Šta je novo?

Huawei Mate 20 Pro

Koja boja?

Moj je midnight blue, malo manje od mesec dana je bio van nekih gaća, nema tih tragova.

Koji je datum proizvodnje po ovom serialu mozda jan 2019?

LHS7N191020

Poslednja izmena:
Prezadovoljan baterijom. 2 dana bez problema uz stalno ukljucen wi-fi, povezan sa satom, dosta razgovora i osrednje koriscenje instagrama, twittera i yb. Kamera takodje osrednje.

Gledam od buraza fon koji je isti, u pitanju je isto Boe ekran, na maksimum osvetljenje njegov je svetliji, bas se vidi kao da moj vise vuce na neku boju.
Da li je to normalno da ne vucu isto ili je to sto ja imam staklo a on nema nista.

Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka

Nijedan ekran nije indentican kao drugi ako poredis iste telefona jedan do drugog, pogotovo ako imas na jednom zastitu neku a na drugom ne.

Sent from my iPhone using Tapatalk

E to mi je bitno, hvala momci.

Konačno stigla zamena posle 3 nedelje čekanja u UK. BOE ekran, serijski broj 19116. Za sad sve izgleda super, nadam se da će tako i ostati :)

Sent from my LYA-L09 using Tapatalk

Flesovan 187 ali lya l09, verovatno ne radi dual aim nisam proveravao posto ne koristim dual sim, fw mora da se vuce sa memorijske kartice I brise sve podatke
876d44cf3f73d5c203c4559a1471ad69.jpg

Poslednja izmena:
Prijavili su tamo da može i 09 na dual SIM, posle telefon i dalje prijavljuje da je 29 (Dual SIM).

Moze moze ,probao sam i jednu i drugu,na obe prijavljuje l29 samo kome treba dual sim onda neka instalira l29 kad je vec ima ,sve radi kako treba,sredjen je geasture ,sada nova radi perfektno,kameru cu proveriti veceras

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Meni se ne gubi vreme sa factory resetom, pa ću morati da čekam da se pojavi zvanično. Zaglavio sam se na 153.

Raduje me ako su gestovi sređeni, baš su mi legli za navigaciju.

I ja sam na 153 i ne opterecujem se time, kada izadje intaliracu.
Najbolje je sacekati zvanicno kada stigne na telefon, nije toliko hitno da moram da instaliram rucno, za sada sve radi besprekorno....

Bogami, ja sam na svom pobrisao povelik broj paketa, pa mi sad kamera malo malo pa trokira [emoji16]

Stojim na 153 i ne mrdam ni ja.

Takodje 153, na Vip-u [emoji848]

Koliko Mate 20 pro siguran na ovu zimu, da iz hkadnog u toplo ne kondenzira?
Jel se desilo nekom kvar od kondezacije?

Jel moze savet na sta da obratim paznju prilikom kupovine Mate 20 Pro sem da displej bude BOE?

Razmisljam da uzmem i mozda koriscen mesec dva , ako je tako lakse proveriti tj biti siguran da se dobija najbolja verzija...

Samo da bude boe ekran i nista drugo mada imas dobre primerke i sa lg ekranom,sad sam poredio m20 pro i n9 ekrane jedan pored drugog,mrtva trka

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Ima li neko info o ažuriranju? I dalje zaglavljen na 153 [emoji848]

Vrh Dno