Šta je novo?

Huawei Mate 20 Pro

Ja kad prikacim moje sluske na Note 8 i pustim istu pesmu, cuje se malo jace, da li uopste Samsung ima jaci zvuk ili ovaj moj ima manu, nije to slabo, nego sam primetio da je malo slabiji zvucnik nego kod Samsunga.

Citaj temu sta se pisalo. Zvuk je za dve lestvice nizi nego kod S9+/N9

Mate 20 Pro

M20Pro ima isto kao M20X, stereo zvučnike?

Huawei Mate 20 X EVR-L29

Da stereo zvucnici, ali su slabiji u odnosu na S9+/N9

Mate 20 Pro

Imamo li neke infose o X-u, kada će kod nas (i dal i će?), Mađara /pa na kp/, uopšte, biti "dobavljiv"? Dokle Bogi da ga ima sam, DOKLE?! :D

Poslednja izmena:
Imamo li neke infose o X-u, kada će kod nas (i dal i će?), Mađara /pa na kp/, uopšte, biti "dobavljiv"? Dokle Bogi da ga ima sam, DOKLE?! :D
Dok ti ja ovde nadjem za povoljnu cenu, polako... Znam, nemas živaca čekati [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Huawei Mate 20 X EVR-L29

I ja sam primetio isto posle 3 dana testiranja.. Sa maksimuma od 7:15 sati SoT na 146, spao na oko maks 6 sati na 153

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Nisam primetio ništa slično, meni je SoT i dalje preko 8h na Wi-Fi-u, a na mob netu mi je uključen i Waze i GPS, pa mi to kvari merenje :)

Ništa posebno od podešavanja, imam 10ak programa izuzetnih od optimizacije baterije i automatskog gašenja (Blokada, Fingerprint Scanner, dva VoIP programa i sl.), što ne ide u prilog bateriji.
Uz to, njegova crna tema, osvetljenje automatsko, ali nisko i najniža rezolucija, uz balanced performanse procesora.

Jedva sam se izborio oko nizeg osvetljenja kod BOE ekrana. Od kako sam uzeo, do maltene pre neki dan, non stop mi je automatika smanjivala dosta osvetljenje. Sada je kako treba, izgleda da se AI vec naucio na moje postavke osvetljenja. Ali bilo je muke u pocetku. Kad god sam menjao prostorije, morao sam rucno da dizem osvetljenje

Mate 20 Pro

Hvala za info[emoji106]
Zato sam i pitao, jer kad poredim zvuk npr M20X i M5 8,4 koji ima Harman Cardon, skor pa da su tu po kvalitetu i jačini.

Huawei Mate 20 X EVR-L29

Mate 20 Pro sa 8 gb rama i 256 gn interne memorije, ima kod nas u prodaji ili samo sa 6 gb rama je za nase podrucje?

Sve sa 8gb/256gb nema za eu tržište. Sa China Version sa kineskim gluoostima6gde je opet moguće instalirati Gaaps.

Huawei Mate 20 X EVR-L29

Ali tih 8gb nece praviti razlike. Jedino ako ti je potreban dual sim a 128gb interne malo pa da juris tu kinesku verziju. Mislim da nije previse isplativo

Pokidao ga danas. Stotine poruka, snimaka na fejs, insta, viber, yt. Gazen samo tako. Moglo je jos sat vremena gore da ide

Prosto zapanjen, uopste nisam imao pozadinskog crpljenja baterije, a uvek redovno koristim iste aplikacije.

Na sljamsungu sam redovno na dva, tri meseca radio reset, jer je android sistem znao da poludi iz samo njemu znanog razloga

d1220414dbba91b18c0eca4166998015.jpg

5d16eea046349116cd6b3b3134d6e83a.jpg

Mate 20 Pro

Skinut juče ujutru sa punjača, oko 09:30,i još gura.
Od utorka kad krenem da šljakam testiram potrošnju bat. kada je pretežno na 4G. Oduševljen sam za sad, kako drži bat.
3519c2b49eade57c18b59d57f080a10c.jpg
b0d3266095869a1329b82d6b881d1c96.jpg

Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka

Izvinjavam se što prolazim kroz emisiju ali uzeh na kraju Oneplus 6T i oduševljen sam svime sem kamerom. Brzina, lakoća korištenja a baterija... Brutalno.
5be3e2e43a32bbf5510d1e0aed954a17.jpg

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk

Lol, pa zar kamera nije trebalo da bude najbitniji element? [emoji1]

Kada se kupuje prava kamera, svakako. Za smartfon je dovoljno i da je u okvirima flagship klase.

Najnovija vest kaže da će od sada moći da se prave custom romovi za naš telefon i da postoje programi za otkljuičavanje bootloadera. Da li je neko otključao do sada bootloadere na svom telefonu i ima li uopšte potrebe za prerađenim romovima?
Hristos se rodi i srećni Božićni praznici svima na forumu.

Izgleda da im je doslo iz dup.t. u glavu. Ako bude moguce otkljucavanje bootloadera, svaka cast.

Napreduju. Tako treba

Mate 20 Pro

Nazad
Vrh Dno