Nešto ti prazni bateriju.Kod mene je max 6h.Posle poslednjeg apdejta(153) baterija oslabila.. Imao 6,5 i vise sot pre njega sad 4,5.jel moze da se vrati na staro?
Džabe ti njima to sve pisao, njihovo je da palamude, a nista se ne pitaju.. Tako da, oni su tu za neke druge stvari a ne šta treba a sta ne treba da bude u opcijama Huawei telefona.Naso admin da mi prica o sminkeraju na ovom uredjaju. Pa cuti tamo, i pokrij se usima.
Edge funkcija totalno neupotrebljiva. Svrha edge ivica, ne daj Boze ako ti padne telefon, da se sto bolje i lepse razbije.
Na onom karakusljivom Samsungu, bar donekle radile te opcije za edge ekran, nisu bas sve, sto me je izludjivalo, ali bar 80% sljakalo.
A ovde batici sve to sminkeraj. Oh boze, nisam mogao da precutim
Mate 20 Pro
Prica mi o nekom sminkeraju, a toliko ga iskopirali da nema teze sminkeraja. Nemoj te niske fore da predaje. Ovako stoji AOD, a siromasan do daske. Ili ga ugasi totalno, izbaci da ga nema uopste, a ne da mi tu stoji polovican.Džabe ti njima to sve pisao, njihovo je da palamude, a nista se ne pitaju.. Tako da, oni su tu za neke druge stvari a ne šta treba a sta ne treba da bude u opcijama Huawei telefona.
Edge ekran, šminka i to je to... Za svaki telefon... Valjda si toga svestan... [emoji23]
Huawei Mate 20 X EVR-L29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari