Stefan1995
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.04.2015
- Poena
- 525
I posle kad neko kaze ma ne treba ti garancija.
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Gde ti ovde vidis navbar? [emoji23]Evo ljudi odradio screenshot i vidi se trag od navbar, koliko znam burn in ne ostaje na screeshot.
Spustite vas navbar da bi videli.![]()
Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka
Nije problem da li je u pitanju Mate 20 Pro, već da li je dobio stariji telefon od onog koji im je poslaoJednostavno proveri na Imei check, ako se pojavi da je Mate 20 Pro u pitanju, onda je to to.
Trolate čoveka bez potrebe, zaista se vidi navbar na njegovom screenshot-u. [emoji846]Gde ti ovde vidis navbar? [emoji23]
Nemoguce je burn in videti preko screenshota.
Objasnio si [emoji6]Trolate čoveka bez potrebe, zaista se vidi navbar na njegovom screenshot-u. [emoji846]
Samo treba osvetljenje staviti na max i onda pogledati sliku.
I ne, nema i moj tel burn in [emoji6]
Otisak nav bara se pomera kad skroluješ njegovu sliku, i vidi se i kad je okreneš u landscape.
Što bi trebalo da znači da mu tel nema burn in nego da mu trag navbara prikazuje program u kome je testirao ekran. Uostalom, ako mu se trag navbara ne vidi na sivoj, crnoj niti bilo kojoj drugoj pozadini pri max osvetljenju osim u tom programu onda definitivno nema burn in.
Ja koristim i jednu i drugu sa različitim nalozima... sve ok.Koju aplikaciju koristite za mail? Ovu sistemsku ili Gmail?
Mate20 Pro
Nije toliko losa. Bolja je nego na S9+. Prvo obrisi kameru.Jel moguce da je ovoliko losa prednja kamera, danas sam ga koristio u vip-u i ono je blago razocarenje u odnosu na xs max i note 9? [emoji848][emoji58]
Ja koristim sistemsku na svim nalozima i sasvim sam zadovoljan.Ja koristim i jednu i drugu sa različitim nalozima... sve ok.
Probaj MyMail App, dugo je vec koristim, po meni je skroz ok.Koju aplikaciju koristite za mail? Ovu sistemsku ili Gmail?
Mate20 Pro
Update ide sasvim ok... Pa nije realno 15x mesečno da se nešto čačka.Nadam.se da ce skoro i meni,citao sam negde da njihov update ide po serijskom.broju ,videcemo,mislio sam da je samsung najgori sto se tice update-a ali ovi su majstori
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari