I ja sam primetio isto posle 3 dana testiranja.. Sa maksimuma od 7:15 sati SoT na 146, spao na oko maks 6 sati na 153Posle poslednjeg apdejta(153) baterija oslabila.. Imao 6,5 i vise sot pre njega sad 4,5.jel moze da se vrati na staro?
Dok ti ja ovde nadjem za povoljnu cenu, polako... Znam, nemas živaca čekati [emoji1787][emoji1787][emoji1787]Imamo li neke infose o X-u, kada će kod nas (i dal i će?), Mađara /pa na kp/, uopšte, biti "dobavljiv"? Dokle Bogi da ga ima sam, DOKLE?!![]()
Nisam primetio ništa slično, meni je SoT i dalje preko 8h na Wi-Fi-u, a na mob netu mi je uključen i Waze i GPS, pa mi to kvari merenjeI ja sam primetio isto posle 3 dana testiranja.. Sa maksimuma od 7:15 sati SoT na 146, spao na oko maks 6 sati na 153
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Kod mene max 6h... Hajde ako ti nije teško napiši podešavanja u kompletu.Nisam primetio ništa slično, meni je SoT i dalje preko 8h na Wi-Fi-u, a na mob netu mi je uključen i Waze i GPS, pa mi to kvari merenje![]()
M20Pro ima isto kao M20X, stereo zvučnike?
Huawei Mate 20 X EVR-L29
Pa nije loša toliko. Ostalo sve kida pa mu opraštam.Lol, pa zar kamera nije trebalo da bude najbitniji element? [emoji1]
Instaliraj Gcam i uživaj [emoji41]Izvinjavam se što prolazim kroz emisiju ali uzeh na kraju Oneplus 6T i oduševljen sam svime sem kamerom. Brzina, lakoća korištenja a baterija... Brutalno.![]()
Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari