Ja sam kod VIP-a, još uvek bez update-a. Prošlog puta dobio 153 medju prvima.evo i 187 kod vipa
Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka
Ja sam kod VIP-a, još uvek bez update-a. Prošlog puta dobio 153 medju prvima.evo i 187 kod vipa
Vip dobio danas... Odrađen update.Ja sam kod VIP-a, još uvek bez update-a. Prošlog puta dobio 153 medju prvima.
Najmanju, jer nikakve razlike ne vidim, a nešto baterije mogu da uštedim.Kakvu rezoluciju drzite na ekranu? Pametnu ili najvecu?
Ehaaa... Mašala, treća sreća... Uzivaj sad [emoji106]Stigao danas treći Mate 20 pro, ali sada sa BOE ekranom i u vakuum pakovanju. Serijski br 18C12. Za sada je sve ok, screan bez hulka.
Takodje VIP, ništa.I moj sa Vipa, stojimo jos na 153.
Još uvek na 153.Vip dobio danas... Odrađen update.
Još uvek na 153.
Da li je iko, ko je na Vip-u dobio update?
Jesi dobijao ikakve notifikacije u tom periodu ili ikakve notifikacije kad su ga uzeo u ruku posle 8h?Ovo sam morao da okacim,neverovatno da potrosi samo 1% u toku mirovanja za 8 sati ,svaka im cast![]()
Ovo sam morao da okacim,neverovatno da potrosi samo 1% u toku mirovanja za 8 sati ,svaka im cast![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari