Šta je novo?

Huawei Mate 20 Pro

Nisam koristio N9 ali meni mate ima super zvuk u slušalici, čak je držim 2-3 nivoa manje od max, zvuk čist i jasan.

Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka

Dobar je tj prosecan, al je izgleda na n9 sto bi rekli outstanding, sta je tu je

I ja sam isto presao sa n9 na m20 pro,zvuk mi je identican,koji ti je fw,ako je 153 sacekaj 187 ,kazu da je unapredjeno mada ja ne vidim.razliku na oba po meni 8sto radi,jedina razlika je jacina zvucnika i olovcica

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Jel primecujete da ekran na beloj boji iako je autobrig. Iskljucen i natural tone iskljucen i dalje menja nivo osvetljenja

Stigao 187 update na VIPu. Adds Super macro mode to camera. 595MB.
I jos nekoliko poboljsanja.

Poslednja izmena:
Jeste,kad ima puno bele povrsine bez obzira da li je iskljuceno ili ukljuceno automatsko osvetljenje on zbog ustede baterije smanjuje malo osvetljenje sto je po meni totalno glupo ali postoji resenje za to preko adb-a se deinsralira powergenie i nema vise tog glupog smanjivanja

Daj jel imas neki tut kako deinstalirati taj power g. Jel ima na xda?

Ovaj novi Super Macro zoom nema sanse da se koristi iz ruke. Drhti mnogo. Ali zato je slika genijalna.

Takodje VIP, Mate 20 Pro.
Po kom principu puštaju update, nisu mi jasni [emoji848]

Po principu srecnog dobitnika[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]

Takodje VIP, Mate 20 Pro.
Po kom principu puštaju update, nisu mi jasni [emoji848]

Phased rollout, nista neobično.

Posle pretproslogodisnjeg MS gafa gde su Windows Mobile korisnicima poslali IOT build, trebalo bi da ti se ne žuri toliko da dobiješ latest build.

Plus, u HiCare aplikaciji je nekad bila fora da ranije dobijaš build, ne sećam se kako se zvalo.

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Prvo punjenje MAte 20 Pro sam odradio preko default upaljenog fast punjenja, da li je bolje da u prvo vreme ga punim normalnim punjenjem jer mi inace odgovora da punim nocu dok spavam jer mi baterija drzi preko 2 dana mog koriscenja.

Da li inace posle brzo punjenje utice losije na radi vek baterije, malo me brine brzo punjenje na ovom telefonu jer nikada nisam video jace i brze punjenje :)

Zavisi od toga da li greje bateriju .. ako je osetno greje onda je bolje da se puni slabijim punjačem

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Koliko sam video,na win 10 nema opcije shift-desni klik sdk/platformtools/adb.exe,nekako sam odradio da se pojavi opcija,al se nista ne desava kad se ukuca adb devices,sve je instalirano i android sdk i java i mate20pro google drajveri.

Jel ti uključen USB debugging na telefonu?

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Klikni regoke usb debugging pa vidi kada spojis telefon da li ti trazi da ga cekiras

Drugari, kakvo vam je iskustvo s cvrstinom ekrana?posto koristim smart cover da li mi je potrebno staklo? Mislim zbog grebanja.

Dokle god sitan novac i kljuceve drzis u drugom dzepu neces imati problema.

Stigao jutros 187 update. Vip mreža ako to ima i malo značaja za puštanje update za pojedine uređaje.

I meni upravo stigao 187 update. Mts je u pitanju

Meni malopre na Telenoru, tako da se sa sigurnošću može zaključiti da nije bitno kod kog smo operatera :)

Vrh Dno