Šta je novo?

Huawei Mate 20 Pro

70% 4g
30% wifi

Ne zna da se isprazni [emoji2]

d61d75ea85f76bbd8f728a94e6bc97d0.jpg

3f8a36f933dc82a1267533cbc45f0e56.jpg

Mate 20 Pro

Poslednja izmena:
Nikad ni pomislio nisam da kupim bilo koji Huawei... Koristim samo Samsung S seriju, i imao sam sve modele.
Osim prednje kamere, nemam zamerki, baterija tu i tamo... ali ovaj rezultat na M20P me baca na razmisljanje...
Sent from my Samsung Galaxy S9+ using Tapatalk

Poslednja izmena:
Za bateriju neces pogresati, top, nema dalje.

Sto je bitno, nema drain nista. Sigurno neces dobiti fantomski android sistem u potrosacima baterije, kao na Samsungu, pa da ti posrce bateriju

Night mod peglali na 146 verziji. Nije slika vostana kao pre. Ceka se decembarsko azuriranje, pisu da je kamera izvanredna

https://flic.kr/p/2dKvh1n

Mate 20 Pro

Poslednja izmena:
Ma jedino EMUI ne mogu da svarim, meni i ikonice su uzas...

Ikonice mogu da se menjaju zavisno od tema. Tu imas i lancere pa gde biras takodje izgled ikonica. Ne mora sve da bude stock. :)

Nikad ni pomislio nisam da kupim bilo koji Huawei... Koristim samo Samsung S seriju, i imao sam sve modele.
Osim prednje kamere, nemam zamerki, baterija tu i tamo... ali ovaj rezultat na M20P me baca na razmisljanje...
I ja sam slicno razmisljao. Isto koristio S9+. Mate 20 Pro je u svemu bolji sem videu. Ja sam odusevljen.

Mate 20 Pro

Sta kazete, ko odnosi titulu Benchmarkovog telefona godine? :d

Neka ide malo na odmor, punjac. Jutros se lomatao po nekim predelima, nisam ni signal imao [emoji38]

70% 4g
30% wifi

206766140897a84a0983f714595ce0ff.jpg

eecfde7e61c9c3cb790bbc758f90bb7f.jpg

Mate 20 Pro

Na koliko ti je % osvetljenje? Dobra baterija, nema šta. Ništa manje nisam ni očekivao od Mate serije.

Sto se mene tice meni kod emuia je mnogo pregledniji nego kod TW gde je sve nelogicno izmesano. Ja na zeninom S7e nema sanse da se snadjem u podesavanjima.
Inace i meni su ikonice katastrofa ali sa novom je sve mnogo lakse i lepse.

Uz pomoć Theme Editora svaki icon pack može da se konvertuje u hwt fajl i da se koristi sa EMUI launcher-om, ukoliko neko ne želi da koristi Novu ili sl.

Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka

Hvala bogu toliko tema6i ikona i svega ima za Huawei, prosto jednostavno može svako da podesi sve kako želi...

Huawei Mate 20 X EVR-L29

Na koliko ti je % osvetljenje? Dobra baterija, nema šta. Ništa manje nisam ni očekivao od Mate serije.
Dva ipo dana bez punjenja. Tokom dana kuci na nekih 40%,preko dana naravno da ide na 100%,nocu po gradu na oko 60%

Mate 20 Pro

Kod mene baterija na. M20X, dva dana bez punjača, sve na 4g/6,sot ide minmalno6od 08h do 10h...akumulator [emoji23][emoji23][emoji23]

Huawei Mate 20 X EVR-L29

Stiglo ažuriranje, izgleda da je u pitanju samo bezbednosni update.
9257c4ca19883c7103cd04ea6e8d5ef2.jpg

Evo ga problem. Mrtav pixel u uglu. Jedva vidljiv ali ja to vidim. Kupljen 13.decembra.
Isto mi se desilo i na S8 prosle godine. Pojavio se mrtav posle 4 dana.
Sutra nosim u servis.

Mate 20 Pro
c8cad905d4df0361f0dac9607dd082ee.jpg

Poslednja izmena:
Onaj lik sa techtablets rece da ne moze neki launcher da se podesi kao podrazumevani, i onda svako "home" vraca na stock launcher. Jel to tacno?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Da, ako launcher iz nekog razloga nije kompatibilan. Nova Launcher na primer radi ok, a kod mene se Rootless Pixel Launcher ponaša tako kako si rekao.
Onaj lik sa techtablets rece da ne moze neki launcher da se podesi kao podrazumevani, i onda svako "home" vraca na stock launcher. Jel to tacno?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Preko koje app mogu da proverim displej?
Edit - našao...

NOTE 9

Poslednja izmena:
Opa dejane, dobrodosao u klub [emoji2]

Mate 20 Pro

Nazad
Vrh Dno