Šta je novo?

Huawei GT/GT2/GT2e/GT2 Pro

Na mom gt2 pro dobih vest jutros da ima novi fw 11.0.8.26. Ako je neko vec radio update kakvi su utisci, rade li custom wf i dalje?

Ja upravo odradio. Sve radi i nema nekih promena.
SmartSelect_20220609-120106_Health.jpg
SmartSelect_20220609-121355_Health.jpg

Kad sam uzeo sat jedini region koji mi je davao update, wf, itd.

Imam ove free i koje mogu da kupim. Nisam se igrao sa custom da li može.

Bravo. Jesi menjao region ili modovana Health apk iliti šta si uradio da namestiš?

Meni je crkao senzor otkucaja srca po drugi put i uvek posle update-a. Taj senzor je za sve, tj da zna da je sat na ruci, pa sad ne obaveštava ni za pozive ni za poruke. 11.0.15.10

Smešno. Još sat kupljen preko zbog boljeg kvaliteta. Smeće od Huaweia. Samsung mi preživeo sunčane udare i sta sve ne, a huawei nisam nosio 1x nedeljno i nikad za vežbanje. Bas no comment....

Znaci potvrdjeno da je preko kupovati glupost zbog "kvalitetnije" robe.
Da, evo potvrdjujem da nije pravilo. Prvi put mi je crkao nakon mesec i po dana nakon nekog update-a. I sad stajao, update-ovao, i psle par dana provalim ne radi. Da bar mogu da flashujem da vidim. Ovako nemam zelju da se cimam. Mislim, uzeo sam ga zbog izgleda, poziva i poruka, ne kao fitness pomagalo, ali ovo bas smara da ne zna da mi je na ruci.

I drugar ima isti slucaj sa kvarom skorije robomiz EU, tako da nije bas pravilo da je tamo bolje. Mozda je manji procenat shkarta, ali ono, ne znam sta vise da mislim.

Ako se deinstalira Huawei Health aplikacija,da li se pri ponovnom povezivanju sat resetuje ili ne ?

Evo jutros mi stigao gt2 pro i ne mogu da proverim update, kaže network failed.

Vidim da je kolega iznad imao slične probleme. Da li da menjam regiju?...

pitanje gt2 pro ili gt3 da li ce sve funkcije raditi i na samsung telefonu
a update failed imam stalno na honor band 6 preko samsunga i ne radi mu vremenska prognoza , a kada ga povezem sa mate 2 sve radi i prognoza i update
kako menjate regiju a da ne moram da ga resetujem komplet
hvala

Ni meni ne radi weather na satu, kaže poveži se na health...

E sad, siguran sam da mi je verzija softvera drugačija nego što je bila..

Trenutno je 11.2.7.8 ali sam siguran da je u početku bilo nešto 11.0.7... tako nešto, svakako 11 pa nula, toga se sećam.

Takođe, koliko vidim po netu, trebalo bi da bude opcija update preko fona ali je nema kada uđem u system, samo restart, power on, reset, disconnect...?

Edit: Telefon je xiaomi mi 10.

moj je s22u i sutra prekosutra bih kupio gt2 pro ali cu se nervirati ako to ne radi
a s watch3 kako pisu baterija je 2 dana *** punjac uz sebe stalno
zato bi gt2 pro kupio

evo resio sam sve
skinuo sa neta huawei ap galery pa iz nje huawei healt i sada sve radi i skinovi i vreme a verujem i azuriranje
sto znaci kupicu gt2 pro 🥳

imam pitanje
da li je neko kupovo satove na KP i da li se isplati ta razlika od 60 eur , jesu li im valjane garancije ili da odem u radnju i kupim sa garancijom 24meseca
hvala

imam pitanje
da li je neko kupovo satove na KP i da li se isplati ta razlika od 60 eur , jesu li im valjane garancije ili da odem u radnju i kupim sa garancijom 24meseca
hvala
Ja sam kupio na KP moj i to baš povoljno, iscenkao sam se 130e "nov" + je imao dodatni narandžasti kaiš pored sivog kožnog. Sat nema tačku na sebi, navodno je stajao 2 meseca. na kutiji od sata ima pečat prodavnice i neki potpis, kada sam kontaktirao prodavnicu da pitam da li važi garancija bez računa rekao je "naravno", ali je godinu dana garancija jer je EU garancija, a nije 24 meseca kako je ovaj u oglasu naveo, ali to mi nije bilo problem.

imam pitanje
hvala
99% tehnike kupujem preko KP. Nikada problema :)
Što se garancije tiče, drugaru crkla ploča u garanciji, kupio je bio preko KP, javio se prodavcu, poslao, ovaj u Mađarsku, posle 20-tak dana stigla nova.

Gde mogu da kupim povoljno original sivu koznu narukvicu za gt2pro?

evo resio sam sve
skinuo sa neta huawei ap galery pa iz nje huawei healt i sada sve radi i skinovi i vreme a verujem i azuriranje
sto znaci kupicu gt2 pro 🥳

I ja isto :) Sve radi, kupio neke face-ove, update-ovan full, osetno tečnije radi posle update-a... Baš je imao neki statering.

Nazad
Vrh Dno