Sa GT2 nisam imao problem sa Health (možda zato što je i telefon bio Huawei) i meni su iz nekog razloga od (skoro) prvog dana radile instalacije watch faces, tako da je meni taj sat bio odličan. Zamenio sam ga, jer nije imao pace (sada ima, koliko sam shvatio) i zato što su mu aktivnosti bile rudimentirane.Pa tu su negde pata karti Huawei satovi i Xiaomi telefoni![]()
Kod GTR2e mi se ne sviđaju te dvije fizičke tipke koje su previše isturene vani.Huawei satove nisam nikad imao, odbijalo me uglavnom to sto moraju neke dodatne aplikacije da se instaliraju, i sto ih nema na Google Playu, i pravljenje nekih huawei accounta i sl.
Kao satovi, vjerujem da su bolji od Amazfita.
Ja sam imao Amazfit GTR 2 nije los ali...
Svako malo neki update-i aplikacije koji nista ne popravljaju, update-i firmwarea nisu cesti, nema nekih bugfixeva itd.
Ali opet ako biram od ta dva ja bih isao na amazfit ali GTR2e ne GTS2e.
Ovaj Rolex WF mi nije baš nešto, premalo podataka i prevelike oznake na svakih 5 minuta. Drugi mi je dobar, taj ima malo previše podataka natrpano, ali nešto u tom stilu.Ја на gt2 pro користим ова 2
Meni je stigao.Jel stigao jos nekom taj novi apdejt za gt2?
Baš pregledavam razne watch faces po netu, GT2 a valjda i Gt2 Pro pretpostavljam pašu i za GT2e ?Ја на gt2 pro користим ова 2
Ne. Iz Vipa..Jel stigao jos nekom taj novi apdejt za gt2?
Овај десни је из health апликације, 50 дин сам платио. А ролекс сам скинуо преко телеграма.Baš pregledavam razne watch faces po netu, GT2 a valjda i Gt2 Pro pretpostavljam pašu i za GT2e ?
Ovaj tvoj lijevi sam vidio na jednoj stranici, imaš li link za ovog na desnoj ?
Ovdje je jedan lijepi Rolex, šteta što nije čisto crna boja pozadine zbog uštede na bateriji:
![]()
Best Watches Faces for Huawei Watch GT/GT2/GT2E
Unlike its original smartwatches, the Watch GT devices from Huawei aren’t powered by Google’s Wear OS platform but instead runs…nerdschalk.com
Moj iz telenora, takodje nista 😀Ne. Iz Vipa..
Meni nije. Nakon ustajanja, ukoliko ubrzo sednem računa mi kao da sam nastavio spavanje.Meni je njihov sleep tracking radio bez greške. Uvek mrzim kada vidim da rade update nečega što radi bez problema.
Da li je sa Amazfit GTR 2 ili GTR 2e moguće plaćanje beskontaktno preko NFC na POS terminlima? Takođe bi bilo interesanto ako bi mogao da emulira RFID token za otključavanje vrata, negde sam pročitao da to može, da li neko ima iskustva?Huawei satove nisam nikad imao, odbijalo me uglavnom to sto moraju neke dodatne aplikacije da se instaliraju, i sto ih nema na Google Playu, i pravljenje nekih huawei accounta i sl.
Kao satovi, vjerujem da su bolji od Amazfita.
Ja sam imao Amazfit GTR 2 nije los ali...
Svako malo neki update-i aplikacije koji nista ne popravljaju, update-i firmwarea nisu cesti, nema nekih bugfixeva itd.
Ali opet ako biram od ta dva ja bih isao na amazfit ali GTR2e ne GTS2e.
Koja je velicina update-a? Meni je stigao 11.0.15.10 tek. Jel ima sta novo?11.2.15.10
GT2 update stigao pre neki dan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari