Šta je novo?

Huawei Mate 20 Pro

:)
159d8eecf0d1c209305db809773d0bc9.jpg

Mate20 Pro

Dobra kompozicija, al taj potpis ruži sliku.

Uvek moze da se kropuje tih par milimetara dole.. Ne budite preki [emoji3526]

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Još bolja ideja, isključiti nepotrebnu reklamu :)

Evo da se i ja ukljucim u ekipu.. Posle mnogo razmišljanja i vaganja.. S9+, pixel, op6 mi8, ili p20.. Na kraju se opredelio za ovaj tel.. I nisam se pokajao.. Kamera je jednostavno brutalna.. Imao s7 pre ovog.. I on je odlican.. A ovaj jednu stepenicu iznad.baterija ludilo. Brzina isto.. Jedino zvučnik mozda losiji od s9.. Ostalo sve ful.

Mislim da to jos nije moguce.. Pitao ixon, ja se pitao odavno a vidim da se pitaju i na netu bez da neko da resenje.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Moguće, vrlo lako i jednostavno, postavite bilo koju sliku za taj vas kontakt, i rešeno.

Huawei Mate 20 X EVR-L29

Ne znam koliko ko ima kontakata, ali kod mene je to već davno rešeno, tako da taj problem sa planinom, nemam. Par. Novih brojeva sam upisao i odmah stavio sliku i to je to.
Pitali ste jel moze, eto može... Sad kako ko hoće, od volje vam...

Huawei Mate 20 X EVR-L29

Super macro test

Golim okom nisam uspeo da registrujem linije na slovima gde pise "logitech" a kamera, tj super macro rezim registrovao

[emoji15]

20393fcd63ab8cb4909c68e4af3e4790.jpg

Mate 20 Pro

Istekao edit. Stigao apdejt. Vip

f29ba4551c205561e9662ff419e5d5ae.jpg

Mate 20 Pro

Jel mi se cini il je taj telefon vec dobio 5,6 updejta od kada je izasao?

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Ovo je konkretno peti apdejt

Mate 20 Pro

Raspakuj je u Huawei folderu, i ono to prebaci u podfolder themes.

Huawei Mate 20 X EVR-L29

Posle poslednjeg apdejta(153) baterija oslabila.. Imao 6,5 i vise sot pre njega sad 4,5.jel moze da se vrati na staro?

Uff sto ne volim kada mi se neko pravi pametan. Pa tata da mi je direktor Huawei-a, da me isti hrani, kad nisu u pravu, nisu.

Ne zelim da robujem nijednom brendu, niti za to imam posebne ljubavi kao neki ovde, gledam stvari kakve zapravo jesu.

Zato nisam imao vise strpljenja da precutim ono sto admin na huaweiforum.rs zove sminkerajom
f767d5a201ae5b5543d5e6d660bc4089.jpg

df01c4a30f1ad5bfa1aaa31c5224414a.jpg
Mate 20 Pro

Poslednja izmena od urednika:
Always on sa svim notifikacijama mi je jedna od najjacih stvari na fonu. Ovaj *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* samo pokusava da opravda nedostatak i to na los nacin..

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Naso admin da mi prica o sminkeraju na ovom uredjaju. Pa cuti tamo, i pokrij se usima.

Edge funkcija totalno neupotrebljiva. Svrha edge ivica, ne daj Boze ako ti padne telefon, da se sto bolje i lepse razbije.

Na onom karakusljivom Samsungu, bar donekle radile te opcije za edge ekran, nisu bas sve, sto me je izludjivalo, ali bar 80% sljakalo.

A ovde batici sve to sminkeraj. Oh boze, nisam mogao da precutim

Mate 20 Pro

Stvar ukusa i/ili potreba.

Always on sa svim notifikacijama mi je jedna od najnepotrebnijih stvari na fonu, je recimo moja rečenica :)

Nikad ga nisam koristio na Samsungu, niti ću na Huaweiu, a smatram je takođe šminkeraj opcijom, kao i upotrebu ivice telefona (na Samsungu) za broj koraka ili tih par drugih siromašnih notifikacija.

Ono čim bi se moglo opravdati dalje nerazvijanje AOD je informacije koju oni sigurno imaju, koja prikazuje procenat telefona na kojima se AOD koristi. Možda je taj procenat zanemarljiv, pa se pažnja ne posvećuje njegovom bitnijem razvoju.

Ako si hteo ventil pa si to spomenuo na njihovim forumu, ok, ali za bilo šta drugo si samo trošio svoje vreme i živce.

Btw, ivice telefona su tu pre svega da ergonomski poboljšaju držanje telefona. I to dobro radi posao. Sve drugo je sekundarne prirode.

Poslednja izmena od urednika:
Dugo sam vagao dal kupovati uopste telefon, pa sam birao izmedju p20 pro, s9+ da bi na kraju otisao u poslovnicu da uzmem telefon i ona sto sljaka me perfidno izradi da uzmem vecu tarifu zbog novogodisnjeg popusta.
Tako da sam uzeo uz omoriku 2 po ceni omorike 1 na ratice...smart watch i cover. Tako da se predruzujem ekipi
Telefon je zver u svakom smislu reci i jedan od onih koji su mi veoma lepo legli u ruci. Neverovatno da ovoliki telefon jednostavno utone u saku.
Veoma dobar telefon, svaka preporuka. Jednostavno przi...
Nisam se puno igrao tako da nisam bas za neki sud....jedino sto mi ide na zivce je word suggestion na swift tastaturi i koliko sam nesto malo njuskao izgleda da nije moguce skloniti tako da ako je neko provali neka vice ili cu na kraju promeniti ko da je i bitno previse :D

Naso admin da mi prica o sminkeraju na ovom uredjaju. Pa cuti tamo, i pokrij se usima.

Edge funkcija totalno neupotrebljiva. Svrha edge ivica, ne daj Boze ako ti padne telefon, da se sto bolje i lepse razbije.

Na onom karakusljivom Samsungu, bar donekle radile te opcije za edge ekran, nisu bas sve, sto me je izludjivalo, ali bar 80% sljakalo.

A ovde batici sve to sminkeraj. Oh boze, nisam mogao da precutim

Mate 20 Pro
Džabe ti njima to sve pisao, njihovo je da palamude, a nista se ne pitaju.. Tako da, oni su tu za neke druge stvari a ne šta treba a sta ne treba da bude u opcijama Huawei telefona.
Edge ekran, šminka i to je to... Za svaki telefon... Valjda si toga svestan... [emoji23]

Huawei Mate 20 X EVR-L29

Poslednja izmena:
Ja sam obrisao Swift i gomilu Huawei i Google softvera, stavio Gboard.

Jedino još da srede da navigacioni bar malo bolje menja boje kroz različite aplikacije i ja sam hepi :)

d26ed84707b52056e8cd24b1ffda5f8f.jpg

Poslednja izmena:
Džabe ti njima to sve pisao, njihovo je da palamude, a nista se ne pitaju.. Tako da, oni su tu za neke druge stvari a ne šta treba a sta ne treba da bude u opcijama Huawei telefona.
Edge ekran, šminka i to je to... Za svaki telefon... Valjda si toga svestan... [emoji23]

Huawei Mate 20 X EVR-L29
Prica mi o nekom sminkeraju, a toliko ga iskopirali da nema teze sminkeraja. Nemoj te niske fore da predaje. Ovako stoji AOD, a siromasan do daske. Ili ga ugasi totalno, izbaci da ga nema uopste, a ne da mi tu stoji polovican.

Mate 20 Pro

Nista od toga nemas sa njima da se objašnjavas, kazem ti, oni se ništa ne. Pitaju

Huawei Mate 20 X EVR-L29

Nazad
Vrh Dno