Zašto ti je cena u funtama, zbog podešavanja jezika/regiona ili drugo?
A custom wf, rade li, ako si ih imao pre upgradea?Kad sam uzeo sat jedini region koji mi je davao update, wf, itd.
Samo da javim, sve radi.A custom wf, rade li, ako si ih imao pre upgradea?
Ništa nisam menjao, najovija verzija legalna Health aplikacija, samo sam od ranije imao custom wf, sve radi i dalje.Bravo. Jesi menjao region ili modovana Health apk iliti šta si uradio da namestiš?
Znaci potvrdjeno da je preko kupovati glupost zbog "kvalitetnije" robe.Još sat kupljen preko zbog boljeg kvaliteta
Da, evo potvrdjujem da nije pravilo. Prvi put mi je crkao nakon mesec i po dana nakon nekog update-a. I sad stajao, update-ovao, i psle par dana provalim ne radi. Da bar mogu da flashujem da vidim. Ovako nemam zelju da se cimam. Mislim, uzeo sam ga zbog izgleda, poziva i poruka, ne kao fitness pomagalo, ali ovo bas smara da ne zna da mi je na ruci.Znaci potvrdjeno da je preko kupovati glupost zbog "kvalitetnije" robe.
I meni je smešno. Svi dolaze iz iste fabrike, ali "preko" se očekuje bolji kvalitet.Smešno. Još sat kupljen preko zbog boljeg kvaliteta.
Nije isto.. Sat kupljen u EU neće ni da servisiraju za pare u ovlašćenom servisu. Nisu isti delovi.I meni je smešno. Svi dolaze iz iste fabrike, ali "preko" se očekuje bolji kvalitet.
Koji si region birao?Kad sam uzeo sat jedini region koji mi je davao update, wf, itd.
UKKoji si region birao?
Ja sam kupio na KP moj i to baš povoljno, iscenkao sam se 130e "nov" + je imao dodatni narandžasti kaiš pored sivog kožnog. Sat nema tačku na sebi, navodno je stajao 2 meseca. na kutiji od sata ima pečat prodavnice i neki potpis, kada sam kontaktirao prodavnicu da pitam da li važi garancija bez računa rekao je "naravno", ali je godinu dana garancija jer je EU garancija, a nije 24 meseca kako je ovaj u oglasu naveo, ali to mi nije bilo problem.imam pitanje
da li je neko kupovo satove na KP i da li se isplati ta razlika od 60 eur , jesu li im valjane garancije ili da odem u radnju i kupim sa garancijom 24meseca
hvala
99% tehnike kupujem preko KP. Nikada problemaimam pitanje
da li je neko kupovo satove na KP i da li se isplati ta razlika od 60 eur , jesu li im valjane garancije ili da odem u radnju i kupim sa garancijom 24meseca
hvala
evo resio sam sve
skinuo sa neta huawei ap galery pa iz nje huawei healt i sada sve radi i skinovi i vreme a verujem i azuriranje
sto znaci kupicu gt2 pro 🥳
Probaj ovdeGde mogu da kupim povoljno original sivu koznu narukvicu za gt2pro?
NemaProbaj ovde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari