili dokazao kakav fon imam ili nemam, pihhh, nusam id tih, ne stavljam fon na astal u kafani 🙂
Šala na stranu, nisam bio pristalica Flip Cover, ali moram zbog posla... ***... 🙂
Zaštita je odlicna, pa sad kako ko voli da nosi fon 🙂

Huawei Mate 9

Nazad
Vrh Dno