Šta je novo?

Huawei Mate 9

• Začetnik teme Začetnik teme joca89
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I p9 plus je amoled , pa nema tu opciju, ali verovatno da je to od jednih novina za naredne Huawei telefone...

Huawei Mediapad M2 10.1 LTE

Evo posle svih nameštanja i podešavanja i normalnog korišćenja sa sve igricom, Facebook i Instagramom rezultat je sledeci...
b12aef278243f935f67c7509dbad32ea.jpg
543daacc81575c614e8608c829bbeddf.jpg

1d I 2h korišćenja i 4+ sata Sot što je za mene vise nego extra tako da sve više pohvala za mate 9 pro. A ko reče da je bio u ušću u prodavnici Huawei? Jel ima pro i porshe dizajn izložen?

Huawei mate 9 pro

Definitivno je na obicnom Mate 9 mnogo bolja baterija... Evo meni je upravo 40% baterije, SOT skoro pa 05h...

Huawei Mate 9

Gurace se to Bogi oko 8 h kad se sve stabilizuje. Znaci 2 dana umereno zahtevnog koriscenja. Extra. Jel on nema beese wireles punjenje?

Definitivno je na obicnom Mate 9 mnogo bolja baterija... Evo meni je upravo 40% baterije, SOT skoro pa 05h...

Huawei Mate 9
Pa dobro manji ekran manja potrošnja to ti je 10 % bolje nego kod mene ja sam na 30 % i vise od 4 h SoT a ti si na 40 % i 5 Sot tako da je to 10 % max razlike zbog ekrana i veće rezolucije istog ali sve je to dobro i extra može da se izdrži 15 sati bez punjenja što je isto kao što sam imao na iPhone ali ovde se napuni telfon za 40 minuta a iPhone za 3 sata

Huawei mate 9 pro

Ma sve je to ok, dobre baterije na oba uredjaja, nema tu nikakve dilema.

Huawei Mate 9

Da da naravno i ja mislim da je vise nego dobro i da kazemo čoveku nema bežično punjenje

Huawei mate 9 pro

Da, ali ima brzi punjač, Fast Charger

Huawei Mate 9

Hajde neko kratko poredjenje da napravim mate 9 vs p9 plus.
Mate 9 je odlican fin nema tu sta dalje... Prednost mate 9, veci ekran, bolja baterija, svaku app otvara sekund brze od p9 plus.
Prednost p9 plus, bolji zvucnici, bolji izlaz za sluške, lepo dizajn (Bar meni)
Kamera, hmm... Nisam neki stručnjak, ali bih dao blau prednost mate 9, slikao oar istih slika uvece, moram jos po danu slikati koju da uporedim.
Sve u svemu, dva različita uredjaja, a opet toliko slici po svemu, e sad kome sta vise odgovara, oba su odlični...
To je onako utisak poredjenja na brzinu 🙂

Huawei Mate 9

Cekaj zar oni nemaju isto odradjene zvucnike ? Bas se primeti razlika ?

Ne znam sta je i kako, ali na p9 plus je bolji zvuk, dosta bolji I na zvucnicima I pogotovo na sluskama. Oba su stereo, ali p9 plus nosi pobedu, bas bas. P9 plus razbija. Nije lose ni na Mate 9, ali kad cujem p9 plus, nije to tooo

Huawei Mate 9

Ne znam kako je na p9 plus ali najveća mana ovog telefona p9 je zvuk, meni je očajan naročito u sluškama

Huawei P9

Dilema. Uzeti xiaomi mi mix ili mate 9?

Sent from my Huawei Honor Note 8 using Tapatalk

Ćomi lepo bas lepo izgleda ali ne znam koliko je zahteva pažnje taj ogroman ekran što se tiče zaštite... I kakva im je kamera? Gledao sam malo recenzije oba telefona mislim da mi je mate 9 više telfon a ovo kao neka igrača pritom je staklo valjda pozadi što je sigurno klizavo... Misli da će smartphonehrvatska da radi recenziju danas sutra mi mixa a već ima mate 9 recenzija pa vidi sta je tebi lepše meni je mate 9 bio lepši mnogo i bolji što se tiče izrade

Huawei mate 9 pro

@djurkas lepo je kada te neko poznaje pa kaze od srca. Da li mi verujes da sam kao drugi telefon imao skoro godinu dana xiaomi mi note pro? Prvi sam menjao na pola pola do mesec dana, ali ovaj me bio odusevio. Skoro sam ga prodao.

Mate9 me zainteresovao zbog kamere.

Sto se tice Xiaomi Mi Mix, dobro pogledaj te njegova frekvencije, da li ima eu LTE (4G)
Ja sam citao razne komentare, negde post sa ima, a negde ne... Ne znam...

Huawei Mate 9

Sto se tice Xiaomi Mi Mix, dobro pogledaj te njegova frekvencije, da li ima eu LTE (4G)
Ja sam citao razne komentare, negde post sa ima, a negde ne... Ne znam...

Huawei Mate 9
Podržava band 3, i to je velika većina baznih stanica sva tri operatera...sad što VIP tu nešto muti sa band 20, to vidi sa ovima koji imaju taj problem, gde je i kolikog obima

Mi MAX

Misliš Telenor ? VIP ima oko 30% baznih stanica na lte20 dok Telenor ima oko 70,80%

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Sad sam u Ušću malo čačkao ovaj Mate 9, preterano je dobar. Biće moj za 20-ak dana, samo da mi istekne ugovor 🙂

Ko je dokon, a ima Mate 9, neka slobodno podeli iskustvo kamere. Par fotki nece skoditi (u raznim uslovima) 😀

Nazad
Vrh Dno