Šta je novo?

Huawei Mate 20 Pro

I posle kad neko kaze ma ne treba ti garancija.

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Evo ljudi odradio screenshot i vidi se trag od navbar, koliko znam burn in ne ostaje na screeshot.
Spustite vas navbar da bi videli.
d1d59ea0f5610462f4f82a6f2ba8ffef.jpg

Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka
Gde ti ovde vidis navbar? [emoji23]
Nemoguce je burn in videti preko screenshota.

Ovo me podsetilo na dane mIRC-a...

Troll: E ljudi ladno kad iskucam svoju šifru, mIRC izbaci zvezdice.
Troll: **********
Neki tetak: JovanaJeMojaBoginja1999
Neki tetak: mater ti %*%+%%/

[emoji23]

Najgluplje pitanje ikad:
novi telefon sa garancije ima "manji" imei nego uredjaj koji je otishao na garanciju... Da li to treba me brine ?

Mislim da IMEI nije redni broj, za razliku od serijskog, koji u neku ruku jeste.
Ako imaš stari serijski broj, uporedi ga sa novim, pa se time vodi.

Jednostavno proveri na Imei check, ako se pojavi da je Mate 20 Pro u pitanju, onda je to to.

Onda preko serijskog neka proveri.

Stigao mi je zamenski uredjaj, sutra idem da ga preuzmem. Jel ima neko neku preporuku za neko zastitno staklo koje se moze naci na kupujem-prodajem?

Gde ti ovde vidis navbar? [emoji23]
Nemoguce je burn in videti preko screenshota.
Trolate čoveka bez potrebe, zaista se vidi navbar na njegovom screenshot-u. [emoji846]
Samo treba osvetljenje staviti na max i onda pogledati sliku.
I ne, nema i moj tel burn in [emoji6]
Otisak nav bara se pomera kad skroluješ njegovu sliku, i vidi se i kad je okreneš u landscape.
Što bi trebalo da znači da mu tel nema burn in nego da mu trag navbara prikazuje program u kome je testirao ekran. Uostalom, ako mu se trag navbara ne vidi na sivoj, crnoj niti bilo kojoj drugoj pozadini pri max osvetljenju osim u tom programu onda definitivno nema burn in.

Trolate čoveka bez potrebe, zaista se vidi navbar na njegovom screenshot-u. [emoji846]
Samo treba osvetljenje staviti na max i onda pogledati sliku.
I ne, nema i moj tel burn in [emoji6]
Otisak nav bara se pomera kad skroluješ njegovu sliku, i vidi se i kad je okreneš u landscape.
Što bi trebalo da znači da mu tel nema burn in nego da mu trag navbara prikazuje program u kome je testirao ekran. Uostalom, ako mu se trag navbara ne vidi na sivoj, crnoj niti bilo kojoj drugoj pozadini pri max osvetljenju osim u tom programu onda definitivno nema burn in.
Objasnio si [emoji6]

Jel moguce da je ovoliko losa prednja kamera, danas sam ga koristio u vip-u i ono je blago razocarenje u odnosu na xs max i note 9? [emoji848][emoji58]

Nije losa, ali nije ni pixel 3. Imas na DxOMark-u o tome

Koju aplikaciju koristite za mail? Ovu sistemsku ili Gmail?

Mate20 Pro

Jel moguce da je ovoliko losa prednja kamera, danas sam ga koristio u vip-u i ono je blago razocarenje u odnosu na xs max i note 9? [emoji848][emoji58]

Nije toliko losa. Bolja je nego na S9+. Prvo obrisi kameru.

Mate20 Pro

187 i na MTS.
Meni je 7N18B i za sada nemam problema sa ekranom nakon mesec dana.
Onima kojima ostaje otisaknavibara neka ga iskljuce lepo u opcijama navigacije pa testiraju. Tada lepo prikazuje ceo ekran na testu. Za sada kod mene sve super.

Ja sam na MTS-u i oko 12 mi je stiglo obavestenje za update. Super macro rezim za kameru, poboljsanje poziva i navigacija pomocu pokreta.

Nadam.se da ce skoro i meni,citao sam negde da njihov update ide po serijskom.broju ,videcemo,mislio sam da je samsung najgori sto se tice update-a ali ovi su majstori

Nadam.se da ce skoro i meni,citao sam negde da njihov update ide po serijskom.broju ,videcemo,mislio sam da je samsung najgori sto se tice update-a ali ovi su majstori
Update ide sasvim ok... Pa nije realno 15x mesečno da se nešto čačka.

Kakvu rezoluciju drzite na ekranu? Pametnu ili najvecu?

Bas i ja gledam, 4k nijednom nije pruzila.

Stigao danas treći Mate 20 pro, ali sada sa BOE ekranom i u vakuum pakovanju. Serijski br 18C12. Za sada je sve ok, screan bez hulka.

Neće ga ni biti, ne moraš da brineš [emoji16]

Nazad
Vrh Dno