Šta je novo?

Huawei GT/GT2/GT2e/GT2 Pro

Devojka ima GT2 42mm, odlepi joj se staklo na displeju samo od sebe, ne skida ga sa ruke nikada.

Odneo sam u Promobi u Nišu, koji je ovlašćeni servis, i oni poslali za Beograd sat, gde zvanični servis odbije sa odgovorom; oni ne lepe a nemaju novi ceo displej da zamene!

Jel ima neko preporuku gde da nosim?

Mene zanima u Beogradu gde se nosi GT2 na remont jer sam ga uništio na moru baterija je vrisnula od slane vode, jedva čitav dan izgura u stand by modu, što je van svake pameti za GT2, čija baterija je trajala i po 7 dana.
I da li se isplati remont, uz obzir da je crkao i altimeter.

Mene zanima u Beogradu gde se nosi GT2 na remont jer sam ga uništio na moru baterija je vrisnula od slane vode, jedva čitav dan izgura u stand by modu, što je van svake pameti za GT2, čija baterija je trajala i po 7 dana.
I da li se isplati remont, uz obzir da je crkao i altimeter.
Polovni bolje ako nađeš. Manje muke i para ćeš dati.

Samo sam hteo da ga osposobim, lepo mi je radio dok ga nisam skvasio u vodi. Tako sam i ja mislio, neka ga , neka mirno spava, ili ću ga udomiti već4free. .

Devojka ima GT2 42mm, odlepi joj se staklo na displeju samo od sebe, ne skida ga sa ruke nikada.

Odneo sam u Promobi u Nišu, koji je ovlašćeni servis, i oni poslali za Beograd sat, gde zvanični servis odbije sa odgovorom; oni ne lepe a nemaju novi ceo displej da zamene!

Jel ima neko preporuku gde da nosim?
ja sam sam zalepio. Narucio lepak sa AE lepo ocistio i zalepio,nakon lepljenja ko nov bio ali vise nije bio vodootporan. Provereno je da vise ne zaptiva kao pre.

Koristio sam lepak T-7000

Nista, uzecu T8000 lepak i sam zalepiti. Upravu si.

Nista, uzecu T8000 lepak i sam zalepiti. Upravu si.
Nije nista strasno,treba samo paziti na flat kabel koji povezuje ekran da se ne osteti prilikom ciscenja povrsine naleganja i dobro ocistiti povrsinu pre nanosenja lepka i to je to. ja mislim da je to sve maks 5 min posla cak ni toliko.

Poslednja izmena:
GT 2 Pro ...odbija da se nakaci na Xiaomi 14T ....tj., na BT se kaci kao lud ....ali ne i kroz aplikaciju.....na Xiaomi Mi 9 je sve radilo besprekorno uz ogradu ...da se kacio do verzije huawei.health_11.0.0.517 .....vidim da je poslednji frimware na samom satu iz 2023.
Naravno da je drugar koji je prodao 200+ GT2 i GT 2 Pro....uzeo moj sat ....resetovao ga ....mucio se jedno pola sata kod mene u radnji ....odneo ga kuci ...bio je kod njega jedno 15 dana...i nista....
i sada nece da se kaci ni na stari telefon kroz aplikaciju ni na novi ...ni na jednu verziju softwarea....
Ima li neko neku ideju ? Sat je kao nov i radio je savrseno ....

GT 2 Pro skoro svaki dan mi izbacuje obavestenje da se nije odavno povezao sa aplikacijom ili tako nesto.
Ja otvorim aplikaciju i recimo pokrenem proveru za novim softverom on odradi i naravno ne nadje noviju verziju i opet sutradan izbacuje kako sat odavno nije povezan sa aplikacijom?

Vrh Dno